Neka,no u moju ulicu evo za 15 godina nije dva put policija prosla kolima. Evo u 10 dana 2. Oni ne znaju dje ce vise,pa upoznaju grad.A kroz grad ih nikad vise.Mada mislim da ih narod skapirao pa se pazi vise .
ja sam primijetio jednu jako čudnu pojavu...
ovima sa opelima je izgleda naređeno da sa asfalta nigdje točkom ne smiju dovatit...niti se popet, skrajnut...redovno su na sred ulice, kružnog... nema više ono u žbun, na makadam, iza stuba, na kapiju nekom domaćinu i sl...valjda da ga ne ogrebu šta li...
Neka,no u moju ulicu evo za 15 godina nije dva put policija prosla kolima. Evo u 10 dana 2. Oni ne znaju dje ce vise,pa upoznaju grad.A kroz grad ih nikad vise.Mada mislim da ih narod skapirao pa se pazi vise .
nova auta pa se voze.a jedno godinu dok ih rastranjaju....
Evo ja po uzoru na njih. Rijec 'vise' nikad do sad nisam ovoliko puta pomenuo u jednom komentaru..znaci vec pocinju vrucine...
Dobro je da ih ima ovoliko. Makar će narod skalati sa trkama...
Ja sam zadovoljan, neka budu na svakih kilometar, neka se nešto radi i ovako primaju platu...
--------------------------
Do Not Disturb.
TAKUMI
primijetio sam da policija u zadnje vrijeme stalno stojina ova mjesta:
-magistrala ka Zlatici (Bulevar) stoje kod kafane Marković, dacia neka bijela kao dostavna i iz auta mjere na radar
-prema KAP-u zavuku se kod one kuće velike đe je Slatka kuća ili tako nešto
-od KAP-a prema zabjelu kod one pumpe preko puta vodovoda bijeli mercedes a klasa bez oznaka
i često su kod tehnomax-a na stari ili preko puta blizu kostas-a i valjda prate ko ne stane na neki od milion pješačkih koji se tu nalaze
i sad ne znam jesu li im ovi novi iz akademije na praksu, uglavnom sa saobraćajcima sad većinom bude neko od mlađih momaka ili đevojaka koji ima potpuno drugačiju uniformu, sa kačketom i sl. i oni zaustavljaju a saobraćajci pišu![]()
Bice neka nova akcija da promovisu 'policajstvo' kod mladih i kako je ono isplativo kod nas... Vjerovatno mnogo bolje nego na plantaze da idu..![]()
Do Not Disturb.
Što su ovo taksisti sa zaštitom
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Vjerovatno sa anti radar uređajima.
mrvvv2 2 years ago
Postoje vozila koja imaju fabricki ugradjene radarske detektore koji vrse samo otkrivanje ne i ometanje radara a tako su ugradjeni da se ne vide ni spolja i iznutra.
koja to vozila imaju fabrički ili ovaj kenya?
She is only here to annoy herself!
Има ли ко упућен да каже да ли ови наши користе овакве радаре и ако не које користе ?
И онај пресретач, значи не стационирани овај, да ли може само да мјери брзину аута испред себе или свих
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Pisano je masu puta koje radare koriste nasi saobracajci u 90% slucajeva - TruCAM
Ovo ostalo su valjda neki stari na koje ja nisam nailazio...
Do Not Disturb.
ti stari se kod nas odavno ne koriste mada me ne bi začudilo da u sezoni izvuku i njih negdje(ako su još ispravni), protiv njih funkcioniše radar detektor ali laser jammer ne
She is only here to annoy herself!
Ulovili me u Grlic, 119/50.
TAKUMI
Kolio para? A znaš da ih tuda ima, posebno vikendom.
Kakav danak neiuskustvu...![]()
Do Not Disturb.
uh,zar i tebe....:dejection:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks