Japanci?
Jedna uz topli nes:
![]()
TAKUMI
Japanci?
Sta japanci? Seljacine.
TAKUMI
Volio bih da upoznam degenerika-kretena "vozaca" crnog Passata VI PG tablica koji je upravo imao ubit mene, moje saputnike i masu oko nas. Put PG NK, prije prvog tunela, lijevo brdo, desno provalija. Ide kolona iz pravca NK, ide druga kolona iz pravca PG i ja medju njima. Lik je krenuo da pretice kolonu iz pravca NK u momentu kada smo mi trebali da se mimoidjemo sa njima, isao je sredinom izmedju auta. Jos mi se tresu noge.
TAKUMI
Hahahha, toliko km prelaziš dnevno i tresu ti se noge?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto Google car (auto sa vjestackom inteligencijom) nece nikad zazivjeti u Cg?
Izmedju ostalog zbog idiota koji prave trecu traku dje je nema.....
pussy.![]()
Evo je moja zgrada
Ovi kreteni oko vojne zgrade su uvijek ovako parkirani. Cak su u unutrasnjost zgrade parkirali pa su morali staviti kapiju. Pri tome, oko ove zgrade ima sasvim dovoljno mjesta za parking, ali idioti... Ima CG tablica, ima funkcionera, ko im sto moze u ovoj drzavi.
Lijepa ova Mazda![]()
al je opel noviji:unconscious:
Tu ih pauk vjerovatno ne moze ni pokupit'.
Ne kazem ja da bi digao njih nego inace... Da se neki za'ebant tu parkira prije ovih...
--------------------------
Do Not Disturb.
Fin im je parking....dok jednog dana ne nadju napuklu soferku..... to je 300+ € stete.
No problem, ima dovoljno u budzetu za takve sitnice...
Do Not Disturb.
Meni se cini da su stalno ovako parkirani,a vjerujem da je ovaj opel,nekog iz mup-a,dobio da voza,pogurao tender.Mozda.
Ljudi vataju ladovinu... Zamisli Lexusa cijeli dan na sunce...
Imas praf. On je sad u lad a ja na antenu visoku 40 metara u neku vukojebinu blizu PV.
TAKUMI
Fabia, šta to radiš u PV?
Za koju firmu?
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Ericsson/MTEL.
TAKUMI
Radiš li ti u Promonte možda?
P.S. telenor
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Jok..
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks