View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tako nesto i ja razmisljam, nego je Problem kod nas , sto se selktor nece mijenjat..
    Sinoc sam video da kvaliteta ima.
    Da cak i kad igramo ofenzivno igramo dobro.
    Ima tu stofa , samo nema kvalitetnog trenera

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    gotovo identicna situacija kao sad u kojoj smo mi. Ukrainci su tada povukli potez, promijenili selektora...ostatak svi znate.
    znamo, pukao je gradjanski rat.

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Prošla mu je lopta ispod ruke, svaki iole ozbiljniji golman bi uhvatio ono, ako to ne, onda bar izboksovao u stranu.
    Kod trećeg gola, odbrana je ispala, ali je Ibrahimović očajno plasirao loptu, bukvalno po sredini gola i zbog toga je MORAO da mu odbrani šut.
    Evo ja cu vam reci kao bivsi golman, kod sva tri gola poleksic je ocajno reagovao.... detaljno sam snimke pogledao:
    -Prvi gol leti mu lopta 5 metara od gola on krece pa staje pa krece pa staje i ovaj mu ga bucnu glavom a mogao je ufatit ili izboksovat prije toga 5 puta.
    -Drugi gol prodje mu pod pazuh lopta bukvalno kroz njega prodje ne mogu vjerovat da je ono uradio, morao je ono da hvata ili skrene pored gola.
    -Treci gol ocajan sut ibrahimovica po sredini gola brzinom 5 kmh a ovaj kreten pao na zemlju prije nego sto je ovaj i sutirao, prodje mu lopta 5 cm pored noge lagano.

sve u svemu po meni Poleksic 3-1 Crna Gora.

Sto se selektora tice svima je jasno da promjena mora da dodje, samo je pitanje odma ili nakon kvalifikacija...
    Da se sto pitam odmah bi doveo novog selektora kad smo vec izgubili sanse pa ove preostale utakmice neka upozna ekipu, vidi sa cime raspolaze i detaljno se spremi za sljedeci ciklus....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    novi selektor mozda, ali samo mozda, nakon okoncanja ovih kvalifikacija.
    sinoc su imali dvostruki alibi: dobra igra (uprkos porazu) i izostanak kljucnih igraca.
    nadjoh slucajno sliku iz proslih kvalifikacija kad smo imali 13 bodova, Englezi 11 a Ukraina 5.
    gotovo identicna situacija kao sad u kojoj smo mi. Ukrainci su tada povukli potez, promijenili selektora...ostatak svi znate.
    Ali branko brnovic i dalje vjeruje u cudo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mislim da mu Dejo sprema nogu. Mozda ga i smijeni a ne da se dogodi kao ostavka.
    Momenat nad momentima.

Novi selektor - Dusko Vlaisavljevic.
    Po uzoru na mnoga zbivanja u fudbalu danas. Mlad strucnjak, ambiciozan, kroz njegovu skolu je proslo nekoliko generacija mladih igraca...

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Slažem se, lucke, mada nisam obratio pažnju na njegovo kretanje kod prvog gola jer me je Zverotić iznervirao načinom na koji je ispao prilikom centaršuta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Evo ja cu vam reci kao bivsi golman, kod sva tri gola poleksic je ocajno reagovao.... detaljno sam snimke pogledao:
    -Prvi gol leti mu lopta 5 metara od gola on krece pa staje pa krece pa staje i ovaj mu ga bucnu glavom a mogao je ufatit ili izboksovat prije toga 5 puta.
    -Drugi gol prodje mu pod pazuh lopta bukvalno kroz njega prodje ne mogu vjerovat da je ono uradio, morao je ono da hvata ili skrene pored gola.
    -Treci gol ocajan sut ibrahimovica po sredini gola brzinom 5 kmh a ovaj kreten pao na zemlju prije nego sto je ovaj i sutirao, prodje mu lopta 5 cm pored noge lagano......
    Izgleda da si ti bio golman kao Brnović selektor Prvi gol krivac Zverotić koji malo sto nikog nije pokrivao nije ni pokusao skakati na loptu . Poleksić krenuo i stao jer nije mogao presjeci loptu jer mi nedostojalo jedno metar u visunu. Drugi gol evidentna njegova krivica, a treci se zbilja lagano brani kad igrac ide sam i neometan i samo se treba postaviti tamo dje se lopta plasira Kako je Ibrahimović dosao do te pozicije i ko je "malo " omasio, Poleksić ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Daj postavite drugo poluvrijeme

Imali prenos nocas sa moldaviom
    Last edited by xxxx007; 15-06-15 at 12:54.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Razlika izmedju klasnog napadača i. Beciraja, mogao ga je lobovati, pucat ispod njega. Al ne, on ko sivonja ,svom snagom oko glave, dje je golman uradio jedino sto je mogao. Mlatarao rukama i odbranio.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/kapelo-pred-smjenom-838294

kako vijesti znaju prenijet dal je kapelo pred smjenom.....a naseg mrca niko ni da pomene...slucajno da se zapita treba li ovaj brav da ide?ma okle...nije jos sve gotovo...boricemo se dok postoji teoretska sansa......

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Razlika izmedju klasnog napadača i. Beciraja, mogao ga je lobovati, pucat ispod njega. Al ne, on ko sivonja ,svom snagom oko glave, dje je golman uradio jedino sto je mogao. Mlatarao rukama i odbranio.

Bas je nije zvekuno punom i sve snage, eh da je. Tacno ju je nekako potkopa neprirodno za njega.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Bas je nije zvekuno punom i sve snage, eh da je. Tacno ju je nekako potkopa neprirodno za njega.
    U onoj situaciji je mogao i da ga prodje bez problema a ako je već išao da je plasira onda je trebao gadjat ugao a ne baš u njega ... i ovaj pokušaj u 51 min. posle odbijene lopte je morala bit asistencija Mugoši jer je to bilo realno iz one pozicije ... lako je sad pričat što je trebalo a što nije ali ako neko igra kao napadač valjda treba da pokaže iskustvo u onakvim situacijma ... nego nije on kriv već Brnović ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Isto znaci jedan Vučinić
    Last edited by lepetanac; 15-06-15 at 14:00.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne mogu smijeniti Brnovića jer mu Jovetić vazda daje punu podrsku. Da Mirko ima ... ka Vucević i jasno kaze dok je ova budala ne racunajte na mene druga bi pjesma bila, a ovako on će unistiti i sljedeće kvalifikacije i vazda će biti standarni povrijedjeni i oko nasih vazda duvao neki cudni vjetar...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Sad sretoh Bosketa na aerodrom i pitao ga hoće li smjeniti Brnovica. Reče mi: mislim da neće

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Boskeru i vucinicu su ovo zadnje kvalifikacije nisu valjda ludi da bzv opet igraju
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Evo primjer kako to rade normalni savezi...

Čovjek je odveo Slovačku na prvenstvo svijeta 2010 kao prvaka grupe a tamo iz grupe izbačio tada branioce titule Italiju u direktnom duelu ali i pored relativno dobrih rezultata u kvalifikacijama za Euro 2012 slijedi JEDAN poraz

i odmah šut karta a na njegovo mjesto dolazi Stanislav Griga koji upropaštava kvalifikacije za SP u Brazil i ODMAH savez daje šansu novom selektoru Ján Kozáku !!!

Čovjek ima relativno loš start ali u ovim kvalifikacijama sve BRIJE

Mi ne možemo mać ovog našeg ni posle 2:5 od Moldavije ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slovacka je uzela 18 bodova iz 6 utakmica, mi smo uzeli 5 bodova od mogucih 18...dali 4 gola u 6 utakmica(2 iz penala)....samo necural bajo moj !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja ne vjerujem da se i dalje nervirate. Ljudi - bojkot. Ne postoji drugi način da se išta promijeni. Nema ga. Dok god razglabamo o njima i pratimo to što rade, to znači da im pridajemo pažnju koju ne zaslužuju 1%.

Pogledajte što rade odbojkaši, košarkašice, rukometašice, rukometaši, što su nekad radili vaterpolisti... to su ljudi koji zajedno sa Dankom Kovinić zaslužuju pažnju i poštovanje, a mi se preopterećeni ovim blavorima koje zabolje ku*ac za navijače tek ponekad osvrnemo na njihove uspjehe.

Nijedan, ali nijedan pravi navijač neće otići na stadion dok se ne smijeni rukovodstvo FSCG i selektor. Oni koji idu, znači da ih podržavaju, a samim tim ne misle dobro našoj fudbalskoj reprezentaciji.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Tako je
    Potpis
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad bi se kojim slucajem promjenila vlast, kakve bi tu prljave stvari isplivale na vidjelo kad je u pitanju savez i Savicevic...Vidjeli bi da nam reprezentacijom upravljaju lokalni kvazi-krimosi, narko distributeri i pilicari...A i Savicevic je sto puta javno izjavio da je za nezavisnost CG da bi bio predsjednik saveza...

-5 utakmica nismo dali gol iz igre

-posle Moldavije kuci uzeli 2 boda od mogucih 15

Novinari vijesti spominju Kapelov odlazak, niko nas savez i promjene ne spominje....ako citaju ovaj forum pozelio bi im da se pogledaju u ogledalo i da pljunu u to sto vide.

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    2,287
    Thanked in
    1,263 Posts

Srpski mediji su odmah osuli paljbu po Karadzicu, igracima i treneru posle ovog neuspjeha.... Dok nasi mediji cute, plati im savez vjerovatno da odu na gostovanje i onda cute......

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Prošla mu je lopta ispod ruke, svaki iole ozbiljniji golman bi uhvatio ono, ako to ne, onda bar izboksovao u stranu.
    Kod trećeg gola, odbrana je ispala, ali je Ibrahimović očajno plasirao loptu, bukvalno po sredini gola i zbog toga je MORAO da mu odbrani šut.
    Daj ne sprdajte se, ni ti ni @lucke, znaci kad mu igrac ide 1na1 i krene da sutne na 5m od njega, on treba da stoji da vidi dje ce sutirat i oce li ovaj mlako sutnut? Onda najbolje nekog vidovitog da dovedemo.
    A ovim novinarima se naj.ebem majke jajarske, ka i ovima iz saveza drogoshima.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba ponovit sto puta da su novinari ***** najveca......eo pasao citav dan skoro a nema nijednog texta o mecu....samo neke izjave po 2 recenice.....mrrrrrrrrssssssss.....da je normalnih novinara u poluvrijeme bi vec izbacili text i osuli paljbu po brnovicu i savicevicu.......pi smradovi.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po meni sinoc za poraz nije nista kriv Brnovic...
    1. Nije Brnovic kriv za prvi go dje lopta leti 30 metara a igrac (koji iza sebe ima,yang bojs fulam i sion) ne zna dje je....
    2. Nije Brnovic kriv dje trojica ne mogu loptu ibrahimovicu da uzmu i plus poleksicu ispod ruke prolazi...
    3. Nije Brnovic kriv dje odbrana stoji na centar a zverotic i savic ne drze korekciju a znaju dobro da je izmeju njih jedan veliki Zlatan !
    4.Nije brnovic kriv sto Tomasevic,Mugosa i Beciraj nisu iskoristili sanse....

Ne kazem da ne treba da se smijeni,sve to stoji ali za sinoc,nista ali bas nista nije kriv,izasao je mudato sa tri spica,imao igru imao sanse...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 1766 of 2251 FirstFirst ... 7661266166617161756176217631764176517661767176817691770177618161866 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)