View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 139 of 199 FirstFirst ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... LastLast
Results 3,451 to 3,475 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    O moj rakune, ne koristis valjda i ti mnozinu... koji to mi.. koji to vi?
    Mislio sam na gotovo sve mlađe stanovnike Crne Gore iz urbanih područja nevezano za DNK, ljubav/mržnju prema svojoj zemlji, ljubav/mršžnju prema dvadesetpetogodišnjoj vlasti ili kojeg nevidljivog svemogućeg humanoida da imaju.
    Last edited by Rakun; 18-06-15 at 19:10.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

vidite li kako je mandic promijenio plocu od kad je otisao lekic?nema vise price o pomirenju i zivotnim temama,samo ona njihova stara prica,prevarantI...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ja sigurno nikad nisam rekao da nam treba autoput.

Pogotovo s' obzirom sto su nam svi ostali putevi TUGA. Prvo treba njih sredit' da lice na nesto pa onda razmisljat' o nekom autoputu.

Sve nase magistrale su ocajne a putevi u samim gradovima jos gori. I svake godine se kao nesto radi (citaj: krpi) i to ne traje vise od par mjeseci...

Nego nije tema o autoputu i putevima pa ne bih vise o ovome..
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ja sigurno nikad nisam rekao da nam treba autoput.

Pogotovo s' obzirom sto su nam svi ostali putevi TUGA. Prvo treba njih sredit' da lice na nesto pa onda razmisljat' o nekom autoputu.
    Šta fali potezima PG-CT, skoro čitavi PG-BAR,BAR-KOTOR pa na kraju i PG-NK ?
    Last edited by Rakun; 18-06-15 at 19:17.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

A ne sprdaj se rakune moj... neke dionice nisu toliko lose ali je daleko to od 'dobrog'. Nego rekoh da necu o tome ovdje, ima tema o autoputu, tacnije dvije.

Evo neki snimak na koji naleceh... nije nov, od septembra prosle godine ali mi bi zanimljiv...

Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vala si nashao primjer svaka chast najvecu budaletinu u Evropskom parlamentu.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Primjer cega? Meni se bas dopalo kako prica...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Мило вели подршка за НАТО 41-42%, незналице и манипулатори из Покрета за неутралност веле да имају дојаву из ДПС-а да је 33-35% за НАТО, док Ђапе вели како неће бити позива:
    http://www.cdm.me/politika/dukanovic...opcija-za-nato
    http://www.cdm.me/politika/pokret-za...-odsto-gradana
    http://www.cdm.me/politika/bulatovic...ato-ove-godine
    Last edited by BAR; 21-06-15 at 12:54.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Pa oce li bit' kakvog referenduma ili ce to vlast odlucit' umjesto nas, kao i ostatak odluka koje imaju posljedice na cjelokupno CG drustvo?
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Pa oce li bit' kakvog referenduma ili ce to vlast odlucit' umjesto nas, kao i ostatak odluka koje imaju posljedice na cjelokupno CG drustvo?
    Да је среће питање чланства у НАТО не би било питање на којем би се губили или добијали политички поени, већ би то био продукт националног консензуса, јер је као што сам на овој теми више пута јако детаљно елаборирао, једини начин да се ефикасно ријеше одбрамбена и многа политичка питања.
    На крају крајева чланство у НАТО је јако битно и за ЕУ интеграције.Ниједна земља на западном Балкану неће ући у ЕУ а да прије тога не постане чланица НАТО-а, и то је свима јасно.

Иначе јако добра порука премијера Британије:

Kameron: Postoji jak razlog zašto Crna Gora treba da bude članica NATO-a
    http://www.cdm.me/politika/kameron-p...clanica-nato-a
    Autor: Bojana Komnenić
    Postoji jak razlog za Crnu Goru zašto treba da postane sljedeća članica NATO-a. Mi smo to podržali na veoma uspješnom NATO Samitu u Velsu. Vjerujem da će to biti u fokusu svih sledećih diskusija u okviru NATO-a. Za vas je važno da pored političkog konsenzusa, dođete i do građanskog konsenzusa oko pitanja NATO-a, poručio je premijer Velike Britanije Dejvid Kameron na 10. jubilarnom globalnom bezbjednosnom forumu GLOBSEC u Bratislavi.

Podsjetimo, u Bratislavi je i naš premijer Milo Đukanović.
    Kameron se tokom svog izlaganja osvrnuo na pitanje Crne Gore i njenog budućeg članstva u NATO.
    "Važno je da naglasimo koliko je NATO važan za jednu zemlju, kao i obaveze u reformama koje su neophodne, te koliko je bitna što jača podrška građana. Dakle, važan je politički konsenzus oko ovog pitanja, ali je važan i građanski konsenzus. U Velikoj Britaniji imamo različite stranke, stranke koje ne žele da izađu iz EU, stranke koje žele. Ali, svi smo saglasni u jednom, da je članstvo u NATO-u vitalno važno za britanske interese, da smo važan dio ove organizacije, odnosno, kako često kažem, imamo najveći vojni budžet u Evropi. Što veći konsenzus donesete u vašoj zemlji oko ovog pitanja, to ćete imati veću ulogu u NATO-u, a članice će vam sigurno dati još veću podršku", poručio je Kameron.
    Premijer Milo Đukanović je tokom govora na forumu u Bratislavi kazao da ukoliko bismo teorijski sjutra imali referendum na tu temu taj referendum bi odnio pobjedu ove opcije za članstvo u NATO.
    "Mi u ovom trenutku ne razmišljamo o organizaciji referenduma. Naš Ustav je takav da obezbjeđuje donošenje odluke u parlamentu. I nijesmo još finalno profilisali o tome kako će se Crna Gora odlučiti nakon upućenog poziva, kazao je Đukanović.
    On je govorio na posebnom panelu "Crna Gora kuca na vrata NATO", na kojem je prezentovao planove u susret očekivanom pozivu za članstvo u Alijansi do kraja godine.

Premijer Đukanović će na marginama skupa danas imati i niz bilateralnih susreta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odličnost.
    Zgadite sad malo i vaterpolo. Bravo Džoni.

http://rtcg.me/vijesti/otvoreno-o-na...obijediti.html

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Odličnost.
    Zgadite sad malo i vaterpolo. Bravo Džoni.

http://rtcg.me/vijesti/otvoreno-o-na...obijediti.html
    Дефинитивно нисам присталица мијешања спорта и политике.Постоје далеко бољи и ефикаснији методи за подизање подршке чланству у НАТО.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

E vala stvarno... kad se i sportisti bave politikom i NATO kampanjom (bilo za ili protiv) tacno mi se povraca...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Мило вели подршка за НАТО 41-42%, незналице и манипулатори из Покрета за неутралност веле да имају дојаву из ДПС-а да је 33-35% за НАТО, док Ђапе вели како неће бити позива:
    http://www.cdm.me/politika/dukanovic...opcija-za-nato
    http://www.cdm.me/politika/pokret-za...-odsto-gradana
    http://www.cdm.me/politika/bulatovic...ato-ove-godine
    Jel se ti sprdaš? Da ostavimo po strani što su rekli jedni i drugi, ti si ubijeđen da je Milovo 'pogađanje' tačno a da su ovi iz pokreta neki lažovi?
    Ja mislim da si ovime dokazao koliko si privržen DPSu, tako da nema potrebe da negiraš više bilo što
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

ja iskreno vise vjerujem milu posto je uvijek prije izbora govorio da ce da pobijedi i ostvario je to,za razliku od pozicije

ima dosta ljudi koji su neopredijeljeni,a ovi ZA i PROTIV su tu nedje,zasto mislis da je ovo sto milo kaze nelogicno?

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Jel se ti sprdaš? Da ostavimo po strani što su rekli jedni i drugi, ti si ubijeđen da je Milovo 'pogađanje' tačno a da su ovi iz pokreta neki lažovi?
    Ja mislim da si ovime dokazao koliko si privržen DPSu, tako da nema potrebe da negiraš više bilo što
    За Покрет за неутралност сам доказао о каквим се незлалицама и манипулаторима ради.Доказао сам да је њихова прича шупља и да нема додира са ствариним свијетом.Зато сам их окарактерисао као гомилу незналица и манипулатора, посебно аналитичара Буквића који је ових дана признао да је то што они нуде немогућа мисија и наравно Марка Милачића, а не због ових изјава о процентима.

Што се Мила тиче он има највише посла у сопственој партији.По посљедњем истраживању које је рађено за потребе Позитивне и када је подршка била на 38%, трећина ДПС-а није била ЗА.
    И све док је таква ситуација ја нећу вјеровати Милу да ради било што корисно по питању НАТО кампање.

Ја стварно немам потребе за било каквим негирањима.Моји ставови су јасни, засновани на чињеницама а не на манипулацијама, и нису партијски обојени, за разлику од твојих.
    Last edited by BAR; 21-06-15 at 13:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    ja iskreno vise vjerujem milu posto je uvijek prije izbora govorio da ce da pobijedi i ostvario je to,za razliku od pozicije

ima dosta ljudi koji su neopredijeljeni,a ovi ZA i PROTIV su tu nedje,zasto mislis da je ovo sto milo kaze nelogicno?
    Zamisli, ispunio je svako obecanje jer je brutalno pokrao sve izbore. Kakav je to prorok.

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

znajuci da krade izbore,opozicija i dalje izlazi umjesto da bojkotuje.sta nam to govori o njima?da im nije stalo do naroda,nego do fotelja...i sto bi ja sad vjerovao tim prevarantima?za mila makar znamo ko je i sto je...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Bukvić je prvo bio za ulazak u NATO, pa protiv ulaska đe su ga ovi iz pokreta za neutralnost pustili da uđe u pokret, pa je onda opet preokrenuo mišljenje i postao pristalica ulaska u NATO.

Mislim da je jasno da se radi o ubačenom botu koji je imao za cilj da diskredituje pokret za neutralnost, 100 puta ponovljen potez DPS, počev od LSCG-a do Pozitivne pa na dalje.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Bukvić je prvo bio za ulazak u NATO, pa protiv ulaska đe su ga ovi iz pokreta za neutralnost pustili da uđe u pokret, pa je onda opet preokrenuo mišljenje i postao pristalica ulaska u NATO.

Mislim da je jasno da se radi o ubačenom botu koji je imao za cilj da diskredituje pokret za neutralnost, 100 puta ponovljen potez DPS, počev od LSCG-a do Pozitivne pa na dalje.

Не бих рекао да је убачен, већ човјек иде тамо гдје га боље плаћају.Све што су до сад из тог покрета рекли о неутралности је нереална и јако глупа прича, коју је врло лако демантовати.

Наравно да ти људи имају своје праве ставове зашто су против НАТО-а и у какве интеграције треба ЦГ да иде, али им није политички корисно да излазе са тим ставовима.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Oćeš da kažeš da neko ko je protiv ulaska u NATO mora biti ubačeni element i strani plaćenik?

Koliko sam ispratio njihov rad, nije da su se razbacali sa parama, održavaju neke skromno opremljene tribine po gradovima, imaju malu kancelariju i jedan kombi sa kojim putuju po CG(da li je njihov ili je iznajmljen ne znam).

I sa jednim kombijem uspijevaju da nadjačaju NATO kampanju u koju se ulivaju gomile para. Dakle, treba da se zapitaš zašto se bacaju naše pare u NATO kampanju(a pritom neuspješna), a ne odakle Milačićevom pokretu pare da sipa gorivo u kombi i da štampa letke.
    Last edited by chucknorris; 21-06-15 at 14:29.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

E vala stvarno... kad se i sportisti bave politikom i NATO kampanjom (bilo za ili protiv) tacno mi se povraca...
    Najlakše zaradjene pare kod sportista su kad se bave politikom ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

jes vala,oni su toliko neuspjesni da su sve pare zaradili zahvaljujuci politici,a makse...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    За Покрет за неутралност сам доказао о каквим се незлалицама и манипулаторима ради.Доказао сам да је њихова прича шупља и да нема додира са ствариним свијетом.Зато сам их окарактерисао као гомилу незналица и манипулатора, посебно аналитичара Буквића који је ових дана признао да је то што они нуде немогућа мисија и наравно Марка Милачића, а не због ових изјава о процентима.
    A sa druge strane mislim da smo dovoljno dokazivali koliko su šuplje priče Mila Đukanovića, Milice Pejanović Đurišić, Dragana Samardžića, gostujućih čelnika i ostalih. Laži, manipulacije, nekakvi izmišljeni statistički podaci, netačne i prevrtane činjenice o NATOu, skrivanje njihovih zlodijela i lažna izvinjenja. Malo je skrenuta pažnja na šuplje sportiste, ministre koji prepisuju radove, zatvaraju fabrike i tako neke nebitne likove... Da ne spominjem debilne bilborde i prospekte za široke narodne mase
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Oćeš da kažeš da neko ko je protiv ulaska u NATO mora biti ubačeni element i strani plaćenik?

Koliko sam ispratio njihov rad, nije da su se razbacali sa parama, održavaju neke skromno opremljene tribine po gradovima, imaju malu kancelariju i jedan kombi sa kojim putuju po CG(da li je njihov ili je iznajmljen ne znam).

I sa jednim kombijem uspijevaju da nadjačaju NATO kampanju u koju se ulivaju gomile para. Dakle, treba da se zapitaš zašto se bacaju naše pare u NATO kampanju(a pritom neuspješna), a ne odakle Milačićevom pokretu pare da sipa gorivo u kombi i da štampa letke.
    Неко ко на овај начин води антиНАТО кампању не мора бити убачени елемент и страни плаћеник, али патриота и борац за Црну Гору не може бити.

Нису Марко Милачић и његова весела група, одговорни због тога што стање у јавном мишљењу није на адекватном нивоу, већ је то одговорност на онима који врше промоцију НАТО интеграција, на шта сам много пута указивао.

Имам осјећај да се у ДПС-у као најзначајнијој партији која подржава чланство у НАТО, кампањи приступа механички и без имало жара, за разлику од Позитивне, СДП-а, мањинских партија, и наравно Дритана Абазовића из УРЕ.

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    A sa druge strane mislim da smo dovoljno dokazivali koliko su šuplje priče Mila Đukanovića, Milice Pejanović Đurišić, Dragana Samardžića, gostujućih čelnika i ostalih. Laži, manipulacije, nekakvi izmišljeni statistički podaci, netačne i prevrtane činjenice o NATOu, skrivanje njihovih zlodijela i lažna izvinjenja. Malo je skrenuta pažnja na šuplje sportiste, ministre koji prepisuju radove, zatvaraju fabrike i tako neke nebitne likove... Da ne spominjem debilne bilborde i prospekte za široke narodne mase
    Апсолутно нико на овом форуму, нити пред црногорском јавношћу, није доказао која је то боља алтернатива чланству у НАТО.
    Питам те јели моје писање овдје лаж и манипулација и које сам то податке изнио а да су нетачни?

Питање НАТО-а се не смије гледати кроз политиканску призму, јер се ради о стратешком опредијељењу Црне Горе.

Page 139 of 199 FirstFirst ... 3989129135136137138139140141142143149189 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)