Glup sistem.
za kretanje na uzbrdici ima hold dugme.
Glup sistem.
TAKUMI
Uvijek kad ugasis auto se aktivira rucna... ako neces da je deaktiviras moras namjenski da je iskljucis (tipa kad si kod majstora, pa ti rece spusti rucnu) ili zimi ako te strah od smrzavanja.
Sto se kretanja tice - kreces ko na sva auta, a on je sam iskljuci.
Dodatno - kad god ti auto bude upaljeno, a otvoris vrata ce da vristi da povuces rucnu (zar da isto ne ode, pa makar stajao na ziroskop)
Hold? DJe je to? ili ga ja nemam?
I naporan i dosadan prideja na auto ranije nikad nijesam povlacio rucnu bez ako u kakvu strancugu parkiram... mada, jednom mi je u voznji crko kocioni i rucna me spasila... ne znam kako bih to izveo sa elektronskom a da glavu ne izgubim
(ako bi je uopste aktivirao isti)
Last edited by xxl; 08-06-15 at 09:47.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Znaci.
Cim iskljucis motor on ce ja aktivirat uvijek. Ako neces da je aktiviras, treba da drzis kocnicu i rucnu nekih 5sekundi da bi se iskljucila i onda izvadis karticu (kazu da je manja sansa da 'smrzne' zimi od tradicionalne kocnice, ali sta je tu je).
Kojega scenika uzimas? Srecna trgovina unaprijed![]()
hvala majstore :courage:
uzimam Renault-Scenic 1.5 DCI 2005.G
fukara se obogati.”
Samo obrati paznju na zamajac (ako je plivajuci) - ne znam koju snagu gledas
i vidi ako ti moze neko provjerit stanje turbine i dizni...
to su godine kad su imali 'falicnu' pumpu goriva koja je slala opiljke sto je unistavalo ventile, a dalje se odrazavala na turbinu
i srecno naravno - odlicna auta
nebitna je godina...bilo je ph.1 na kraju 2005g sa motorom od 78kw, taj ima zamajac ali ima simens umjesto delfija...
e dobro sam nabo godinu izgleda...mada je stvarno decembar 2005.
63 kw.
nema zamajac
Last edited by xxl; 08-06-15 at 11:43.
fukara se obogati.”
audi 170ks nije mogao pobjec patki 85ks?
f6
Hold? DJe je to? ili ga ja nemam?
na dugmetu od rucne.doduse nije na renault nego na VW.
a što bi lagao oca mu *****...znači nije mi niko pričao nego sam gledao očima svojim...taj audi nije mogao da se odlijepi i bio je pretečen do vojnika a znaš kolko mjesta ima za preticanje od šn-do tunela gore...nije mu bio vješt na toj relaciji i gotova priča...
I koja je poenta price?
TAKUMI
Momci, imam jedna problem, za koji "serviseri" kazu da je to normalno.pa mi treba vasa preporuka dje da podjem kod nekog ozbiljnog da vidi o cemus e radi. naime, Laguna II je u pitanju, 120 ks, 1.9 dci, kad upalim klimu, poraste potrosnja masu, i plus izgubi doosta snage. Klima radi normalno, hladi, kompresor isto tako, .. ali, gubi snagu previse. Ko mi to moze pogledat i kako da to rijesim? Mozete na pp...
To ti ne mogu rijesiti ni renaultovi stucnjaci iz fabrike,oni su je takvu I napravili.
a ima li kakva caka da se to rijesi, da je neko nesto pokusavao pa mu uspjelo? potrosnja skace sa 7 na 10l cim krene klima...to je masu razlika, ..
To ti je tako,ne moze drugacije
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks