Montenegro: Postavi drugo poluvrijeme
sa Sveckom ako si u mogucnosti.
I cijelu utakmicu mladih.
Clanak sa mondo.rs....Jovetic moze da se pjani po splavova, a ne moze da igra za repku...Inace, kopirao sam tekst samo da se vidi razlika izmedju Srb i nasih tzv novinarcica poltroncica...
Kolarov i Ljajić "zatvorili" splav u Beogradu!
Fudbalski reprezentativci Srbije Aleksandar Kolarov i Adem Ljajić posle još jedne loše partije u nacionalnom dresu odlučili su da tugu utole... na splavu!
Ne zovu ih za džabe "skeledžije"!
Fudbalski reprezentativci Srbije (oni iz A tima) još jednom su nas razočarali. Kad je bilo najvažnije igrali su loše protiv Danske (OK, u drugom poluvremenu je to izgledalo mnogo bolje), ali su svejedno poraženi 0:2 i izgubili su sve šanse da se domognu Evropskog prvenstva u Francuskoj naredne godine.KRAH "ORLOVA"
Srpska fudbalska reprezentacija je za ozbiljnu analizu, sa svakog aspekta. Zašto se momci koji igraju u velikim evropskim klubovima pretvaraju u "Uspavane lepotice" kada obuku dres nacionalnog tima? Ima i onih koji bi ih proterali iz reprezentacije zato što više vode računa o svojim automobilima, frizurama, noćnom životu...
Ah, da, i starletama.
Uglavnom, umesto bar da se potrude da nam se sklone sa očiju bar neko vreme, pojedini guraju NOVI prst u oko.
Poput Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića. Kolarov se pre utakmice u Danskoj na treningu potukao sa kolegom iz odbrane Stefanom Mitrovićem, pa su to posle zataškali rečima da su "bolji ortaci nego što su ikada bili", a posle kraha u kvalifikacijama za EP, Kolarov je u društvu kolege iz reprezentacije Adema Ljajića i crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, po povratku u Beograd "zapalio" na jedan splav.
Kamere TV Prva snimile su ih kako dolaze na splav "River", ali je na zahtev Kolarova bilo zabranjeno snimanje.
Da se razumemo - nemamo mi ništa protiv da se momci provode, ali prethodno treba da dobro oznoje dres svoje zemlje i da pokažu da im je stalo. Niko od njih ne traži da osvoje Mundijal ili Evropsko prvenstvo (bilo bi lepo!), ali minimum koji se od njih traži jeste - znoj, krv, borba do poslednjeg daha...
Montenegro: Postavi drugo poluvrijeme
sa Sveckom ako si u mogucnosti.
I cijelu utakmicu mladih.
Večeras sam sanjao da sam putovao u isti avion sa Dejom i Brnom. Kako sam im svašta rekao, ali sa gustom i bi sigurno kad bi ih sreo dje.
Eto koliko su me napunili safre, tek sad vidim pošto obično ja nikad ništa ne sanjam tj ne sjećam se istih.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pored Brne sam bio na semafore kod Gardena u auto, bjese u Santa Fe cini mi se. Signalizira sam mu rukom da spusti prozor da ga pitam nesto no me iskulira i dade gas cim se zuto otvori. Svi oni znaju sto narod misli o njima. Tih placenika (novinari, savez, navijaci) koji se iz petnih zila trude da cenzurisu i zataskaju je mnogo manje no naroda koji je pun safre zbog njih. Je li vrijedno tih para kad znas da te cijela nacija svaki dan kune i pljuje, pa napunili ste se vise majku mu ***** od tih transfera i zavrzlama, sjašite sa svetinje više kumim ve kapom. Sto se tice navijaca, odrijesite tu kesu pa platite neko gostovanje i iz svog dzepa, nece vi kruna s glave pas'. Nego suma sumarum je da su jedini pravi navijaci oni koji nece dolazit na stadion vise, dokle god se ova bagra sprda sa nasom reprezentacijom.
Ja sam mu u san taman tako nešto i rekao, u stilu: idi jadan dok te još samo pljuju ako nastavis počeće da te samaraju.
A Deju sam rekao da spasi to malo obraza sto je ostalo, da bude doslijedan kad je Cicu otkaz dao da i ovome da. Jes da ti je kum ali mici ga.
I još svašta nešto, baš sa gustom.
I sjećam se da sam im rekao da su mi unustili nešto sto mi je gust bio, da nisam propuštao utakmice prije a sad neću više ići dik je on tu. I nisam jedini koji razmišlja tako
Što se ne okupi narod ispred FSCG koji se ne slaže s njima s transparentima da se makne Brna?
Dokle gođ narod miruje i ne buni se, nema tu ljeba.
Ima da ne hebu dokle im volja..
I to sto kazes.
Jovetic skace sa splava na splav, a "povrijedjen" ...Bio je na River, sad malo na Freestyler...boli ga patka
![]()
Ma nije isao da se pljani već ga tako boljela noga i morao da ublazi bol i masirao rane. Ako je koja casica zalutala pa vrsio unutrasnju dezinfekciju to je sto ga pogodio rezultat utakmice
A ne no će kući stajat u 4 zida i plakat, nemoj da precerujemo baš
Pricam ja odavno a vi po meni sve i svasta da je to bivsi igrac. Opalice jos jedan klub i onda u vrh glave sampdoria. Instagram ga je unistio.
Kakav je to maneken ljigavi,jos ako u Inter zavrsi Milano grad mode najebali smo od slika u one gace posrulje.
On je prevara najveca
Podgorica Podgoricanima!
Ministre boli q oće li neko primijetit da mijenjaju tablice na službena auta a fudbaleri treba da vode računa dje su pošli da se provode ako su "povrijedjeni" ... sve je odje naopako ...
deuscroix
Momak je bio zreliji sa 16 godina, sad izgleda nadoknadjuje propusteno i popenalčio se totalno.
Momak ima slobodno 20 dana od cijele godine i treba kuci da sjedi i tih 20 dana kad je povrijedjen,da mu vi ne biste zamjerili,a njega normalno boli **** oce li mu takvi zamjerit,makar da se opusti te 20 dana...
I jos ima 20 hiljada dnevno,a vi pljujte koliko ocete za dzabe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ziva istina, ali isto tako poslije neka se ne pita zasto pojma nema.
Koliko je bitan trening toliko i odmor i oporavak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako se taj odmor i oporavak provede plivajući u alkoholu, onda nije.
Malo sam prećerao, jer se ne urolja svaku noć ali ako popije makar i malo, nema tu 'leba.
Eh, kuku vama momci, nista ne znate. 80% fudbalera pusi, 100% njih (osim muslimana koji se drze vjere) pije.
Ovo je NISTA sto radi Jovetic, normalno je da ce da izadje i pojebe to kurvi sto ima po splavova, ko ne bi? Laveci je obrnuo igricu kad se slikao kako lize mindzu nekoj starleti, a vi prdnjavite ovuda za nesto sto je trivijalno.
PS: Nema vise Zanetija u fudbalu
Last edited by Tripleta; 17-06-15 at 18:27.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Igrač Aston Vile na odmoru.
Prećerujete momci i oni su ljudi.
Last edited by Beethoven's C***; 17-06-15 at 18:32.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
E zato Cristi ne pije kapi, pa je tu đe je, većinu toga je ostvario radom i odricanjem od poroka.
A za Jovetu ne znam koliko pije pa ne mogu da sudim ali vjerovatno se fino zalije. Nego, to je njegova stvar, neka čini šta oće.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks