stavili su mu ogrlicu iz razloga da neko ne bi zvao azil da ga pokupe, jer tamo psi ne žive dugo. na ruka šapi konstantno traže udomitelje samo da ti psi ne završe u azil koji je zadnja opcija. pa ti sad vidi šta ćeš.
Ujede me pas noćas ispred tehničkih fakulteta, oko 20:15, još je bio dan. Tamo kod Petra. Pored 1000 ljudi i djece, zaleće se džukela)crn) i iz čista mira me uhvatio za nogu, sreća pa sam nosio ove deblje pantalone pa mi nije nogu nagrdio. Pitah ovu djevojčicu pored da li zna čiji je pas, veli da nije ničiji, posle se čudim kako onda povez oko vrata, kaže kako su mu to ovi ljudi tu stavili jer je kao on stalno tuda, šeta. Prvo nisam ništa viđeo, tek kasnije se vidjela rana. Malo je nabrekla i ima mala posjekotina, bio sam u urgenti da mi daju tetanus ili šta već. E sad, odlučio sam da uradim društveno korisnu stvar, rekoše mi iz komunalne policije da kontaktiram ove iz čistoće - šintersku službu, hoću da iskoristim svoje pravo i da napišem jednu tužbu gradu PG, nema smisla da se to dešava po danu U SRED ŠETALIŠTA gdje svaki dan prođe hiljade i hiljade ljudi. Kako, kome, kada? Moram da pitam na više mjesta, jer je došlo vrijeme kad svakog moram provjeravat što mi priča...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
stavili su mu ogrlicu iz razloga da neko ne bi zvao azil da ga pokupe, jer tamo psi ne žive dugo. na ruka šapi konstantno traže udomitelje samo da ti psi ne završe u azil koji je zadnja opcija. pa ti sad vidi šta ćeš.
nothing comes from violence and nothing ever could
Oce li mi ko dati link od dobrog crack-a za GTA V
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
ti kreni redom i uspavljuj, ne znam šta da ti kažem.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako je lutalica kao što jeste dobijas ostetu od komunalne, a ako te ujede neciji pas, tuzis i obavezno dobijes spor.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Jutros nemam gdje zamjeniti ovaj prevoj... U urgentnom mi sinoć rekli da odem u dom zdravlja ujutru da zamjenim to, ja pošao do onog u blok 5, vidim na ulaz da se vikendom i praznicima ulazi sa istočne strane, pođem tamo, uđem, kucam na sva vrata i niđe žive duše. Pođem do urgentnog ponovo, nikoga na šalteru.
A sad kad prođem pored nekog psa, ne znam šta će se desiti ako mi se ijedan približi na 1 metar. Sa povezom ili bez.
Bio sam u komunalnu policiju, vele mi da se obratim Čistoći - šinterskoj službu, a o nadoknadi ni govora, inspektorka me pogledala sa osmjehom kada sam pomenuo to. Kaže mi ta inspektorka "da se obratim sudu" za taj problem, mlatila je još nešto ali imam talenat da vidim u očima kada je neko "ništa od čovjeka" pa sam digao ruke od priče sa dotičnom gospođom. A ovaj lik koji mi se javio na telefon iz komunalne neće ni ime da mi kaže, dok se u Čistoći niko ne javlja na telefon. Kako ovaj nakaradni sistem funkcioniše i dalje kad velika većina ljudi ne zna svoj posao da radi kako treba, tužno.
Znam ja odlično gdje živim, ništa me ne čudi. Dobro ću da razmislim dokle ću ovo da guram.
Last edited by SpellStealer; 20-06-15 at 07:53.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ne znam kakva je situacija u PG po tom pitanju, ali u PV je haos od pasa lutalica. Kod nas je još debilnija situacija (po meni).
Naime, prije par godina, ili godinu, nebitno, napravljen je azil za pse. Počeli su da ih hvataju po gradu i vode u azil. Građani se ponadali da je to kraj problema...
Međuti, oni su ih tamo vakcinisali, obilježili onim tzv. minđušama na uvetu, i opet puštali na slobodu!
Ovdje imamo situaciju da čopor šeta po sred centra grada, po parkovima, svuda. A kad se čopori međusobno napadnu, zamislite kakav haos nastaje, i kako se djeca a bogami i odrasli osjećaju u njihovom prisustvu.
E kakav je smisao motanja kad ovo stavis, to sam ja mislio. Nije fora.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
U domaćem duvanu, valjda.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dje je postojao azil za barsku opštinu?
Pored onog salona namjestaja, nedaleko od 'novog' MUP-a... blizu nove zgrade Zetagradnje... Ne znam ni tacno da objasnim ali na jednoj od tih poljana...
Do Not Disturb.
Eto, ja misljah da je azil.
Znam da mi je drugarica tamo volontirala... hranila te pse i pokusavala da nadje dom za njih... Sve je bolje od ovoga sad.
Do Not Disturb.
Kad se radi o stambenom kreditu, da li je bolje uzeti fixnu kamatu od 6.99% ili 5.8% + dnevna referentna kamatna stopa (euribor)?
Zna li iko?
Bolje ti je fiksna...
Sacekaj jedno pola godine, pa tamo na zimu digni kredit.. Imaju neke najavice da ce kamatna stopa ici na 5%
One Ring to Rule them all...
Gdje se mogu kupiti ili naci RASHLADNE VITRINE ZA KOLAČE ??? HTINO MI JE ! I da ne znate nekog ko prodaje ???
" The Eyes Chico... They NEVER Lie "
Tender oglase i zovi. Prije 2 nedjelje je bilo bar 20 oglasa
One Ring to Rule them all...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks