Koja godina?
Koja godina?
TAKUMI
Ovaj je 6.3 atmo.
TAKUMI
jes atmo i trosi turbo...:encouragement:
Overall preglupo auto.
TAKUMI
Ovo je C
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Upišite Makiju ( ili kako se već zove servis ) jedan MINUS. Čovjek djeluje korektan i fin, ali nijesam siguran u stručnost.
Naime kako mi se lampica opet palila posle zamjene jednog grijača, rečeno mi je da je i drugi neki grijač pri kraju. Ja danas tamo, provjere, svi grijači OK i rade.
Ja sam i prvi dan rekao da sumnjam da je do releja, međutim kazaše mi da nije to sigurno. Danas druga priča, vele da mora da je do releja, i rekoše da odem kod nekog električara da vidim da ga poprave, da nebih kupovao novi.
Tako da sam se zalud motao, trošio i sl... Na kraju posao nije završen i oni ne mogu otklonit kvar.
Izgleda da je forumaš Injection pogodio bolje, što nikad nije ni vidio auto, nego oni što su ga otvarali i ispitivali.
Last edited by Petronas; 15-06-15 at 13:18.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Znači li to da ne vjerujem više Fabia što piše?
Fabia je moj kompa, to preporučio dobronamjerno, vjerovatno je Maki uspio da mnogima riješi problem, ali meni evo nije, i dobio sam bio pogrešnu dijagnozu u startu.
Ali isto, vjeruj mu samo na topicu "Formula 1" i na "Degenerici..."
Tu je u pravu 100%.
Last edited by Petronas; 15-06-15 at 13:37.
Ok, vjerovaću mu na topicu Degenerici.![]()
Petronjo prika, zao mi je.
TAKUMI
Nema zao ti je, garantovao si za sve sto Maki uradi. Plati covjeku grijace i gurmansku u Perper :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Da upokojeni sto prije stigne na odrediste
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Doduše, evo primjer Milun(jeste da je tema Mercedes, ali ajde)... On je top majstor, svi ga hvale, ali povedes auto kod njega, a odradi ti ga neki pomocnik pa ispadne tu i tamo.
Zato ja naglasim da ocu da mi on licno radi pa neka naplati malo vise, samo da se ne vracam...
Juane prijatelju, moze biti, meni licno Maki nije ni dirao auto, nego njegova ekipa, onih par momaka.
Sa Makijem sam samo komunicirao ali bio je upoznat o svemu.
Sto se tice posta iznad, sad je praksa da ti ostavis auto, pa te zovu kad ga naprave a do tada na njemu radi ko god oce, najcesce ne onaj ciji se servis I ko ima dobru reputaciju nego pomocnici...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Sto se tice Makijevog servisa, kenjate. Boljih i postenijih majstora kod nas nisam vidio.
TAKUMI
Onda ti imas posebni tretman tamo frende posto se znate...
Inace, uocio sam dosta onih sitnica od kojih ti pizdis, poput crnih fleka masnih prstiju po poklopcu motora posle vracanja... i slicno tome![]()
Ni ja nisam imao problema nikad sa njim,a ja bas i ne vodim auto kod "majstora"
Jesam napokon.
Posao sam kod Rasa u Masline, on otvori relej, bio je prekinut na dva mjesta. Prelemio, vratio i opet ispitao grijace. Nasao da je jedan grijac u kratkom spoju, i ako su mi kod Makija rekli da je svaki kontolisan i da su potpuno OK.
Zamijenio i taj grijac i lampica se ugasila i sad sve ok.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks