Žao mi je što večeras neću biti na Ušću![]()
skoro neđe oću da gledam film o kobejnu i vidim puno komentara, reko taman super da vidim kakvi su kad ono nijedan komentar o tome kakav je film nego preprika oko toga je li krist novoselic hrvat ili srbin i je li svirao bubnjeve ili bas hahahahahah dođem ođe i opet se ljudi prepiru oko nacionalnih obilježja
opuštite se, što vam je
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Žao mi je što večeras neću biti na Ušću![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
jel to ceca na usce?
Tu es mon héro!
Robbie Williams
aaaa... nista onda
Tu es mon héro!
pffff
Bejrut, Liban - 1960-ih
bolešČina
![]()
Danas sam prvi dan bio ponosan na drzavnog sluzbenika. Dosao je u inspekcijsku kontrolu gospodin od 60 godina, vrlo tih, predstavio se pokazao legitimaciju, uljudno pitao gdje necemo smetati gostima. Rekao mi je posto mi je ovo prvi dolazak necu ti pisati 3800 nego u slucaju nepravilnosti "samo" 1000. To je bilo oko 12:30...
Objekat je napustio u 15:00. Posto je procesljao sve sto se moglo procesljati, gledao mi uplate iz 2013 itd. Stegao mi ruku i rekao "Mladicu svaka cast, malo ko ovako vodi racuna"
E da svakoga tako pretreses stari, a i ove malo jace, ne bismo znali dje cemo sa parama. To sto sam se ja znojio kao svinja, i molio Allaha, Isusa i Krishnu da mi ne nadjes nista to nema veze. Sto mi je srce lupalo... I to isto nista... uhhh
One Ring to Rule them all...
kad dodje s namjerom da napise...
Sto bi rekli u Niksic' - Ovo me jos snaodilo nije![]()
Dje ti je resenje, pa ovo drugo resenje, pa ugovor o zakupu, pa blokovi od ovoga mjeseca, pa knjiga prometa, pa gostiju, pa virmani, pa odluka o blagajnickom maximumu, pa istaknuto ovo i ono.... Znaci sve je lik po pravilniku odradio... Nameracio se bio da mi zaprzi corbu...
Cijeli sam dan bio kao drogiran
One Ring to Rule them all...
Znaci sve je dobro pregledao nemam ga sto cimat ,dzabe sam ga slao :lolblue:
Bmsbit
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Bezveze.
anđeli s vama.
![]()
Велики пољубац и поздрав мајстору који би се бахатио по мом мејлу на трећи дан у просјеку.
Упри јаче, исплатиће се! <3
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks