Page 188 of 695 FirstFirst ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... LastLast
Results 4,676 to 4,700 of 17361

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To tako obicno biva kad pocnes da vjerujes u svoj hype, da si najbolji I da unaprijed prije borbe govoris da ces da pobijedis I ne svatas ozbiljno protivnika, I kad imas sparing partnere koji ti samo idu uz dlaku kako si najbolji na svijet itd... druga stvar ovaj cain je dvije nedelje dana samo proveo u mexico, I to isto govori da je podcijenio werduma, a to se ne smije radit, jako isto bitan faktor je kae oces ogromnog lika kao sto je werdum da maul-ujes kao sto je htio cain, sto je osoba veca to ti vise energije treba da ga doniniras na taj nacin maul-ovanja u klincu itd. Masu faktora je bilo na stranu werduma, cak ga je strefio par puta dobro cain ali ovaj ima isto dobar chin.. u svakom slucaju svaka cast werdumu sad ce vjerovatno werdum izgubit od jds-a :-)

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

Evo citam postove i dolazim do zakljucka da Cain ne valja nista,da veze nema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cain je i dalje najbolji borac. S lakocom ce da dobije bilo koga osim werduma, dok werdum ce da izgubi od dos santosa, a vjerovatno i od miocica. Kao sto rekoh, werdum mu nikako ne odgovara.
    Slazem se sa nekim sto gore rece da nema sto da bjezi od partera i da treba da zna da cuva gornju poziciju, i da gnp cainu treba da bude osnova borbe. Ali isto tako tvrdim da je gnp nemoguc protiv werduma, to je bas nivo bjj-a..pogotovo za teskase.. osvajao je adcc i mundijal u bjj.. i poredjenje sa shieldsom i diazom ne stoji..werdum je masu bolji od njih u bjj. Gsp nije ulazio u parter sa shieldsom, a diaza jeste iskontrolisao ali zamalo mu je i kimura pukla, sto je kasnije diaz i reko da je bilo za dlaku. Tako da bi dosta rizikovao da se upustio u gnp, a ispalo je i da mu je u stendapu isto rizicno bilo, i zbog toga mu werdum ne odgovara.
    Dok bilo ko drugi ne moze da brani takedown+gnp cainov.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Pitanje je bi li ga dobio da je ovome kardio bio na nivou...
    Isto tako znam da co'eka psiholosko stanje zna da izmori. Moguce da je Cain bio bijesan, nervozan, pun treme, i da ga je to pola pojelo. Ovo sto posto znam, da strah i trema oduzmu snagu, aritmija isl..
    Cro Cop od 40 godina trpio onu gorilu 2 runde i onda ga prosuo radi kondicije. Cain da izdrzi rundu...nerealno.
    Last edited by Sandor Kolar; 14-06-15 at 14:32.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste, mada sumnjam da je cain takva osoba da prolazi kroz takve napade panike, ja mIslIm da ga je vise ponijela njegova publika u smislu da je zaboravio na strategiju I da je samo srljao I izgubio snagu, sto od umora sto od pretrpljenih udaraca.. :/

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

I, recimo, koljeno zna tako da poremeti disanje, da skroz onesposobi borca. Rampage kad je porazen od Wanderleia, to mu se desilo. Kaze da nije mogao da dise poslije prvog koljena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cain je dobio batina zato je i izgledao kako je izgledao. Nije ostao bez kardia koliko je udaraca primio, gledao sam mec vec 3 puta.. Ne postoji mogucnost da je nespreman usao u mec, vec se "povredjivao" i izbjegavao werduma jer je slutio sto ga ceka. To vam je to ljudi, nikakav kardio, nikakva nadmorska visina, nego werdum. Udavio ga je u sred mexika, tj bolje zvuci: cain je tapkao u sred mexika.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

U svakom slucaju, postovanje za Werduma. Ostao mu je Dos Santos. Mislim da mu onaj nece oprostit. "I overhooked him"

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

Mozda ova pobjeda Werduma Ciganu najvise odgovara.. Vise mu on lezi nego li Velasquez, mada vidjecemo..Nema vise zaebavanja sa Fabriciom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    http://www.vijesti.me/sport/zlatican...rajinca-837715

da vidimo brata!2.65 kvota na Zlaticanina na bet365..akcijska kvota(iako oni toga nisu svjesni)To na stranu,bas bi volio da ga dobije,bila bi mu odskocna daska za karijeru.Mislim da mu odgovara redkach....Nesto kao Riki Brns sto mu se nabo na pesnicu ocekujem
    Eo sam sa sobom da se pofalim:-) ko zna zna,ko ne zna neka nastavi da prati.Mada treba za to dosta vremena:-) Prvo cestitke najvecih razmjera nasem skromnom momku.Ko prati boks,zna koji je ovo nivo i sto znaci sansa koja mu se ukazala ovom pobjedom.Kvota poklonjena ofkors,bila je za nepropustiti.Pokusao sam je podijeliti,no vidim svi imuni na velike kvote:-) ..bice da vi ne fali paruljina..

Sto se tice Caina,mislio sam da da niko ne moze biti gladniji pobjede od njega.Pa cak ni legenda kakva je verdum...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Kakav razbijač...
    Sad bi trebalo da se bori za pojas protiv Jorge Linaresa , 39 pobjeda -26 nokauta, 3 izgubljena sva 3 nokautom.Nadam se da će mu i sledeći meč bit poraz nokautom.Odličan je bokser,mada voli malo ruke da spušti.
    Biće to istorijski momenat za Crnu Goru.
    Last edited by makelele; 15-06-15 at 07:24.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Misko uze mi rijec iz usta sto se tice uporedjivanja Diaza i Shileds-a sa Werdumom (bolji BJJ borac i veliki rizik borbe u parter sa njim).
    Ali svi zanemarujete nadmosrku visinu, mislim da je ona isto neki faktor. Sjetite se reprezentacije Ekvadora koju niko ne moze dobiti na nihov teren (preko 3000 m nadmorske visine) , stim sto se protivnici uvijek zale da brzo ostanu bez daha. Sad izgleda mi neozbiljno da se za to nije pripremao, ali ako nije to je isto hendikep koji se ne moze zanemariti.
    A i Cain se nije borio, koliko me sjecenje sluzi, pune dvije godine, a to nije mali period. Mada Werdum zasluzeno dobio, ali su mi udarci valesquez-a mnogo bili precizniji i brzi u predhodnim mecevima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne bih da potcijenim Arlovskog, napredovao je znacajno, volio bih da se pobiju on i Werdum, ali mislim da bi mu tu JDS vise stete nanio nego Arlovski. Svojim ponasanjem i cjelokupnim utiskom mi se Werdum ne uklapa u zvanje sampiona.
    Trebalo bi Velaskezu dati jos jednu priliku za revans, ali ne odmah. Barem da ostvari 2 pobjede u nizu pa tek onda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dace mu je odma ka svima ostalima da ga odma pokopaju...

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    Ne bih da potcijenim Arlovskog, napredovao je znacajno, volio bih da se pobiju on i Werdum, ali mislim da bi mu tu JDS vise stete nanio nego Arlovski. Svojim ponasanjem i cjelokupnim utiskom mi se Werdum ne uklapa u zvanje sampiona.
    Trebalo bi Velaskezu dati jos jednu priliku za revans, ali ne odmah. Barem da ostvari 2 pobjede u nizu pa tek onda.
    Što to ima loše za Werdumovo ponašanje? To što je rekao da je Cain Amerikanac? U pravu je. Sve što je rekao povodom toga je istina. Američko državljanstvo ima, tamo živi. Ponosan je na meksičko porijeklo i fura se na taj brown pride a ni španski nije naučio da valja. Pa i za svog prijatelja Machidu reče, jeste japanskog porijekla,ali je on Brazilac. A to što je bilo u sklopu psihološkog rata pred meč, to je dobro poznato da ima ulogu. Šta je sve jedan Ali radio na tom planu pa se smatra najvećim šampionom. Rezultat smo vidjeli,Werdum je na svakom planu bio pripremljeniji borac i potpuno izdominirao. Nema mu se šta zamjeriti,no dobro ti možeš to što ti je dobio Fedora
    Last edited by Superhik; 15-06-15 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To je trebalo da bude smijesno? Sa razlogom pricam o Fedoru.
    Mozemo i o Djokovicu, ako zelis ali mi nije interesantan toliko.
    Nije ga (Werdum) dobio meni nego njemu.

Ne pricam samo o govorenju za Caina, za njegovo (Fabriciovo) ponasanje. Uostalom, da si odgledao video-znao bi o cemu govorim.

Meni je smijesno ono, ako ste gledali sto je Mirko CroCop, reko za njega. Kad mu je izvuko polugu i kad je ovaj pravac na avion i za Brazil. :-D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordjije View Post
    Misko uze mi rijec iz usta sto se tice uporedjivanja Diaza i Shileds-a sa Werdumom (bolji BJJ borac i veliki rizik borbe u parter sa njim).
    Ali svi zanemarujete nadmosrku visinu, mislim da je ona isto neki faktor. Sjetite se reprezentacije Ekvadora koju niko ne moze dobiti na nihov teren (preko 3000 m nadmorske visine) , stim sto se protivnici uvijek zale da brzo ostanu bez daha. Sad izgleda mi neozbiljno da se za to nije pripremao, ali ako nije to je isto hendikep koji se ne moze zanemariti.
    A i Cain se nije borio, koliko me sjecenje sluzi, pune dvije godine, a to nije mali period. Mada Werdum zasluzeno dobio, ali su mi udarci valesquez-a mnogo bili precizniji i brzi u predhodnim mecevima.
    Da ali werdum je iz brazila sa 0m nadmorske visine, i jos u kaliforniju zivi, a ovaj je toboz meksikanac. Cain je i protiv jds-a crkao bio.
    Mislim smijesno je pricat o tome, isti su uslovi za obojicu, i nemoguce je da cain nije spreman izasao, jbg werdum ga je ispogadjao, ovaj je pokusao nekim presingom uz zicu, protiv werduma to ne pali..i cao..izgubio je.
    Sve i da mu da revans, ne vidim nacin na koji ga cain moze dobit, nizi je, werdum ce ga direktima na distancu dobit, u klincu je koljenima opasan, ako dodje do partera tu mu cain ne moze nista.
    Werdum jednostavno nikad batine nije dobio, lise onoga nokauta prije 7 godina od jds-a.
    Werduma jedino jds moze dobit jer moze da ga nokautira, dok cain nema tu moc.
    Realno werdum je najkompletniji borac trenutno, parter ubitacan, i stendap opasan... i po meni samo jedan covjek ga moze dobit a to je jds... dok jds-a moze vise njih dobit, teoretski, bilo koji ko ima rvacku bazu ce mu problem uz zicu pravit... pa i miocic mu je dao batina dosta tom taktikom.
    A werdumu jedino jds ne odgovara jer ima ubitacan tdd, i nokaut power...najbolji box u mma.. a takvih kao sto je jds je malo..
    Zbog svega toga mislim da werdum zasluzeno nosi titulu, i ne bi fer bilo da mu odma jds-a posalju.. no neka nanize koju pobjedu prvo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Cain je i protiv jds-a crkao bio.
    JDS je jos bio gori od njega ali drzao se na noge, to je za postovanje. A ne mozemo reci bas da je crkao bio, jer je i uprkos iscrpljenosti davao jake i snazne udarce, mlatio rukama, nogama. To je ipak 5 rundi. Jedan minut uz kavez iscrpi pola snage a ne pet rundi borbe (tada) dva najbolja teskasa svijeta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ziva istina, onaj stil borbe je tezi od punog sprinta

poslato paukom
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Dusan. View Post
    A griješiš ovo za Werduma.Ima on sve za šampiona i osvježio je žestoko tešku kategoriju.Baš sve.

Uporedi njekov skor sa Velasquezovim (uz svo poštovanje prema majstoru Velasquezu,naravno) ? Werdum 25 mečeva-20 pobjeda, Velasquez 15 mečeva- 13 pobjeda!? Werdum od 2008. nije poražen osim od Overeema, a bolji je bio 100 %.Malo se valjao po podu, ali valjda zbog povrijeđenog koljena...A pobijedio je tog Overeema ranije.
    Da ne pominjem šampiona Lesnara koji je u 4. borbi postao šampion teške kategorije UFC-a, a prije toga imao skor 2-1?!!!
    Uporedi borce sa kojima se borio Werdum sa mečevima ostalih boraca.Nema ih puno sa sličnim borbama a da su imali veliki uspjeh.Werdum je iz stare garde,iz svih pride, strikeforce i UFC dana, zato mi je još miliji i ima sve za šampiona.

Put do pojasa je kod njega išao sporo,ali znate onu priču:

Stoje dva bika na brežuljku a ispod nijih 30 krava koje pasu ...jedan bik je bio stariji,iskusniji a drugi mlad, pun snage.
    kaže mladi starome-ajde da spičimo dolje da izj..emo jednu kravu?
    Kaže mu stari bik-ne, sići ćemo polako i izj...ćemo ih sve...

VAI CAVALO

Last edited by makelele; 16-06-15 at 08:01.

Thanks Thanks Given 
    363
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Kakav crni Arlovski...sve imam osjećaj dok se on bije da će svake sekunde da bude nokautiran
    Werdum ne da bi ga zgazio no bi se igrao s njim kao s malim djetetom...
    JSD je druga priča, to bi već bilo dobro.
    A inače ukoliko bude drugog meča Werdum-Cain, ide Cain do pobjede

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

I ne mogu da shvatim da nas je samo troje-četvoro sa foruma komentarisalo meč Zlatičanina!?
    mene je lično taj meč više ispunio nego Werdum-Velasquez.Naš čovjek,iz nikakvih uslova je došao po drugi put do mjesta izazivača...Prvi put,poslije pobjede nad četvorogodišnjim šampionom Burnsom, lobisti su izlobirali da se drugi bore za pojas.Sad neka naši ljudi odrade svoje a i amerikanci sa kojima je potpisao ugovor.Mijo Martinović ima veliki zadatak...Ispuni ga

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    387 Posts

To ti je pokazatelj da UFC preuzima primat.. Svaka čast Zlatičaninu, nema što.. Ne pratim to previše ali znam da nam je on ubjedljivo najbolji bokser..

Zamisli ti kad našoj televiziji nije napamet palo da meč prenose, kakva sramota., moramo preko youtube-a da saznajemo da je dobio..

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ne znam...Werdumu bih dao Jdsa i Overoida. Arlovski je potrosen + glass chin.

Page 188 of 695 FirstFirst ... 88138178184185186187188189190191192198238288688 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)