A kako neće kad ovaj trener stavlja Batokija da igra a na klupu mu ubice dječjih lica Bernardeski i Verdi
Prati li ko evropsko do21? Italijani imaju finu ekipu ali se ne umiju sa lotpom sastaviti, dadose im ga Svedjani sa igracem manje.
A kako neće kad ovaj trener stavlja Batokija da igra a na klupu mu ubice dječjih lica Bernardeski i Verdi
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja prvi put vidim i cujem za ovog lika,evo provjerih i igra u Virtus Entelu(druga liga). Ni Romagnoli ne igra.
Kako je Italija ocajna bila.
Skoro sat vremena igrali sa igracem vise i izgubili.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
To je taj mentalitet: "imam gol prednosti i igraca vise najbolje bi bilo da cuvam rezultat". I jos dovode trenere koji veze s mozgom nemaju, sta bi recimo Sari koji je vodio Empoli prosle sezone napravio sa ovom ekipom. Ovde ima odlicnih igraca Rugani, Romagnoli, Baseli, Cataldi, Berardi... ali dzabe kad nema trenera da sve to sklopi.
Dresovi za novu sezonu..
Real
http://footballfashion.org/wordpress...and-away-kits/
Roma
![]()
Shit has hit the fan !
Oce li mi romanisti, sto je fora sa (ne)imanjem sponzora na dresu? Furaju stil Barce, do prije neku godinu, ili nisu dobili finansijski jaku ponudu za reklamiranje?
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pojma ti nemam, Amerikanci nešto mute, ništa mi nije jasno u vezi toga evo od kad su došli u Romu. Konačno je završeno sa Nike-om, sad se valjda čeka za ostalo.
Pisalo se dosta o Etihadu, npr.
Realno ovom dresu bi greota bilo stavljati ikakvog sponzora, nevjerovatno koliko je lijep ovako 'cist'..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
deuscroix
Steta samo sto su se *****isali ovi Brazilci 70. minuta, od momenta kad su primili go bas fina utaakmica. Ako ode na penale blaga prednost Srbadiji, previse su mi ovi Brazilci kurcobolje![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Bravo bravo
Tu es mon héro!
Svaka cast, tresi prepotentne Brazilce!![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Bravo Srbija
Kad se da ovakav gol Brazilu onda slijedi
![]()
deuscroix
Sto svi danasnji dresovi izgledaju kao neke ofucane majce sto obuces kad ides da radis u bastu. generalno svi pregrdno stoje. Nekadasnji su bili ljepsi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Da mi je neko ponudio opkladu da su Ronaldinjo + Mesi + Eto'o dali samo 54 sa sezonu, zivot bih izgubio.
Messi 73? Wtf!? Skoro sam na wiki gledao season stats, ne vidjeh taj broj...
Ima ima, to je one godine kad je da one 100 golova.
jes, kad mu nađoše neki rekord iz praistorije, samo da mu se zlatna lopta nekako prikači..
Ziv je !!! Klasa je vjecna.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks