Jedna karting vožnja, 48.100s, vozač 90kg, gume preloše, dan pred mijenjanje
Jedna karting vožnja, 48.100s, vozač 90kg, gume preloše, dan pred mijenjanje
Ja prije neku noc vozih... Imao sam 4,5 krugova po 51s i jedan od 50s
Nadam se sledeci put (treci) da idem ispod 50!~100kg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto treba nekakve tegove da stavljaju ili bar da pišu kilažu pored rezultata, jer ona đečina 60 kila imajuDžabe ti ni da si hamilton protiv toga ne možeš
![]()
A trebali al ajde. Ko ce kitit 50kg na kartingali makar da stave koja kategorija. Po 20kg kategorije pa se izmjeris prije i nakace tegova svi jednaki da su
f6
49.9
80кг
Слабо, мислим једно 3-4 пута још да би могао до 48. Али ме нервирају ликови који нису за кочницу чули па се закуцају у тебе
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Jos nista od forumaskog obracuna....
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Svi treniraju na tišu))))
Ja sam se oprobao sa ekipom pocetnika iz Bar-a, najbolji krug mi je oko 50,5, a bio sam 4. od nas 9.
Inače toliko sam ocajan bio da bi je doslo da ga zavidam u onaj pijesak nedje na pola trke.
Staza, uslovi, organizacija je odlična, prosto nisam navikao na ozbiljnu ogranizaciju, ljubazno osoblje, i dobre uslove u isto vrijeme i sve to kod nas. Svaka cast vlasniku.
Није то лоше брате, 50.5, поготово ако је први пут
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Prvi put ona staza, vozio sam kartinge od malena, na onim primitivnim stazama po primorju.
Ali opet mislim da je onu stazu potrebno naučiti, skondat kako i kad se koci, a kad varat na gas, sto ja nikako nisam uspio.
Odgledah ovaj snimak gore, odlicna vožnja, svaka čast.
Oce li neko napravit posebnu temu, pa da tamo prebacimo svu ovu "trkačku" priču????
super staza,super osoblje,sve extra.:applouse:
Ovo je snimak momka sto drži prvo vrijeme na stazi, nije snimak rekordnog vremena nego dan prije, mislim da su gume koje su preloše bile i sjutradan mijenjane dosta negativnog uticaja imale, kilažu da ne pominjem koliko znači na karting sa malo snage, vi budite sudije ko je bolje fatao "racing lines" i preciznije vozio :P
prvi je Damirov sin.:tranquillity:
Gilic, Osmanagic pa onda u krug
Inace - kojim danima mijenjaju gume))) meni ce na moju kilazu to znacit... a okvirno je ima ka gore pomenuta 2 sampiona skupa
![]()
Olivere odgledah samo prva 2-3 kruga ovog sto drzi prvo mjesto... Losa voznja bas.... Masu je bolja tvoja....
Gilic ima 57kg i sve greske u voznji nadoknadjuje na pravcu zbog kilaze i to se i te kako primjecuje, bas lagano zaobilazi ostale. Da Emir ima njegovu kilazu, spustio bi se lagano u klasu 45sec.
Monci evo vam tema pa se prebacajte...
https://forum.cdm.me/showthread.php?164885-Karting-!
Dje cu uzet akumulator da valja a da ponesem i moj. Za vartu mi je zao dat tolko para
Uzmi Top slovenacki,ja sam ga uzeo evo dvije godine,sve šljaka.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks