Mislim da to moze u meridian da se vezujedoduse od bonusa nemas ni kapi
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
zatrazih isplatu sa bet365.... na koju da se registrujem? da ima bonusa a da mogu npr vezati igrace sa poenima itd![]()
Mislim da to moze u meridian da se vezujedoduse od bonusa nemas ni kapi
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Krenuh al moram da se reg na skrill prvo? Plus me nervira sto ima manje, vise i jednako..... Pih
Sent from my iPhone using Tapatalk
miha ima li te?
ja cu svakako staviti CLE 1... 2.50 kvota se mora probati
mozgov manje na 11.5?
Baci me samo gnjida od curry-a .... A na dva tiketa ga igram manje, na ovaj greskom sta li vec odigrah vise....
Last edited by stefke; 12-06-15 at 04:59.
Mozda bi prebacio da nije bilo ovakvo razbijanje..
dodje svakako fix dana, Golden State 2
A odje iman, grom ga ubio
Last edited by stefke; 12-06-15 at 04:59.
E ebem li ga usta,tu kesu.. Vazda krene sa nekom trojkom i vazda mislim da će prebačit, i nista ne napravi posle toga..
I mene Kari samo, Lebrona sam pogodio manje i 2 u fiksu. Izvede ga na 2 ipo minuta do kraja inace siguran sam da bi prebacio:cry:
bosna 1
turska 2
bugarska 2
svedska 1
16.11.14 EUR Turska Kazahstan 3 : 1 02.09.11 EUR Turska Kazahstan 2 : 1 03.09.10 EUR Kazahstan Turska 0 : 3 08.06.05 SVJ Kazahstan Turska 0 : 6 09.10.04 SVJ Turska Kazahstan 4 : 0
Last edited by xxl; 12-06-15 at 14:19.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Izbjegoh ove Turke, ne što mi djeluje previše mala ta kvota na 2 a nije toliko sigurno, iako su tradicinalno vazda bolji od Kazahstana bili..
Stavih Bosnu, Holandiju h2, Belgija 2, Shamrock 2
Evo mene posle one blamaže sa juveom i fenerom... Dobro sam pukao
Mislim da Turska danas dobija, ja sam nesto na sitno probao iz X... A na drugom imam zvezdu basket, barsu basket i belgiju fudbal
Sent from my LG G2 using Tapatalk
Prokleti jbeni Norvezani. EJ Azerbejdzanu ne mogu gol da daju, tom istom Azerbejdzanu kojeg je Srbija odrala 4:1 u totalno nebitnoj utakmici, ovi ne mogu toj bedi gol pisljivi da daju. S*rem vas se u kompletnu ubogaljenu reprezantaciju i u onog malog Realovog pderasa. Ma ne mogu vise ni da se nerviram, i ovo pisem na silu da ih makar negde pljunem. Ali stvarno koji su to invalidi! Nikada vise pobede videli stoko sakata.
Turska, bosna, holandija, pametnome dosta
Tu es mon héro!
Dodje sve lagano od te tri..Turci jedino malo zajebavali jer je pred kraj pao go..
Baci me Belgija 2 i Shamrock mrtvi..
U koju kladionicu se moze uplatit rukomet sjutra?
Danska - Srbija X2 može lagano i 2 da dodje
Matosevic - Lajovic 2 2.3
Pospisil - Bachinger 1 1.6
Albanija 1X prijateljska protiv Francuske 2.36 kvota mi deluje kao teska pokloncina. Od ovih kvalifikacija Portugal mozda iz x-a ili bar 2&0-3 kv 2.05, Poljska bi mogla iz keca da padne, dva puta su kuci igrali iz x-a, Gruzija nema nikakve sanse a Nemci igraju protiv Gibraltara tako da Poljaci moraju da zapnu od prve minute a stoput kvalitetnija ekipa, odrali ih 4:0 u gostima. Mislio sam da Dansku stavljam 1X na glavni ali cu staviti Poljake, mislim da je i ove nase vise sramota da po treci put zaredom puknu a i bezveze mi je da navijam protiv svojih. Severna Irska protiv Rumunije, obe ekipe bez prvih golmana a kada stave toliko smesnu kvotu na 0-2 kao sto je 1.45 onda tu vrlo lako padnu makar 2 gola tako da ovde moram negde da uguram GG 2.1 kv.
Kako namesta ova Albanija. Da im dovuku Brazil, Argentinu i Nemacku zajedno i tada bi namestili. Francuzi igrali sa pedesetinom snage. Ali sam sam kriv kad necu da ih singliram.
Citavi dan nesto preko k'urca igram na uzivo, ne mogu se uozbiljit da dobijem nesto..Moze li ga ova Srbija uvalit Danskoj ? Ne znam bili tu GG trpao..
dobra je i x2, 1,7 kvota... to, urugvaj i grecia, dovoljno
Tu es mon héro!
Kako zavrsise cibona i cedevita?
Tu es mon héro!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks