Kako mi idu na zivce taxisti koji se iz cista mira polukruzno okrecu po ulicama i koje boli cosak hoce li blokirati kola iz obije trake dok se on okrene. A i ne gledaju kad krenu polukruzno......
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Kako mi idu na zivce taxisti koji se iz cista mira polukruzno okrecu po ulicama i koje boli cosak hoce li blokirati kola iz obije trake dok se on okrene. A i ne gledaju kad krenu polukruzno......
Debili, da je srece da ih vidi policajac i uzme vozacku, pa bi drugi put razmislio....
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni se cini da policija gleda kroz prste taxistima generalno.zasto,ne znam.ali je tako makar u primorju.
Ti ka da je razlika 100e a ne 15e
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Ti se bas salis
Varta blue dynamic kupljena 2010 u ocevu C klasu 80 ampera. Radi kao sat i dan danas posle 5 godina punih..
Ja cu meni pred zimu da uzmem Vartu Silver Dynamic jer ona ima trenutnu struju dosta jacu od Blue Dynamic. Napravljena je pretezno za kola sa Start/stop sistemom pa ce meni lagano da izgura 5-6 godina mozda i vise.. Naravno ovdje ga necu kupovati nego u sloveniji jer ovdje stoje ti skuplji akumulatori dugo po magacinima i kad ga kupis vec je na pola zivota.
Tako da Mashja poslusaj me uzmi Vartu Plavu ili Bosch S4 plavi.. Inace to je sad jedna fabrika, tj Bosch je kupio Vartu.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Last edited by Sparco_CG; 23-06-15 at 20:45.
Imas pm imenjace![]()
Malo je "sirovo" prevedeno, ali kapirate.
20mb image hosting
Poslednji pozdrav velikom covjeku i sampionu Franju Kunceru !
![]()
Molim? Sta, kako?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
nisam mozda u toku,al izvini zasto poslednji?
Franjo je preminuo,bolovao je od teske bolesti.
au,,,,kada.......pocivaj u miru,sampione....
Podgoricka legenda! :-(
Laka mu crna zemlja,veliki majstor na koliko sam trka otisao samo da bih njegovu voznju odgledao..
Cast mi je bila sto sam imao priliku da upoznam ovakvu legendu...Pocivaj u miru SAMPIONE!!!
Sad na registraciju (inace mi istice za 10-ak dana al rekoh da produzim). Radio difuzija 2€.
Ipak je tacno ono sto neko objavi da ce naplacivat.
a nijednu stanicu ne mozes krsteno odslusat u auto,svuda trokira.ovih taksi i nameta cudom smisljenih rijetko dje ima ka u nas......sto je ovo....
A radio stanice ne dobijaju centa od tih para
Meni je navigacija, dvd, tv i radio all in one mozda mi bude sad digitRalni signal. Los bio analogni![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks