Ne vidim da je ikome zasmetalo, ne znam čemu to.
Svaka čast momcima. Živković ubjedljivo najbolji igrač ove generacije, kakav biser. Kako će fino Partizan da zaradi.
Srbija je prvak svijeta neka place kome smeta
srbija!
Ne vidim da je ikome zasmetalo, ne znam čemu to.
Svaka čast momcima. Živković ubjedljivo najbolji igrač ove generacije, kakav biser. Kako će fino Partizan da zaradi.
Ja prespavao finale, skroz zaboravio a i kada su prosli Mali mislio sam da nema sanse da bas budu prvaci pored Brazila. Jos kad je krenulo nesto da puca i udara mislim se sta je ovo, jel mogu jednom u zivotu da se naspavam kao covek i tek kad sam usao na net da vidim novine pise PRVACI SVETA. Svaka im cast stvarno, neverovatan je uspeh pobediti Brazil u finalu ali sve imam los osecaj da ovo nece biti dugog veka. Jos sada kada ih salete one starlete i splavovi... Posle ovih kvalifikacija treba skroz reformisati reprezantaciju, zadrzati samo Matica i Ivanovica i pustiti ove da igraju za prvi tim. Pa ako se onda konacno ne kvalifikujemo za bilo koje prvenstvo ukinuti fudbal, porusiti stadione i preorati terene.
Ne znam kako ljudi ne vide da je u stvari najveći talenat u ovoj reprezentaciji selektor Veljko Paunović.
Mislim, jesu ovi momci talentovani i neki će napraviti velike karijere, ali imali smo mi i ranije talentovanih igrača i generacija.
Razlika je što nijedna nije bila ovako odlično selektirana, organizovana, taktički potkovana i neverovatno psihološki pripremljena.
Na taktičkom i psihološkom planu, nema ravne selekcije na svetu.
Veoma atipično...Obično srpske fudbalske selekcije imaju luzerski mentalitet...a ovi momci su se nadavali golova u zadnjim minutima, vraćali se mnogo puta iz mrtvih, igrali četiri produžetka u nokaut fazi...i sve pobedili.
Alal vera!
Mislim da ne treba biti dileme i da Veljku Paunoviću treba dati selektorsku palicu A reprezentacije, a u isto vreme i ove momke da vodi u U21 selekciji.
Uostalom, tako rade Španci godinama unazad.
Šta reći, svaka čast momci, uljepšali ste mi dan maksimalno!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Svaka cast srbima gledao sam nekoliko meceva ukljucujuci poluf i tinale. Zasluzeno sa mnogo muda i zajedinstva, sreca te im nisu igrale zvijezde, nastasic i mitrovic. Osvojit evropsko i sv prvenstvo je remek djelo. Nadam se da ce napravit dobre karijere
Братушки радујут
Ovi momci su evropski i svjetski prvaci. Kakva dominacija, svaka im cast !
Ogroman uspjeh, svaka cast!
Onaj golman Rajkovic je vrh, ceka ga dobar ugovor u nekom od najboljig klubova svijeta garant.
Nema ko nije čestitao i pratio još ovi naši iz vrha ostaju.
Ali gledam preglede na YT ovih Evropskih i Svetskih komentara naježio sam se koji god klip da sam upalio kad kaže onaj portugalac valjda ili brazilac Gooooooooooooooooooooooooooooooool....
![]()
Orlici, svaka cast, samo naprijed.
Forever young, i want to be forever young
Čestitke Srbiji. Svaka im čast!
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
!!!
tutti quanti cantano e bevono per te!
Бравооооооо машине
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Svaka im čast. Nisam mogao da vjerujem da onako lijepo igraju. Strašan vezni red i napad.
Hoće, svega 25% Partizanu, 25 ocu mu,a 50 nekoj agenciji. Lopovska posla.
Ne gledah utakmicu,ali kao nacisti mi je drago što je Srbija osvojila. Svaka im čast, godinama su u vrhu u mlađim kategorijama ali nikako da taj mentalitet prenesu u seniore. Kvalitet i tamo imaju.
Nek se Luka Jovic zafali Terzicu sto ga nije pustio da igra na SP....kakva je prokleta mafija, trag im se utro...
Dobro su krenuli ovi u21 protiv Čeha. Đe ga je biznismen, gleda li
Sent from my D5503 using Tapatalk
sve cestitke,zasluzeno.
Biznismene, kako e. Hoće li zaustavljat ovi Česi zbrojevku. Ispucaše se .
Koji ti je momce?
Ahahhahahahahahahaha je li moguće da su ovo napravili?![]()
![]()
![]()
![]()
Gledao sam Srbija - Češka ^ češka igra strašno ubili su ih.![]()
ne daj Bože da su jednog momka imali na klupu ali dzaba kad ce opet dobiti dansku i proci.Tako da je česka strašna ali možda na soni.
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks