svaka mu čast.eksplozija
Kakav uspijeh, meč za wbc titulu. Svaka čast. Uvijek sam najviše vjerovao u njega od svih naših boksera. bez udarca nema profesionalca
Sent from my D5503 using Tapatalk
svaka mu čast.eksplozija
Jel ima neko link za pracenje? Ovi na Fight Channel kenjaju. Nista jos pocelo nije.
Evo pocelo je ako ne zaseru nesto. Nece prije 5:30 main event. Idem odspavat malo do tada...
Ja cu ovo tek sjutra gledat, ne mogubse vise raspadat
poslato paukom
istrajan budi.
kako smo mi nenormalni
ne bih 10 dana spavao,samo ovo da gledam...
Dobar je bio ovaj Yair-Charles Rosa mec.. Yair izgleda kao kombinacija Pettisa i Jon Jonesa.. Masu dobrih poteza i odlican ground game..
Ao kako su krepali. Cain pogotovo
malo je ko ocekivao da ce verdum biti dominantniji na noge
Ao.. Ovako je i Fedora dobio.. Upade Cain naivno u guillotine..
Svaka cast Werdumu.. boksovao odlicno nocas...
Ne znam jel nadmorska igrala kakvu ulogu ali Caina nisam vidio odavno ovoliko umornog..
Kakva sramota Velaskeza. Kakav pad sampiona.
Vai Cavalo, zaključa ga.
Samo bi revanš trebali u La Paz organizovati. Imali bi snage za trećinu runde. Uništiše ovaj meč sa lokacijom
ovo nocas je najbolje sto je cain prosao,kao da mu se namjerno ponudio da prekine mucenje...
skidam kapu werdumu !
Ne znam jel nadmorska igrala ulogu ili to sto se Cain nije borio skoro 2 godine ali Werdum potpuno zasluzeno.. Dobio je Caina njegovim receptom, nidje nije bilo borbe u parteru osim ovaj guillotine na kraju..
Veliki pad sampiona. Sramna defanziva nocas..
nije izgovor nadmorska visina,isti su uslovi bili za obojicu,jednostavno je bio bolji,neuporedivo bolji.
vratit ce se cain...
Ovo je takvo razocarenje. Nista Cain pokazao nije. Nista. Werdum iskoristio i giljotinu napravio. A i on bio na izmaku snage.
Nije smio Cain sebi ovo da dozvoli.
Ne znam je li pauza, prije bih rekao nadmorska visina. Već je izdušio na pola runde,jeste popio udaraca ali nemoguće da je Cain onako nespreman ušao u meč. Ali vidi se da mu Werdum ne odgovara nikako, čemu sam se i nadao. Čim nije smio da ga ruši, Cain bezopasan.
Eto i reče sam da je bio nedjelju samo u Meksiko Siti, da je trebao ranije da dođe i da se aklimatizuje. Werdum je odavno u Meksiku.
Nije izgovor naravno ali samo se pitam jel igrala ulogu..Eo Cain kaze da je 2 nedelje bio trenirao u Mexico City, dok je Werdum vec mjesecima tamo.
Eto Cainu motivacije u buducnosti..
Werdumu kapa dolje, sto bi se reklo..Ima pobjede nad Fedorom i Cainom, nesto cime se nijedan drugi HW borac ne moze pohvaliti..
da nije ovako bilo,bio bi ko ili tko,samo je cardio presudio,nista vise,nije imao snage da uradi bilo sta.
A malo i sreca igra ulogu kod Werduma. I on ke bio izdusio. Mozda cete i drvlje i kamenje na mene sad, ali i Fedora i Caina je dobio bez KO, mislim pobjeda je pobjeda... ali ipak. Nekako mi je Werdum ljigav.
Ali Cain razocarenje totalno. Ne sto je izgubio, nego sto nista nije napravio i uradio. Pusti nadmorsku visinu, ne moze to biti opravdanje - za ovakav fail. Na pola prve runde nista od njega nije ostalo.
Lose je izgledao u defanzivi..Skoro nije ni drzao gard a bio je Werdumu na striking distance, jos ovaj ima dobar reach.. Werdum 2 runde ga je gadjao mic po mic sa onim jab punches i aperkatima, odlicno ga izotvarao..
Da je bilo jos 30 sekundi na kraju 2.runde sigurno bi Werdum tko imao nego je zvono spasilo Velasqueza onamo tj. odlozilo poraz
Kao sto rekoh, ne vidim nacin da Cain dobije Werduma, jer na njegov stil nabijanja uz zicu je Werdum navikao i tako ga ne moze izmorit ni ugrozit, a u parter ne smije ic sa njim.
Werduma jds moze lagano da dobije, to je tip borca koji njemu ne odgovara.
Nije ni fedora ni caina dobio na ko, ali jos bolje, oni su mu tapkali, a to po meni ima najvisu vrijednost...tapkali ko pi...)
Sad sledeća Dos Santos ili odmah revanš. Postade zanimljivo u teškoj. Milo mi je zbog Werduma. Vjerovao sam da ima šansu protiv Caina ali nisam mislio da će ga baš dobiti, i to da će mu Cain tapkati. Najviše mi je drago zbog Cainovih bidzina, DC-a i Rockholda, sad neka mu poture rame za plakanje.
Za Fedora se mogu sloziti jer je ono bio pocetak runde i onamo bi ga nokautirao da nije naivno upao u onaj triangle..
Za ovu borbu vec ne jer je Werdum izboksovao Caina u prve dvije runde.. Cainu su rekli iz ugla da ide na takedown, kako bi se malo odmorio, ali to je krucijalna greska bila jer ga je Werdum samo cekao da mu upane za sumbission..
Ostaje za raspravu kako bi se zavrsilo da Cain nije uvacen u giljotinu ali je jednostavno Werdum bolje izgledao dok se Cain klatio kao da je na staklene noge..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks