ma kakvi, bas suprotno, patriJote koje svaka zemlja sanja
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/7...-u-tuzima.html
niko nije poginuo da znam,niti je ozbiljno povrijedjen,ti me demantuj(istina,nisam upucen bas najbolje).a to da sam vidovit,odakle ti to?
ma kakvi, bas suprotno, patriJote koje svaka zemlja sanja
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/7...-u-tuzima.html
Forever young, i want to be forever young
Ih kad bi taj narod bio te srece da vecinu boli... uvo za vas koji pokusavate da na nacionalnim i drugim podjelama zaradjujete.
No nije... Dovoljno je par paljevina i zadzise se svi. Nece nikad se neki opametiti.
Neka nece njihov zivot uzaludno prodje.
cudo jedno kako srbi ispadose ugrozeni u sve moguce zemlje. od slovenije preko hrvatske do bosne i kosova i na kraj crna gora. sve same zrtve.
f6
ja bez 2 rolne toalet papira ne ulazim na pdf politika. Srce mi moje za srbima puce
One Ring to Rule them all...
Za isticijanjem bilo koje strane zastave na javnom mjestu kaznjavao bih sa godinu dana spuza.
A u svojoj kuci neka istice ko sta hoce.
To bi bio jedini nacin da se sprijeci ovo.Jednakost za sve, ali ne tako sto ce se svima dozvoliti sve nego zabraniti sve osim drzavnim simbola.
Jer se hiljadu puta pokazalo da nismo tolerantni i da bi se poubijali zbog obicne zastave.Ovako da niko nikom ne bi smetao, u obzir dolazi samo zvanicna, drzavna.
Ad astra.
Sreća sto ima zakon za to nego vaša sreća sto neće da ga sprovode ti sto bi trebalo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Postadose nam zastave kao seksualne devijacije - neka rade ljudi s njima sto oce u svoja cetiri zida.
Vlast naravno, ni u ovom slucaju, ne zeli da radi ono sto joj je posao, a to je da dosljedno primjenjuje zakon. Zna se zasto i kome to ide u korist.
Prije bih rekao, nesreca vasa.
Posto vidim kako su uspjeli da pomire narod ovi sto odlucuju.Odlicno im ide.
Masi zastavom Mauritanije ako hoces u dvoriste svoje .
Mahanje Srpskim i Albanskim zastavama na javnim mjestima nikad nista dobro donijelo nije, niti ce donijeti sve dok je narod ovdje ovako zatupljen.
Pa kad se narod urazumi i shvati da od mrznje i surovog nacionalizma nema nista, onda moze, a do tada pravac ZIKS.
Last edited by mok4; 17-06-15 at 10:01.
Ad astra.
Opet zastave :lolblue:
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Ploce nisu toliko efikasne valja...
Drugo su Ambasade i Konzulati, npr za Ambasadu i prostor oko nje smatra se da su teritorija zemlje iz koje dolaze i na kojim vazi zakon te zemlje.
Tako da i nije obavezna.
Ja pricam za pojedince koji istucu i masu zastavama iz ciste objesti i mrznje prema ostalima.Takvi bi da im se moze odavno haos ovdje napravili.
Ad astra.
A ako udjes u istu tu HR ambasadu/kozulat i ubuijes nekog, sudi li ti se po CG zakonu ili po HR zakonu?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
znam to,nije u redu da se mase zastavama Srbije,Albanije i drugima.kad je svadba i drugo znam da se u kotorskom zalivu i blizini vode velike debate oko tih zastava na svadbama i veseljima.a ovo sam pitao jer mi je cudno da nema nas zastave na konzulatu.stvarno ne znam te zakone oko toga pa sam pitao.:encouragement:
kako plovim znam da je recimo zastava paname,itd, dje je brod registrovan istaknuta,dje god da dolazi brod,uz naravno zastavu zemlje dje dolazimo pa sam mislio da je tako i na kopnu.prastajte.:unconscious:
Vidim nekima ne smetaju albanske, hrvatske zastave, americke, njemacke, japanske - samo im srpska smeta
Veliki pozdrav za bracu Srbe iz Bara![]()
Pozdrav za njih koji su u saopstenje napisali sve sem istine.Dosli su pjevajuci pjesme "ovo je Srbija","cetnici ale ale ale" i ostale gadosti.A ti si tek jedan smrad klasicni licemjerni kad mozes ovako da pises.Po***** ti se u usta.
Izvinjavam se sto sam vulgaran ali ovaj smecar dvolični me iznervira.9
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks