Da
Ne
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
mene interesuje nasa zemlja a te druge ne mislim pitat....mislis da i njih moze zastitit neko.....ha,isto ko i Krim.....
Паре нису грађана Црне Горе, већ су донација Краљевине Норвешке.Искрено ја немам неко повјерење у досадашњу кампању.
Старог Комплексаша не треба коментарисати.Види се како ради нервоза због ових посљедњих анкета.
Last edited by BAR; 26-06-15 at 00:12.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Њих већ успјешно штити НАТО и конвенционално и нуклеарно.Напад на њих је напад на нуклеарну и далеко најмоћнију свјетску силу, па ко воли нек изволи.Исто ће важити и за Црну Гору.
Украјина није чланица НАТО-а и НАТО чланице према њој нема никакву обавезу.
Да је Украјина неким чудом постала чланица савеза прије ситуације на Криму, нико се у Москви не би усудио на анексију.
Last edited by BAR; 26-06-15 at 00:22.
Код нас нема избјеглица из Сирије.Они само предају захтјев за азил да би их ми пустили а онда наставе даље.Ми тек чланством у ЕУ добијамо квоту колико избјеглица треба да примимо, но ја рачунам да ће се ситуација релаксирати, и многи закони ревидирати, док ми постанемо чланица (крајем ове деценије).
zasticeni su bas,znam,znam.mirno spavaju.....:frog:a od ovih dzihadista smo znaci zasticeni isto......nece smjet da rade nista...
Pa ocemo li sa nato-om bit zasticeni manje ili vise?
f6
te nase jedinice ne mogu rjesiti malo koje ubistvo,a ne da nas brane od nekog ko je odlucio da se digne u nebesa.sa solidnim obucenim jedinicama se to ne radi.ovo sto si sad rekao ne ide u prilog kampanji za Nato.makar prosjecnom stanovniku ove zemlje je to jasno....
Зезаш ли ти то мене!?Антитерористичке и жандармерсијке јединице да ријешавају убиства!?То ради Криминалистичка полиција и тужилаштво.
Наше службе су од деведесетих имале само једну противтерористичку акцију, "Орлов лет" чији је завршни чин САЈ извео врло успјешно и професионално.
Last edited by BAR; 26-06-15 at 00:48.
Pa dešavanja u Kumanovo su direktno koordinisana od stane Amerike a ona je glavna u NATO paktu !!! Ti koji su Makedoncima proslijedili informacije da preventivno djeluju bi i nama pomogli da je politička situacija drugačija a realno smo ( ako bi već gledali taj bezbjedonosni faktor ) bliži nekom gradjanskom ratu nego napadu spolja !!! Ne kažem da će se to desit ( to je SF scenario ) ali je sigurno realnija opcija nego da nas neko napane spolja a ja koliko znam NATO nema ingerencije da se miješa u unutrašnje prilike u nekoj državi ... valjda ...
deuscroix
zezas li ti to mene brate????imamo zandarmeriju?od kad?sto radi ATJ?pretresi,legitimisanje na putu(na Markovicima povise Budve,recimo,traze nekoga-licno sam naisao na takvu situaciju).oces da kazes da je ATJ garant da nam se ne moze desit ne daj boze neki ludak koji ce se dignut u vazduh?pa sistemi obavjestajni se ne pominju u ovom tvom hvaljenju Nato-a,a kako moram te ponovo pitat nisu uspjeli spasit USS COLE,da se ona ekipa ne zaleti u njega i otvori ga ko kantu,au,brate moj........
То није Америка организовала већ ти и дио антизападних медија тврдите тако.
Са друге стране ја тврдим да иза тога стоје моћници из обавештајне службе Македоније, који стоје иза Груевског и који су то искористили за хомогенизацију етнички македонског бирачког тијела, и анулирање притиска од стране опозиције.
Ти тврдиш једно а ја друго, све су претпоставке и немамо ниједан директан доказ за наше твдње.
Last edited by BAR; 26-06-15 at 01:32.
Жандармеријски тип јединице су полицијске јединице које имају и дио војне обуке, и примарно се користе као превенција нарушавању јавног реда и мира у већем обиму. То је наша ПЈП (дигитална камуфлажна униформа).
САЈ је права специјална јединца, са већином специјалистичких обука.АТЈ не постоји.
Кад сам говорио о њиховој употреби мислио сам на неке ситуације сличне Куманову, гдје би нека мања убачена група или група вјерских екстремиста у одређеној средини дошла у оружани сукоб са нашим снагама сигурности.
Што се тиче обавештајног сектора, који се примарно бави сузбијањем тероризма, чланством у НАТО наше службе добијају приступ неупоредиво већој бази података, и информативној мрежи из којих могу добити далеко више информација и материјала за аналитику.Чланство у НАТО, и то сам прије рекао, неће нимало повећати ризик од напада фанатика у односу на оно што нам је већ намјењено, јер живимо у таквој средини.
Истина Американци нису могли спријечити нападе на свој ратни брод, на своје амбасаде, Њујорк.Али о ономе што јесу спријечили, а тога је неупоредиво више, у новинама нећеш читати.
Last edited by BAR; 26-06-15 at 01:37.
mala je vjerovatnoca ubacivanja grupe,al velika je mogucnost da se neki ludak opase dinamitom i digne u vazduh na nekom prometnom mjestu.protiv takvih se djeluje,preventivom i obavjestajnim radom na terenu prvenstveno.al kao sto se pokazalo mnogo puta do sada,a naveo sam primjere,organizacija kojom tezimo nije uspjela da sacuva ni sama sebe,a kako ce nas.u pravu si da je sigurno spreceno dosta,al previse nije pogotovo da bi bili pominjani kao zastitnici.znas kako se kaze,ako se sami ne sacuvamo-ne moze nas niko sacuvat.......a mi smo tu nazalost debelo podijeljeni.
a zandarmeriju nemamo odavno.imali smo je nekad,u narodu je bila poznata kao "krilasi".:joyous:
Evo sto rece Vuk
"Bolje biti za stolom nego na meniju"
http://portalanalitika.me/clanak/192...epio-crnu-goru
Vuk dlaku mjenja ali cud nikada.pare su cudo....
Ниједан рат и сукоб на блиском истоку и сјеверној Африци није вјештачки изазван.Сво инволвирање САД-а на блиском истоку од пада комунизма, је чист damage control, односно постепено попуштање притиска између сунита и шита, нормализовање односа између сунитских монархија и арапских република све да би се спријечио велики рат који би се водио у и око Персијског залива, јер би тиме била уништена и онемогућена производња нафте из тог нафтом најбогатијег региона.
А што се тиче тога ко профитира на тим сукобима, није баш да је овај регион остао кратких рукава.Фабрике намјенске индустрије, прије свега, пјешадијског наоружања и муниције, у Србији и БиХ раде у три смјене.
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...francuskan.jpg
pominjao sam ovakve situacije,ne daj boze,a Francuska je u Nato-u....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks