Originally Posted by
SpongeBob
Ne sjekiraj se, kažu da je trnovit put nauke, još trnoviti je put vjere. Daće Bog, da ti bude sve jasnije i jasnije.
Valjda je prirodno da co'eku bude sve jasnije i jasnije. A to koliko se nekima magli pred ocima je posebna prica... 

Originally Posted by
SpongeBob
Nije religiozna literatura samo Biblija i Kuran i Tora i slični zvućni nazivi. Religiozna literatura je ono što čitaš sa voljom, oduševljenjem, ono što ti na jednostavan način objašnjava životno važne i bitne stvari. Takvih knjiga ima mnogo, pogledaj primjera radi žitija svetih. Predivnih primjera ima. Pokajanje sam pokušao da ti napomenem, ali si ga objasnio samojednom riječju "foliraš", odmah je cijeli opis pao, to nije pokajanje, to je ono što je moderno ateističko društvo izkarikiralo i iskrivilo. Čitao si Dostojevskog, ima prelijepih razrada?
Razmislis li ti malo glavom prije nego nesto napises? Da skratim pricu (jer me umaras budalastinama)... Ti si rekao da religiozne knjige ne prijete. Ja sam rekao da prijete (biblija i kuran npr.) i ponudio ti da ti odma 'izrecitujem stihove' koji to i dokazuju a ti na to odgovaras da ima jos religioznih knjiga osim tih... Opet te pitam... jesi li svjestan ti sto pricas, pobogu? 

Originally Posted by
SpongeBob
Nisam gledao video, vjeruj mi samo mi je naslov bio dovoljan da ga zaobiđem, Gandalfova reakcija mi je bila dovoljna, za onaj tekst što napisah. Jeste, ignorisao sam ga, moje pravo.
Pa ja sam unaprijed rekao da ga ovi sa naocnjacima nece ni gledat'.
Naravno da imas pravo, to ne znaci da si u pravu. Najlakse je iskulirat' ono sa cim ne mozes da se nosis ikakvim razumom
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks