Page 113 of 1402 FirstFirst ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... LastLast
Results 2,801 to 2,825 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    znaci drzava moze da krsi Ustav, moze da pljacka gradjane (proda karte, a onda ne pusti da udjes), drzava moze da nametne "pravila" po kojima samo i samo njena zastava smije da se vijori, ni jedna druga.. jesi ti fasista?
    Jeste, svi su oni bili sa kartama,kad im na snimku govoriše policajci da ih ne puštaju jer nema više karata,nijedan ne reče da ih imaju. Ako je neki iz te grupe i kupio, sumnjam da mu nisu vratili novac. Ne vidim da je iko branio da se viore srpske zastave, bilo ih je dovoljno. To što se zapali po neka tuđa, biće da je u prilog pozitivne navijačke atmosfere, jer kako rekoše, njih samo zanima da navijaju za svoju reprezentaciju. I ne organizuje utakmicu država nego rukometni savez. država je tu da obezbjeđuje javni red i mir. U ovom slučaju to su i uradili. To što ste izvisili za mjesta u hali, rekoh navikavajte se, niko nije dužan da vam ih obezbijedi u državi koju ne prihvatate kao svoju i nijedan savez nije lud da dajući karte takvima eliminiše prednost domaćeg terena u bitnim utakmicama, čisto iz sportskih razloga i bez ikakve politike. No niko vam ne brani da se ovak pokupite na trg, ispjevate pred policijom, izmašete zastavama, snimite to i poberete par simpatija iz matične države i polako doma pa onda kukanje o ugroženosti. Ljepota

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    To što se zapali po neka tuđa, biće da je u prilog pozitivne navijačke atmosfere
    Ajd daj taj link dje je potvrdjeno da su ovi momci palili tudje zastave ili fotku, da ne ispadas lazov bez potrebe.
    To što ste izvisili za mjesta u hali, rekoh navikavajte se, niko nije dužan da vam ih obezbijedi u državi koju ne prihvatate kao svoju i nijedan savez nije lud da dajući karte takvima eliminiše prednost domaćeg terena u bitnim utakmicama, čisto iz sportskih razloga i bez ikakve politike. No niko vam ne brani da se ovak pokupite na trg, ispjevate pred policijom, izmašete zastavama, snimite to i poberete par simpatija iz matične države i polako doma pa onda kukanje o ugroženosti. Ljepota
    Koji "mi", sreco? Opet rade neki komplexi, pa su svud okolo "divlji Srbi sa sjevera koji hoce da nas pokore"? Cim neko ne misli kao "vi", odmah je protiv drzave, nije nas, tudj je.. Srbin, chetnik, ustasha...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

A moja tema 'Srbija i Crna Gora' je zatvorena...

Makar bi se ovakve klanice desavale na jednoj temi a ne da se sire na temi 'Iz raznih novina' i na brojnim drugim... Zivio Hari moderator.

Generalno lupate i sa jedne i sa druge strane bez ikakvih dokaza citajuci razne portale koji samo truju takve kao sto ste vi...

Toliko.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ajd daj taj link dje je potvrdjeno da su ovi momci palili tudje zastave ili fotku, da ne ispadas lazov bez potrebe.Koji "mi", sreco? Opet rade neki komplexi, pa su svud okolo "divlji Srbi sa sjevera koji hoce da nas pokore"? Cim neko ne misli kao "vi", odmah je protiv drzave, nije nas, tudj je.. Srbin, chetnik, ustasha...
    To za paljenje zastave je vijest od istog dana od reportera monda sa lica mjesta.Ako taj laže, onda su svi mediji u cg i Srbiji prenijeli tu laž,i ja sa njima.
    A za to kako se ti na forumu deklarišeš, puca mi organ. To što si u stavovima na svakoj temi identičan sa ovim "ugroženima" dovoljno mi je da vidim da gajiš istu svijest, i imam probllem sa njom, sa vašim stavovima,a ne sa tim kako se deklarišete. E sad što je to usko povezano,nisam vam ja kriv.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

A za to kako se ti na forumu deklarišeš, puca mi organ. To što si u stavovima na svakoj temi identičan sa ovim "ugroženima" dovoljno mi je da vidim da gajiš istu svijest, i imam probllem sa njom, sa vašim stavovima,a ne sa tim kako se deklarišete. E sad što je to usko povezano,nisam vam ja kriv.
    Nisam ja tebi kriv sto ti "imas problem". Mada, epidemija je neka, vidim, dosta vas odje dijelite istu bolest.. valjda ozdravite jednog dana, ali valjda..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Nisam ja tebi kriv sto ti "imas problem". Mada, epidemija je neka, vidim, dosta vas odje dijelite istu bolest.. valjda ozdravite jednog dana, ali valjda..
    Naravno da nisi kriv. Dužnost svakog normalnog čovjeka je da ima problem sa takvom sviješću. A to ko je bolestan a ko zdrav, zavisi iz koje se perspektive gleda. Npr nije isto iz ugla psihijatra i psihotičnog bolesnika. Ja ne bih išao toliko daleko da dijelim dijagnoze, iako sam stručno kvalifikovan za to, bilo bi pretenciozno raditi to na forumu.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

strucno kvalifikovan, hahaha.. o Boze

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ispred vremena ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li ko da hapsi mene zato sto imam srbsku tetovazu??

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

Posalji sliku tetovaze da utvrdimo problematiku iste...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Ne Voli vas Voli View Post
    Oce li ko da hapsi mene zato sto imam srbsku tetovazu??
    Samo jednu? Neće. Vas
    sa samo jednom srbskom tetovažom i ne ubrajaju u velike Srbe. Tek sa tri srbske tetovaže.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Posalji sliku tetovaze da utvrdimo problematiku iste...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

Ne tvoju Gandi, njegovu trazim...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

a izvinjavam se, ne vidjeh

One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trobojka je u pitanju,sliku ne znam poslat, a i ne smijem da saljem jer ko zna mozda odluce i zbog toga da apse.. Bas me zanima kakve bi kazne bile za to,najbolje dozivotna da te ne privode stalno..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Crnogorci su i dalje najugrozeniji narod u Crnoj Gori. Trpe jednu skupinu ljudi, koja im negira drzavu i sije nacionalnu i vjersku mrznju po istoj. Srbima se odje udovoljava na svaki nacin. Za svako "prelijetanje" dobiju posao, oproste im se neki racuni, izda neka dozvola isl.. Ko ce meni kao crnogorcu ista ponuditi, platiti ili dati mi posao, ja sam siguran glas, nijesam nikom zanimljiv, jer nemam sta da prodam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To za paljenje zastave je vijest od istog dana od reportera monda sa lica mjesta.Ako taj laže, onda su svi mediji u cg i Srbiji prenijeli tu laž,i ja sa njima.
    Taj reporter je bio lokalni rezimski, a Mondo i ostali su samo prenijeli njihovo pisanje. Inace da je bilo kakva zastava spaljena vlast ne bi propustila da to i prikaze . Postavljeni su odje snmci navijaca Srbije iz Bara i vidi se lijepo da nidje nikakve zastave nisu paljene i da se navijalo iskljucivo pozitivno za Srbiju, pjevale pjesme o srpskom Kosovu itd.

Dzabe vam podmetanja video snimak sve jasno pokazuje. I na kraju se vidjelo da je ovim gradjanima Crne Gore uskracena sloboda kretanja, i da su protivpravno sprijeceni da prisustvuju utakmici i ako su svi imali validno kupljene karte. Ja koliko znam u demokratski uredjenim drustvima svako ko kupi kartu moze uci na utakmicu osim ako mu je sudskim nalogom zabranjeno prisustvo sportskim priredbama.
    Last edited by Global Warming; 18-06-15 at 09:58.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Crnogorci su i dalje najugrozeniji narod u Crnoj Gori. Trpe jednu skupinu ljudi, koja im negira drzavu i sije nacionalnu i vjersku mrznju po istoj. Srbima se odje udovoljava na svaki nacin. Za svako "prelijetanje" dobiju posao, oproste im se neki racuni, izda neka dozvola isl.. Ko ce meni kao crnogorcu ista ponuditi, platiti ili dati mi posao, ja sam siguran glas, nijesam nikom zanimljiv, jer nemam sta da prodam.
    Na koji nacin su ugrozeni ? Jel mozda sto drze 90% funkcija u drzavi u kojoj cine 40% stanovnistva ? Dok Srbi kojih ima 33% zauzimaju 1-2% drzavnih funkcija ? Da ih mozda udba ne pendreci zbog navijanja za Crnu Goru ko sto pendrece Srbe iz Bara zbog navijanja za Srbiju ?

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    .... i da se navijalo iskljucivo pozitivno za Srbiju, pjevale pjesme o srpskom Kosovu itd.

Са четничком заставом на челу колоне?
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    Taj reporter je bio UDBIN DPS-ovski , a Mondo i ostali su samo prenijeli njihovo udbino pisanje. Inace da je bilo kakva zastava spaljena vlast ne bi propustila da to i prikaze . Postavljeni su odje snmci navijaca Srbije iz Bara i vidi se lijepo da nidje nikakve zastave nisu paljene i da se navijalo iskljucivo pozitivno za Srbiju, pjevale pjesme o srpskom Kosovu itd.

Dzabe vam podmetanja video snimak sve jasno pokazuje. I na kraju se vidjelo da je ovim gradjanima Crne Gore uskracena sloboda kretanja, i da su protivpravno sprijeceni da prisustvuju utakmici i ako su svi imali validno kupljene karte. Ja koliko znam u demokratski uredjenim drustvima svako ko kupi kartu moze uci na utakmicu osim ako mu je sudskim nalogom zabranjeno prisustvo sportskim priredbama.
    Ah da biće, imamo snimke te balafurdije od 5,6 minuta i čim tu nema paljenja zastave onda je udbaška podvala. A inače su srpski navijači poznati da se klone paljenja tuđih zastava pa je baš teško povjerovati da su oni to uradili i ovoga puta. Ne bi oni

Sent from my D5503 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Te koji navijaju protiv svoje drzave treba sistematski ugnjetavati. Nego, mi, crnogorci , smo sirokogrudi pa cak i domacim izdajnicima oprastamo, a da dodje obrnuta situacija, ponovio bi se krvavi pir Karadjordjevica po Crnoj Gori.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamislite scenario u kojem se Milo vraca svojoj izvornoj politici. Ko bi onda bio izdajnik drzave, i za koliko bi se promijenio procenat Crnogoraca/Srba?

Sve dok se budemo bavili sustinski nebitnim stvarima kao sto su zastave, jezik, SPC/CPC, himna i ostalo, ovi gore ce i dalje da nas karaU. Drzavu treba prvo izgraditi na principima demokratije i konzistentne primjene zakona, a to ce se postici rusenjem rezima, ispitivanjem porijekla imovine poziciji i opoziciji, povracajem ukradene imovine u drzavni budzet i procesuiranjem odgovornih. Jedini problem ovdje je, kako sve to efikasno izvesti. Kad bismo to postigli, razmisljali bismo o ekonomskom prosperitetu, a ne o ovim trivijalnim glupostima kojima nas svakodnevno (uspjesno) zamajavaju kao da smo retardirani.

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

Pa kad vidis kakvim se sve banalnim stvarima ljudi bave ovdje, shvatis da za bolje i nismo niti bolje mozemo da ocekujemo.

The Gladiator: Montenegro Edition.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    3,595
    Thanks Thanks Received 
    6,850
    Thanked in
    3,585 Posts

Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Evo interpol pomaze da se utvrdi da li je doktorski rad nase ministarke plagijat :lolblue:

http://www.kolektiv.me/48653/interpo...ahovi-i-babovi

Page 113 of 1402 FirstFirst ... 13631031091101111121131141151161171231632136131113 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)