To mora da je odavno biloAli u svakom slučaju punomoćje je dovoljno koje već ima, neće te crnjacit za zuti karton...
Fabia mi je bila na oca i opet sam morao imati punomocje.
TAKUMI
To mora da je odavno biloAli u svakom slučaju punomoćje je dovoljno koje već ima, neće te crnjacit za zuti karton...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
zuti karton?il zutu knjizicu,mozda zelenu.:encouragement:
Dobar dio puta te nece u okolne zemlje ni iscrnjacit ni za zeleni karton, ali sta u slucaju kontrole saobracaja ili ne daj boze udesa?
Ko njima garantuje da to sto se prezivate isto ti je tata, a ne brat kojem si ukra' kola?Jes da ja odo po crnom scenariju, ali bolje sprijecit nego lijecit...
Ja tako, kad god nedje idem, uplacujem putno zdravstveno... ne planiram da mi se ista desi, ali ne bi fond za odmor da spucam na doktora za obican pregled ili trovanje hranom
jesi naletio na ovo
http://www.auto.co.me/adresar/podgorica/ostalo
Ne sjekiraj se za punomoć. Pogotovo što imaš isto prezime kao i vlasnik.
Slobodno putuj
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Idem bez pa što bude bude![]()
sretan put.
Potreban mi je dobar majstor za servis klime na Korsi C.
Radjen je servis u Auto Zetu (Filip) servis jedno 6 puta i svaki put freon iscuri. Ako moze neki kontakt, preporuka. Hvala.
AC Servis u Zagoric
http://acservis.me/
Prije je bio kompletan servis 50e a cuo sam da su spustili cijene , a i daju garanciju.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Treba mi informacija od ljudi koji poznaju dobre majstore po gradu. Koji je provjereno najbolji servis za kvacila i menjace.pod tim smatra se da ima profi alate i svu mogucu opremu za servisiranje menjaca i kvacila..hvala
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
znam da je ovo za drugi podforum... ali odje ima vise ljudipa me interesuje jedna stvar....vrijedi li kupit ovaj skuter Peda Piccolo...50ccm3... nov je 700e.... polovno nesto da ista valja tesko se moze naci ispod 400€... a mislim i 500....
to ok...cuh da je kymco odlican...ali nov je valjda preko 1000...a polovan tesk oda moze ispod 500....pa ide dilema, da li uzeti nesto polovno ili novo...
Ovi u Ac zagoric veze nemaju,drug bio prije neki dan kod njih i nidje veze...Kod Vukovica (FrigoMAx) u tolose i miran
ja znam 4-5 ljudi , i svima njima su zavrsili posao skroz korektno. Mada generalno tu klimu nije neka problematika napravit. vakum masina, provjerit pusta li dje sistem, napunit , zamijenit ulje u kompresor i to je to. Bitna je garancija, ako nedje iscuri freon vratis se fino i ljepota
a i nerealno mi je da neko ko se bavi necim tipa 5-10godina ne usavrsi to sto radi , ovo vazi generalno za sve majstore
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kad smo vec kod klima,jutros krenuo put Bd,upalih klimu radi savrseno,u toku voznje vidim nije to to,kad sam stigao,ugasim,pa upalim,ne cujem kompresor,do njega a?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks