OD MOGUCIH 15 BODOVA UZELI SMO 2 !!!
Nema dalje price !!!
Budimo sad realni momci znatno smo bolje igrali nego u Danskoj..Ono je bilo dno dna..
Ne branim Brnu ali osim perioda od 35og do 45og minuta mi smo bolji tim bili.. Ne mogu objasnit onaj krah, ono vec Brni pripisujem..Onako trener da dozvoli da mu ekipa pane psiholoski.. Neki slicni meltdown smo vidjeli sa Skolarijem kad je Njemacka raznijela Brazi 7-1, samo je odje to bilo u manjem obliku..
OD MOGUCIH 15 BODOVA UZELI SMO 2 !!!
Nema dalje price !!!
Glavno je da nas je Šofro obradovao podatkom da Ibra i Tiago Silva igraju sa štitnicima Milana na nogama..
Shit has hit the fan !
Mugosa top odigrao......
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod prvog da ne krece na loptu pa staje, jer ga je uhvatio u raskoraku....
Svakako je nije moga stic da je Spajdermen, tako da je bolje (mada sad svejedno) sto se vratio.
Forever young, i want to be forever young
Opet će Brna ostat, jer je napravio dobru taktiku do primljenog gola.
Strašan je to trener, nemojte ljudi.
Nema šanse da stignemo rusiju...
Rusija igra još sa Lihtenštajnom, Moldavijom, švedskom i sa nama
Mi igramo takođe sa Lihtenštajnom, Moldavijom, i još Austrija i Rusija
Znači jedino ako Rusija kiksa protiv švedske a mi iscupamo koji bod protiv austrije pa da odluči zadnja utakmica u rusiju + ako imamo po jednako bodova onda odluči međusobni skor i tu smo izgubili 0:3
Ali dok ovako igramo teško da ćemo dobiti u Moldaviju a kamoli da se nadamo nečemu
ni kod drugog nije mogao nista, ne moze se ono braniti. jaka lopta koja skakuce, tesko predvidjeti kako ce oskociti.
slabo sam pratio drugo kako je brat esteban igrao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
da ako smjeni Brnovica da se spasi sto se spasiti moze, mada ne vjerujem u to
Kako smo mi napaćeni kad nas ovako napuni entuzijazma jedan mec dje odigramo solidno a za 7 minuta nas kasira protivnik. Mogu mislit koliko bi mi srecni bili da se plasiramo na neko takmicenje.Kakva bi to bila euforija ali bojim se necemo nikad saznat.Stefan Mugoša najbolji,rekoh vec drugarima mozete da me jebete ali Fatos je nocas bio sjajan.Jos samo da je uslo ono.
Sto se nas tice to je to u ove kvalifikacije jer Brna sad ima pricu "bili smo bolji do 38 minuta".
Bravo Brna najbolji si trener do 38 minuta za svoje godiste.
I primjetio bih da smo bez Stevana bolji.Opet mozete me i zbog ove izjave jebat ali kad on igra previse se ocekuje i ide na njega.Nocas smo imali dosta izbalansiran napad i igralo se fino.
Bolje igramo i bez Jovetića i bez Vučinića, još kad bi ovog Brnovića makli.
Ali opet imam osjećaj da igramo protiv Linheštajna potonju i da ni treba pobjeda za prolaz da ne bi dobili.
Mi smo nesreće u skoro sve sportove![]()
Nema rezultat i moraju da se mijenjaju stvari, ali ovo je bila jedna ozbiljnja predstava. Sto se igra tice ja ne pamtim kad je poslednji put bila ovako dobra.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
bolje igramo bez zvijezda. simić odlično pojačanje. mugoša carčina, jebote kad se sjetim kakvi je budućnost ciganski ispala prema njemu pa ga je u vrhuncu forme držala na klupu godinu dana. bećiraj odličan, kao i uvijek, kad zagradi loptu ne moš mu je uzet. điđo je sa dosta samopouzdanja ulazio u duele i dosta vazdušnih duela je dobio noćas. tomašević na beku odigrao odlično, ali to može da prođe samo protiv švedske. šteta samo što je vule primio onaj drugi go, jeste da je jedini krivac ali bio je markiran a ibrini šutevi se teško brane. osim tih 7-8 minuta, mi smo odigrali sasvim pristojnu utakmicu, prvu nakon meča sa moldavijom
Zao mi je samo sto Basa nije bio nocas,ne bi Ibra onako lako izlazio u one duele....
Ne mogu da vjerujem da moze neko da kaze sta je mogao Poleksic na drugi? I sta je mogao Zverotic na prvi,dje mu je samo jedan jedini igrac bio u 16ac...prejeftino smo primili golove...i dalje se nadamo nekom cudu da se desi,ali Nada zadnja umire
Ako odigramo ovako protiv Rusije, mozemo se nadat necemu. Nama malo vise srece, njima malo manje i eto.
Bolje da ne igramo. Sto vi pricate
Podgorica Podgoricanima!
Samo Crna Gora moze da odigra jednu od boljih utakmica u istoriji reprezentacije a da u istu primi 3 gola za 6 minuta. Bezveze je sad pricat, bili smo bolji 80 minuta bla bla kad smo izgubili onako. Ali kad pogledate prvo, trcanje i duele, uopste nismo kaskali za Svedjanima, nista spremniji , brzi ni jaci nisu bili od nas. ka vidite da nismo pocrkali, da se nismo odbijali od njih isl, kad pogledate mladost i neiskustvo ekipe, kad vidite da je prosjek starosti ekipe 26 ipo godina a da tri najvaznija igrac Savic-Djidjo-Mugi imaju u prosjeku 23 godine... kad vidite da smo igrali bez straha, da nije bilo mrtvaje nego je bio visok tempo, da se u svakom napadu islo naprijed koliko se moze onda moramo rec da smo igrali iznenadjujuce dobro.
Rezultat na stranu, to samo pokazuje da ova ekipa moze mnogo ali nema ko da je vodi. Sad imamo talentovaniju ekipu nego sto je imao Kranjcar pa evo kako se koprcamo. Jebiga prece su druge stvari.
Sto se tice fudbala, ja vam davno zborih da je Mugi zmaj i da ga je trebalo jos i prije u repku, to je suvi talenat i to se prepozna odma. Bas mi je milo zbog njega jer ga pratim od kad je debitova za Buducnost. Kao i Djidja Vukcevica za koga se vidjelo odma cim se pojavio da ce bit ekstra igrac i bas onaj tip igraca koji nam je u tom momentu falio. Djidjo ima sve karakteristike modernog fudbalera, od fizikalije do tehnike i karaktera.
Isto tako pricam vec neko vrijeme i za Marka Vukcevica ali doci ce i njegovo vrijeme.
Beco promasio, desi se jebiga. Volim ga i ja ali ne mozemo pricat da je bio nesto mega ekstra. Bio je dobar koliko on moze po toj krilnoj poziciji. Beco je kao Radomir Djalovic samo neuporedivo brzi, jaci i jaceg suta. On moze da bude pomocni spic, glavni tesko, krilo nikako.
Kolko smo odbrana izmijenili u ovu utakmicu tu se ni T. Silva ne bi snasa. Savic standardan, ovaj se Simic kukavac popravio, Tomasevic nocas dobar, zacudo, Zverotic ocajan, izgleda je na beka ka da je s Marsa pao. Kako je amaterski skrivio onaj prvi gol uzas. SVa odbrana a psoebno Poleksic morali bolje kod svakog gola. Saveljic neprimjetan.
Iznenadio me ovaj Boljevic jer je izgledalo kao da stvarno zna nesto. Ja se njega sjecam iz nase lige samo po jakom sutu i nista drugo. Nocas je bio super samo da ne bude ka sa Krkoticem. Prva, pa nijedna vise.
SVedjani nam nisu stvorili, mimo golova neke sanse jos strasne. A i golovi su primljeni jeftino. Mi smo imali svoje 3-4 prilike i dosta polusansi. Najvaznije je da nismo bili pasivni i podredjeni. Imali smo igru, nekad i inicijativu... Nije bila ona utakmica dje svaki cas cekas da primis go, ali igrali smo je na ivicu, kao kad dodje Hetafe da igra s Realom i Barsom pa se drzi solidno dok ne primi gol, kad ga primi, primi 6 i to je to.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Čim misliš da ćeš lako nekog dobit' odma si upao u frku. To je Švedska uradila noćas, i onda se osvijestiše posle prvog gola i samo dovršiše. Mada, po meni odigrali smo vrhunsku utakmicu i rezultat ne pokazuje realno stanje. Ništa, ovo je samo nauk stručnjacima iz saveza da Stefan Mugoša može lagano prije Damjanovića, da Dado Boljević može lagano prije SVIH u vezni red... Samo kad bi se radilo kvalitetno i kad bi imali normalnog trenera svakom bi prijetnja bila ova reprezentacija. Zbog toga i najviše žalimo, zato se i ovoliko nerviramo. Pogledajte samo što rade odbojkaši i rukometaši. Dobri treneri, dobar izabran roster igrača, borba želja i na kraju rezultati dođu. Najgore od svega što bi većina od nas bez ikakvih problema prihvatilo to da se ne ode na EP da se ne postigne sad neki rezultat, samo da oće biti naših igrača samo da oće biti ozbijnosti u reprezentaciji...To je što nam fali... Dejo, jesi ti majstor i skidamo ti kapu svi, ali si baš postao jedan običan odvratni fudbalski mafijaš i seljak koji je uspio da se usere u kultni nam tim. Hvala ti što držiš još Brnovića za selektora i što sam određuješ sastav. Srećno.
ja sam im opet poslao mail , u fscg
Po ko zna koji je put brnovic izgubio utakmicu dje smo masu sansi imali
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks