Komentator jos potencira Vettela... i neku negovu borbu...
omg..
Kakva gomila nesposobnjakovica u Ferrari, ovo nije moguce.
Prvo sto ne vidim uopste razlog zbog koga su ga ostavili 2 kruga vise, a onu gresku mehanicara ne treba komentarisati.
Komentator jos potencira Vettela... i neku negovu borbu...
omg..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Kakvo obilazenje Maldonada... potez dana..
Mudato brate
Ferrari nakon svih update-a drugu trku bez podijuma zaredom... vise svojin glupostima ali tako ispada
Slino nema komentar! Pih
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Jos malo pa ce Ferrari onu cuvenu: " Poceli smo da razvijamo bolid za sledecu sezonu " ...
hahahah to je to!
Inace jos ne vidjeh da je vilijams pretekao ferari u direktnom duelu, a evo vec nekoliko puta su ispred ferarija, svaka im cast, odnosno svaka cast timu ferarija.
Ovu stazu bih izbacio iz kalendara, ne znam je li bilo dosadnije trke, prvih 20 krugova nijedno preticanje, poslije neki pokusaji, sem onog maldonada i verstapena nista zanimljivo ne bjese...
Ne znam sta je u glavama vodećih ljudi u Ferrariju,kad ocigledne taktičke greške prave!
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Ferrari odajan.
TAKUMI
Mislio sam da su posle jučerasnjeg propusta sa Kimijem, ispunili bonus kikseva za ovaj vikend. Jedina dobra stvar, ako se to uopšte može reći za šampionat u kojem jedan tim dominira, je da je Rozberg prvi danas i da je smanjio razliku u bodovima.
Za Mclaren nema veće ironije, zamijenili motore, popili kazne i odustali na startu, jedan zbog udesa a drugi zbog mjenjača, koliko mi se čini. Nadao sam se da će ove sezone makar da se primaknu sredini ali ništa od toga. Možda 2017 budu konkurentni za podijume, jer nisam siguran da će iduće godine podići nivo toliko da se bore za podijum... Sa druge strane, plaćaju vozače u krv, koji zbog nepouzdanosti bolida, ne mogu da ga razvijaju a u prosjeku po trkama voze nekoliko krugova. Dobro reče Fabia, trebali su dva klinca dovesti za ovu sezonu, novac koji im daju za ugovore su mogli uložiti u razvoj. Sad ide testiranje utorak i srijeda a Mclarenov PR će opet biti na nivou, prodavati maglu kako napreduju...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Nakon trke, stjuardi odlučili da niko nije kriv za incident, Raikonen je priznao da se zadnji dio bolida zanio i da je on izbacio Alonsa. Ovo je već druga trka (zaredom) da ga bolid izdaje. Zar nije Arivabene negdje početkom sezone rekao da je bolid razvijan da više odgovara Raikonenu???
Izgleda da je biti kamerman na trkama formule 1 postalo opasno zanimanje! Zamalo...
Zamalo!
Možda je Arrivabene mislio da će mu odgovarati proklizavanje,s obzirom da se bavio relijem![]()
James Tiberius Kirk
Ono je bilo smijesno i zalosno.
TAKUMI
Kimi moze ostati u Ferrari jedino ako prihvati da vozi za mnogo manje para.
TAKUMI
A opet za iste te (manje) pare,mogu dovesti vozaca koji ce odradjivati bolji posao od Kimija...
F1 treba da se otarasi istrosenih vozaca poput Zalosnog I Kimija...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Botas ima ugovor za 2016. Plan je bio da Bjanki odvozi ovu sezonu u Sauberu a da iduću pređe u Ferari, ali...
Izgleda da je Hulkenberg opcija na jednu godinu pa ako se pokaže možda i ostane.
Kimi je dobar vozac tu nema ni dileme ni trilemeali covjeku je ocigledno dosadilo da vozi F1, on na momente odradi nerealan posao, dodje sa zadnjeg na 3, 4 mjesto, pretice na neka neocekivana mjesta i taman kad pomislis, dobro je, sledeca trka ce biti njegova on use8e sa kvalifikacijama i onda na to doda los start i poslije svega se zabije u neki zastitni zid i tako 2, 3 trke zaredom, pa onda opet odvozi jednu odlicnu i sve tako, toplo-hladno, vise hladno no toplo da mi je u jednu ruku zao sto ce napustiti F1 (na kraju godine(visa sila mi tako kaze)), a u drugu opet nije jer ce doci neko ko ce bolje obavljati svoj posao.
Dobar vozac ali dosadilo? Pa to automatski znaci da nije dobar vozac.
TAKUMI
Kako bi mu tek dosadilo da vozi 20+ godina,i osvoji 7 titula![]()
Evo se pise da bi Berger mogao zamijeniti Hornera u RB
LPGTECH 067 854 548
U zadnje vrijeme non-stop visi u njihovim garazama.
TATA je vozio 15 godina, i ja sam mu neizmjerno zahvalan i klanjam se za svaki krug koji je uhvatio.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks