Meni su najjaci ovi sto izadju, razmjene 2-3 udarca i onda oba nastave svojim putem![]()
Meni su najjaci ovi sto izadju, razmjene 2-3 udarca i onda oba nastave svojim putem![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Miliji su mi ovi sto se iskurce i dobiju po prknu nego ista. Uh kako sam onda srecan
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sjećam se scene na Zabjelo
Bješe oko 23h voze nekakve mudonje iz teretane i stadoše na sred ulice da dobacuju nekoj ribi. Stoje oni munut-dva dok iza njih nije zatrubio jedan ok 40-tak godina sa kamp prikolicom, izađoše oni da se razračunaju sa njim jer se usudio da im zatrubi. KAD JE ČOVJEK IZAŠAO I POSLOŽIO IH DOBIO SAM POLUCIJU OD SREĆE!!!!!!!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Poluciju? Sta ti to znaci?
Lika valja vodit na pice.
TAKUMI
Prije neki dan u Mojkovcu. Lokalni taksi parkiran u suprotnoj traci, policajac stoji na trotoaru pored njega i nikom nista. Nailazi auto PG tablica i krene da zaobidje taksi, policajac skoci ispred njega i zaustavi ga. Vidi se kako auto stoji ukoso, jer nije imao prostora od taksija da se skroz vrati u svoju traku.
S druge strane pjesak prelazi mimo pjesackog, dijagonalno, samo sto ne okrzne policajca, trece auto zaobilazi cijelu gungulu (MK tablice, naravno, inace bi garant i njega zaustavio), taksi i dalje mirno stoji u suprotnoj traci, sve to policajcu nista ne smeta, bitno je da on upise sebi u tefter da je ovoga dobro iskontrolisao. :disgust:
![]()
a to je psihologija malih mjesta... ako nemas njihovu tablicu - STOP... a ako bas niko sa strane ne naidje da se zapise ili kazni, onda deri ove 'njihove' (to su isto mojkovcani, ali iz drugog sela, dijela grada, partije, kafane itd)
Zbog degenerika u Renolu koji me pretekao sa 2 tocka van asfalta, pun gas i te gluposti, sada Sveta Hauba ima 2 tackice, 1x1 mm i 2x1 mm.
TAKUMI
Nije vise nevina znaci
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kako su jezivi ovi zamućeni ljudi na te slike gore. Ka japanski horor.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
HAHAHA, znači sad ide lakiranje haube?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisi ga snimio?
Do Not Disturb.
Jok. Nisam imao kad.
Polirka i malo touch up-a je sredilo sve, ali mamu mu *****, 2 sata potrosih oko toga.
TAKUMI
Zašto ne nabaviš onu zaštitu što imaju auta koja se tek proizvedu, pa ih izvedu na stazu da ih testiraju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAKUMI
Scena od prije 10 min u kruznom toku na Zabjelu kod Osmanagica:
Policijska Astra zaustavila jednu gdju u kruznom. Unutar kruznog. U spoljnoj traci. Blokiravsi prilaz prema Zetatransu.
Cak i kad se samo jedno auto parkira u kruznom ga zakrci. A ovdje 2 auta parkirana. I policajac lagano pise kaznu gdji na gepeku Astre.
Naravno, odmah se pocela praviti guzva unutar kruznog (ko hoce da skrene prema Zetatransu), a i na prilazu kruznom toku.
Ne stigoh slikati.
Pa to su policajci, a uz to policajci iz CG.
TAKUMI
Ne zezaj da su iscupali gps modul!? Ahahhahahah
I probili blokade? Skrivena kamera
GPS koji je inace dobro ukriven je jedan fini naso, iscupo i mislio da ce mu to proc, no su ga zvali... reka ima je "ljudi meni se tu nestro grijalo, ja sam moro mac da se kola en zapale" - jer tako rjesavas problem s kolima, cupas djelove
A blokade - eno se svi krste kako su ih probili i sto su cinjeli s njima... s obzirom na stanje motora, sumnja se na je bilo spustanje 2-3 brzine na vecoj brzini pa i na to puni gas - mogu oni to, pamet im ne smeta...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks