Probaj da kucas cmd na start i onda ovu komandu, probaj i sa desnim klikom pa run as administrator:
net user administrator /active:yes
nece ti radit copy-paste u cmd-u nego iskucaj to ili idi na edit->paste
e sad se izloguj i trebalo bi da se pojavi jos jedan user administrator, na njega treba da podjes
Ili jos bolje - restart.
Ako i to ne uspije, postavi malo ljepsi 'screenshot', sa onog prethodnog se ne moze vidjet' nista...
--------------------------
Do Not Disturb.
A ela brate, reci im da ti postave da mozes normalno radit kad imas garanciju, neka ti stave 8.1 windows mislim da je besplatan upgrade sa 8, jer je tamo po difoltu vracen start meni i jos neke stvari da lici na 7
Ako ti je novi i u garanciji, taman ga ponesi... Vjerujem da bi to dzabe uradili, ne znam. (najbolje da ih pitas fonom, da se ne cimas dodatno bez potrebe)
U protivnom, moze se rijesit' sve, samo treba stpljenja![]()
Do Not Disturb.
A najbolje da ti ne urade kupio si laptop, zasticen je ka u NAS-u, ne mozes radit na njega normalno ka obicni coek...Podji pitaj ih da ti objasne kako se radi na njega jer ti ne umijes
Preporuka za Monitor, za obradu slika pa sve ostalo, ne puno skup, moram naglasit :/ .. Dakle, na njega cu kaciti lap top, i koja je maksimalna rezolucija koju notebook moze da prenese, i gubim li mozda na performansama?
i5 4210U, 16GB, AMD R7 265 2GB..
Last edited by Pekmen; 18-06-15 at 22:00.
946.eq
Probaj na power options da vidis, vjerovatno ima to podesavanje, nemam laptop pa ne mogu ti tacno rec...to se zove close lid pa potrazi
Jeste, imas u 'power options' da podesis sto da se 'desi' kad ga zatvoris... Ti vjerovatno oces 'do nothing'.
http://malektips.com/windows-7-stop-...l#.VYMyRvmqpBc
Do Not Disturb.
To nije klasican start meni kao na 7, velike su one ikonice kao kod tebe na 8, ali kad se ulogujes ides direktno na desktop i vidis start ikonicu na staro mjesto u donjem lijevom uglu, nije kao ko tebe da te po difoltu vodi na one metro aplikacije...Akooces bas klasican start meni kao kod sedmice instaliraj program classic shell
https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2414h/ , Baci pogled ako mozes.. koristio bi se bas dosta FHD je dovoljan, sve preko mi je preskupo, ili cak da gledam neki manji mozda 22-23 inca..
946.eq
Ja imam taj monitor brateOdlican je, samo ova funkcija pivot, da mozes da ga setas gore dolje u zavisnosti od stola, para vrijedi...Dobar je monitor, nema greske, imam ga preko godinu, ne koristim ga toliko za obradu slika, ali mislim da su mu boje dobre...Moze da se okrene i u portret mod, mada to nisam nikad probao
Imam problema sa temperaturom compa. Prvo sam mislio da je do kulera i prašine. Medjutim očistio sam sve unutra i stavio novu termalnu pastu. Sa problematičnih 90 stepeni i gašenja compa ona se spustila na 40 i normalan rad. Medjutim poslije 2 dana dolazi do novih problema. Novo pregrijavanje, temperatura u stanju mirovanja raste na 70 i čudan zvuk iz kućišta. U dijelu gdje je procesor je prilično toplo. Šta je problem ? Dal je kuler loš, cpu otišao ili možda čak napajanje?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ili se odvojio hladnjak od procesora.
Provjeri i dotegni držače hladnjaka
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
CUdan zvuk (ako si provjerio kuler od cpu-a i ako je sve ok) moze da prouzrokuje napajanje i njegov ventilator. Provjeri i napajanje.
Who let the dogs out
Evo jutros nema toga zvuka i temperatura 40 i još manja.
Evo slika u dodatku. Power mi je sinoć išao do 50 vati i load do 30-40 % a ništa nije radilo više od ovoga sad. A sada pogledajte na slici kakvo je stanje. Je li procesor ili napajanje ( varira napon ili samo napajanje zeza )
http://i.imgur.com/t1UCj9l.jpg
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Moze li mi neko rec u cemu je problem posto mi za stampac govori status : paper out i na troubleshoot mi kaze da nema papira, medjutim papira ima.. a to je sve posledica proslog stampanja kada je usred stampanja nestalo papira.. stoo da cinim?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks