Page 598 of 857 FirstFirst ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... LastLast
Results 14,926 to 14,950 of 21409

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

A vidji Kevina... prastajte... kroz maglu pogledah 5 minuta

Idemo dalje, nije se nista desilo... :lolblue:
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    142
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    92 Posts

Sada pogledah Mad Max 1979 da se pripremim za Fury Road i ne znam jeli ko spomenuo
    http://www.imdb.com/name/nm0117412/?ref_=tt_cl_t4
    Isti covjek glumi glavnog negativca 1979 i 2015

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Quote Originally Posted by Nista View Post
    Sada pogledah Mad Max 1979 da se pripremim za Fury Road i ne znam jeli ko spomenuo
    http://www.imdb.com/name/nm0117412/?ref_=tt_cl_t4
    Isti covjek glumi glavnog negativca 1979 i 2015
    Pogledaj onda i Road Warrior jer do Fury Road-a bio najbolji Mad Max film.

Thanks Thanks Given 
    142
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    92 Posts

Hocu, po ko zna koji put

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Ja odgledah pocetak nekog filma, sniman u BG-u (samo taj pocetak valjda). Poslije valjda ide za Pariz a dalje nisam gledao...

Ne znam ni sto sam ovo napisao ali ako je neko gledao a dobar je onda neka bude kao necija preporuka
    Evo ga pogledah, na tvoju preporuku, najbolja preporuka ever, bow .
    Btw spasio si se sto si samo pochetak pogledao i to bas pazljivo .

Znas ono kako papir sve trpi, tako i ovaj elektronski je li. E pa tesko bi istrpio bilo koji (od papira), ono sto bi se trebalo rec o ovoj odvratnoj smrdljivoj gadnoj reklami za Peugeot i ostale ljepote na producentski (prekobarski) nachin (ljubaf, familija, shcer, otac..), no mora se uzet koji dinar je li.
    Kevin K i bivsa mu gdja (u filmu) imaju harizme da iznesu bilo sta, ali ovakvo g.ovno samo jos gore izgleda kad se dodaju ljudi nalik njima. Jos je gadnije. Uchini vam se da tu ima nesto, da bi u jednom trenutku samo "*kljuch" na usta (*povracanje da vri), od banalnosti i gluposti. Chak i poneki simpatichni detalj koji se desi, samo bude chovjeku ugh, gdje je potrosen.
    ><

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Uh, ja sam to batalio u Pariz kad je oktrio da mu budućeg zeta familija ustvari posluje s teroristima. Uh. Težina od filma, kako sam izdržao sat i nešto ne znam ni sam.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Prastajte onda

Stavite ga tamo u filmove za izbjec'
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Spaceballs.

I see your Schwartz is as big as mine.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,086
    Thanked in
    5,355 Posts

Danny Colins
    http://www.imdb.com/title/tt1772288/

Sjajno. Al Pacino u ulozi rok zvijezde, nezamislivo ali je oduvao ulogu. Konacno dobar film, jos od Whiplasha ne pogledah nista dobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlican.

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Odgledao dva klasika Stanleyja Kramera za danas, sad kad sam na pauzi od kladjenja vratio sam se dugo zapostavljenim filmovima mada sam se i njih toliko zasitio da nemam vise ni pojma sta da gledam, pa reko da popunim prazninu u tim matorim filmovima.

It's a Mad, Mad, Mad, Mad World

Ovaj film sam se bas dugo kanio da gledam i uglavnom mi je ispunio ocekivanja. Sasvim solidna komedija, dopao mi se taj USA West eksterijer mada mi je bas smetalo previse lomljave i demoliranja, iz istog razloga mi se skroz zgadio Animal House. Radnja se vrti oko gomile ljudi kojima je zinulo dupe za parama i ne biraju sredstva da ih se dokopaju (Inspirisao je Rat Race i jos neke sa slicnom tematikom). Film je skoro tri sata dug ali stvarno drzi paznju mada ja bas te duze filmove lakse svarim nego neke od dva sata koji me odmah smore pa sve gledam kad ce kraj 8/10

Guess Who's Coming to Dinner

Filmove sa ovom tematikom obicno izbegavam jer ne mogu da se poistovetim sa tim medjurasnim odnosima u SAD ali i bez obzira na to skroz ok film. Ocito je snimljen zbog tadasnje politicke situacije u SAD, plus Sidney Poitier u to vreme najpoznatiji crni glumac. Mada ga je tu skroz zasenio Spencer Tracy kojem je to bila poslednja uloga jer je Poitier bio jednodimenzionalna dobrica a ovaj u pocetku najveca prepreka za crno beli par pa kasnije u svom malo ispolitizovanom govoru najveci glas razuma. Svejedno, ok film 7/10

Thanks Thanks Given 
    5,237
    Thanks Thanks Received 
    9,483
    Thanked in
    4,599 Posts

Woman in Gold

http://www.imdb.com/title/tt2404425/

samo zbog helen mirren
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

^ Ne vjerujem da smo gledali isti film u isto vrijeme...

Tacnije, gledao sam ga zbog majke posto obozava Klimt-a ali je i sam film ok iako nisam ocekivao jer me ta tematika ne zanima previse
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    5,237
    Thanks Thanks Received 
    9,483
    Thanked in
    4,599 Posts

što si iznenađen, fidele bog je rekao da tako mora biti

ne razumijem se ni ja u tog umjetnika, ali je helen bila odlična. mogli su pored nje stavit nekog drugog

Thanks Thanks Given 
    124
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    14 Posts

Only Lovers Left Alive preporuka od mene
    i bas me nervira sto mi imdb sad prevodi naslove, od kad je ovo?
    067-572270

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Od skoro izgleda, evo i ja sad provalih a prije neki dan mislim da je bilo sve na ENG...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ako ste ulogovani preko Google-a, a vjerovatno mu je Mne default.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Prevodjenje je ima sigurno godinu ipo ako ne i dvije, samo zavisi kod koga "stigne" ili kako se dje pokupi. U SRB mi dosta filmova prevedeno, u MNE vidjeh jedan film medju 200 i to danas.

I am so post-rock I shit sad birds.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Gledah onaj sa Kostneromm kojeg neko predloži. U pitanju je obrada Besonove francuske serije
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Woman in Gold

http://www.imdb.com/title/tt2404425/

samo zbog helen mirren
    Ako je samo zbog Helen, onda bolje da se zanimas nekim stvarima blizim tvom senzibilitetu, jer je film jaako dobar.

Radjen po istinitom dogadjaju, f
    ilm pored svega datog, (damari epohe ranog 20og vijeka, porodica tog vremena, borba za sjecanje na nju, zlo u svom esencijalnom obliku, americhki advokat koga posjeta memorijalnom centru transformise iz korijena, itd, itd), jako lijepo i nenametljivo, nobl chak, otkriva kako dan danas zivi neprihvatanje odgovornosti i posredno odobravanje najgorih zlochina u istoriji civilizacije i to kroz zvanichne institucije (dio institucija) jedne drzave. Naravno, sluzi na chast odluka suda na kraju. Momenat koji daje nadu.

Last edited by NexusVI; 25-06-15 at 04:21.
    ><

Thanks Thanks Given 
    5,237
    Thanks Thanks Received 
    9,483
    Thanked in
    4,599 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Ako je samo zbog Helen, onda bolje da se zanimas nekim stvarima blizim tvom senzibilitetu, jer je film jaako dobar.

Radjen po istinitom dogadjaju, f
    ilm pored svega datog, (damari epohe ranog 20og vijeka, porodica tog vremena, borba za sjecanje na nju, zlo u svom esencijalnom obliku, americhki advokat koga posjeta memorijalnom centru transformise iz korijena, itd, itd), jako lijepo i nenametljivo, nobl chak, otkriva kako dan danas zivi neprihvatanje odgovornosti i posredno odobravanje najgorih zlochina u istoriji civilizacije i to kroz zvanichne institucije (dio institucija) jedne drzave. Naravno, sluzi na chast odluka suda na kraju. Momenat koji daje nadu.

izvini sto te uvrijedih. nisam rekla da film nije dobar. al evo vidim da zbog tebe treba da vodim racuna i potrosim vise rijeci da bi ti razumio. a ne vidim potrebu za tim.
    a i tematika nacisti i jevreji me ne zanima.
    kad si vec sve to ispisao, mogao si i cijeli film, jer ovo su predlozi, to niko ne cita.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    izvini sto te uvrijedih. nisam rekla da film nije dobar. al evo vidim da zbog tebe treba da vodim racuna i potrosim vise rijeci da bi ti razumio. a ne vidim potrebu za tim.
    a i tematika nacisti i jevreji me ne zanima.
    kad si vec sve to ispisao, mogao si i cijeli film, jer ovo su predlozi, to niko ne cita.
    Jel mi se uchinje ili reche "samo zbog Helen"? Izvinjenje ako nijesam razumio, moze biti.

No ipak, zaista je tesko pojmiti, meni makar, kako neko moze da ostane nezainteresovan i pasivan pred uzasnim stradanjem ljudi, pred jednom od primarnih poenti djela, nachelno i chisto ljudski gledano. A i, nista manje, iz bukvalnog ugla, da se manem empatije, jer to isto zlo je htjelo da istrijebi tebe, mene, nas.. jednako kao Jevreje. Te tek onda nije jasna "nezainteresovanost". Zapravo nemoguca je!
    Sta vi neki onda gledate/vidite u ovakvim filmovima, da vas pita chovjek?! Rajana Rejnoldsa? A i zasto ih gledate uopste, sto je najenigmatichnije.

Kroz dogadjaje u filmu jasno se pokazuje kako uzasni eho nacizma vrlo perfidno zivi i u 21 vijeku, kod dijela potomaka "arijevaca". I kako nikad nije doslo do istinskog pokajanja za uchinjena zvjerstva, naprotiv chak, opet, ne kod svih, vec kod dijela populacije.
    No kao sto rekoh, istorijska odluka austrijskog suda chini neizmjernu chast, prvo Austriji a zatim i chitavoj civilizaciji. Radi se o odluci magnitude velikog praska, katarzichno gledano. Takav stav pruza nadu, ogromnu nadu da zdrave snage ljudskog roda jos postoje. A ovih dana to je potrebnije civilizaciji nego vazduh.

A Helen je epic u filmu. U svakom smislu. Sa svojih 70 godina zrachi sa vise zenstvenosti, ljepote i najljepseg damskog dodira, nego 95% velikih mladih joj koleginica. No to je posebna pricha.
    ><

Thanks Thanks Given 
    5,237
    Thanks Thanks Received 
    9,483
    Thanked in
    4,599 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Jel mi se uchinje ili reche "samo zbog Helen"? Izvinjenje ako nijesam razumio, moze biti.

No ipak, zaista je tesko pojmiti, meni makar, kako neko moze da ostane nezainteresovan i pasivan pred uzasnim stradanjem ljudi, pred jednom od primarnih poenti djela, nachelno i chisto ljudski gledano. A i, nista manje, iz bukvalnog ugla, da se manem empatije, jer to isto zlo je htjelo da istrijebi tebe, mene, nas.. jednako kao Jevreje. Te tek onda nije jasna "nezainteresovanost". Zapravo nemoguca je!
    Sta vi neki onda gledate/vidite u ovakvim filmovima, da vas pita chovjek?! Rajana Rejnoldsa? A i zasto ih gledate uopste, sto je najenigmatichnije.

Kroz dogadjaje u filmu jasno se pokazuje kako uzasni eho nacizma vrlo perfidno zivi i u 21 vijeku, kod dijela potomaka "arijevaca". I kako nikad nije doslo do istinskog pokajanja za uchinjena zvjerstva, naprotiv chak, opet, ne kod svih, vec kod dijela populacije.
    No kao sto rekoh, istorijska odluka austrijskog suda chini neizmjernu chast, prvo Austriji a zatim i chitavoj civilizaciji. Radi se o odluci magnitude velikog praska, katarzichno gledano. Takav stav pruza nadu, ogromnu nadu da zdrave snage ljudskog roda jos postoje. A ovih dana to je potrebnije civilizaciji nego vazduh.

A Helen je epic u filmu. U svakom smislu. Sa svojih 70 godina zrachi sa vise zenstvenosti, ljepote i najljepseg damskog dodira, nego 95% velikih mladih joj koleginica. No to je posebna pricha.
    čekaj, je l ti sad oćeš da se mi prepiremo oko nacista i jevreja?
    što se tiče filma i uloga, rajan je uništio ulogu advokata koji je žrtvovao i posao i porodicu zarad jednog cilja.
    a napisala sam "samo zbog helen", jer je helen izdominirala u filmu i jedina je iznijela ulogu na pravi način.

i ne, nije me ništa od toga što si gore naveo nije pogodilo. i to ne znači da ti treba mene i ostale da usmjeravaš na to koje filmove treba da gledamo.
    zamisli, nisam čovjek i nemam tu privilegiju da se saosjećam sa ljudima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Unistio ulogu? Veze nije imao? :mrgreen:

Page 598 of 857 FirstFirst ... 98498548588594595596597598599600601602608648698 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)