Regularno platim parking u centar i od degenerika se ne mozes parkirat osim da ti vratima nagrde auto. Neka hvala parkiracu se nedje drugo![]()
Prošli vikend izlazim iz Kotorskog tunela motorom (prema Kotoru), auto ispred mene skreće lijevo prema Kotorskom Vuk Petrolu, dakle čitava kolona staje... Nakon toga krećemo, i 20m dalje djevojčica od 5-6 god čeka da pređe pješački kod Groblja u Škaljare... Ja prvi stajem lagano da je propustim, a taksista iz PG iza mene (vidim u desni retrovizor) uopšte ne usporava (ne vidi, ili misli da ću da skrenem ili šta god) i ladno ne usporavajući me obilazi sa desne strane, ne obazirući se na pješački (pritom sam ja sam otišao skroz u lijevo da me ne zakači)... Naravno, nije mi zbog mene, koliko zbog djeteta koje je moglo da pretrči pješački...Nakon toga full gas za njim, stižem ga odmah kod Elle na semaforima gdje je stao pješacima, i svašta mu kažem kroz otvoren prozor... Naravno, blago teleća faca, vjerovatno ni ne konta što je uradio... Tako, pazite pješake, pogotovo djecu...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Regularno platim parking u centar i od degenerika se ne mozes parkirat osim da ti vratima nagrde auto. Neka hvala parkiracu se nedje drugo![]()
u sličnoj situaciji gledam dvije (majka i ćerka vjerovatno) i sad ova prva vozač ima prostora i ulazi bez problema u auto a druga umjesto da sačeka da se ova isparkira i da normalno uđe prislanja suvozačka vrata na drugo auto i na jedvite jade ulazi gurajući vrata o vrata :roll:
She is only here to annoy herself!
Moze li se objasnit momcima sa dujama ''''sredjenim''''' i MR naljepnicama da nisu boga za muda uvatili kad sjednu u duju ka na hoklicu da su śeli,zalijepi nas momak za pjesacki sinoc zamalo..
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta radi Cena majko sveta na svaki topic ljude prepravlja. Da nijesi to bukvar nasao
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ja nisam brate nego u prvi mah sam pomislio da ih je neko stvarno pokupio,pa onda procitah da ih je zamalo pokupio.Na kraj me ne bi ni iznenadilo da je to sve sanjao
Ja sam svoju narucio ali ne sa Alija jer mi izgleda da je kopija kopije, tj. fals.
Platio sam je nesto vise ($40) ali makar znam sto kupujem...
--------------------------
Do Not Disturb.
Momci, prije neki dan su me pretukli dvojica kljucem od tockova na semafore u centar podgorice, jer sam sta da im kazem da nemaju prednost na raskrsnicu dje je znak stop (vezirov most od zagorica)
Svijet nikad nije bio pravedan.. pomiriš se sa tim i vozi..
otkljucali su te znaci![]()
od sad nosim gedore![]()
Dobro si i ti sta da objasnjavas ljudima imaju li prednost ili ne.E pa.
Kad bi ja stajao svakom ko ne postuje pravila, ne bi nikad ne odrediste stigao...
Do Not Disturb.
niksicani, reko mozda su prvi put u pg
Novi ulov, Cruze PG CG pretice busa Glusica preko pune.
TAKUMI
"S Nikšićanima se nikad ne kačim, bolan.
Pušti đaola, treba bježat` o`đaola."
Do Not Disturb.
Lommy, jel ti rekao bar: " Sačekaj dušo momenat " ?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
hahaha ne sjecam se ovoga. a prvoga nekako sredih ali drugi dotrca sa kljucem![]()
ključ je zaebano oružje
She is only here to annoy herself!
"Ko što kaže Charles Barkley: Što ulaziš u frku kad si slabiji?"![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ne trebalo ti nikad vise, ali za to se nosi PP aparata i to iz vise razloga
1. ako ti policajac nadje kljuc pod sic ima da te dribla dok mrtav pane
2. ako ti policajac nadje PP aparat pod sic - nikom nista
3. prsnes li koga s onom ljepotom u facu momentalno si ga razoruzo
4. opajdaris li ga onim u facu - jos prije si ga razoruzo
5. a ako te bas ispizdi isprskas mu ostatkom aparata unutrasnjost kola... boga oca nema da se onaj prah skine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks