a fabia...vozis li lexusa na max obrtaje? makar na one dje mu je max snaga![]()
![]()
Ne. Ne znam jesam li ga vrtio do max. obrtaja 5 puta do sad (od kojih 2 puta sa Oliverom ali nije bio impresioniran). Zagreb Split sam ga drzao 2-3 min na 4300 giri, 252 na sat po GPSu i to je to. Daily mi je max 2000.
Ma EKV je predlozio.
TAKUMI
Jel ovo tema degeneriKi? Il koje auto ima koju snagu i kolko obrntog?
Beale tamo nemam kameru u kola inače od T-coma do Maše vozi sredinom na dvije trake PG CG 033 i na kraj prođe kroz čisto crveno.
Jos jedna lijepa voznja kroz PG...
Odma nakon aerodroma, na pocetku bulevara pajkan zaustavlja kombija i jos stoji pored njega dok pregledava dokumente te za prolaz ostaje pola trake... Fantasticna uvertira jos pred ulazak u PG.
Na Milenijumu, tacnije odma nakon mosta jos jedan parkiran koji zaustavlja auta na sred skretanja za Milenijum. Izgleda obozavaju ovaj most.
Za kraj, zaustavlja pred sam kruzni, kod stare mljekare... Non-salantno, nema sta...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
^Kakvi cigani. Danas oko 2, ladno čoek pretiče kolonu koja čeka uključenje na 8-8 kod Volija, nalijeće lik od kružnoga, skreće desno kod Volija i cuk. Degenerik.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nedjelja, vraćam se sa Gintaša, i kod skupštine ispred mene Mercedes. Neko iz njega ladno provlači ruku i izbacuje papir od sladoleda na sred ulice. Uh, kako izgorim od toga. Na gas, pa ih stignem na Blažov most, i lagano pored njih, čisto da im kažem da im je ipsalo nešto iz autaZnam da nema nekog efekta, ali eto, radi sebe sam morala. Degenerici.
U trenutku sam pomislio da si isti taj omot od sladoleda turila tome kroz prozor... Fina mi scena prodje kroz glavu![]()
Do Not Disturb.
E bra'o! Bas to... Heroj grada, definitivno.
Do Not Disturb.
Poslace ti cestitku.
TAKUMI
Jutros
Mada sam htio da slikam rusa u metalnog A7
Pa imaju kvotu koliko moraju vozila zaustaviti u toku smjene...
Jel' ovo na skretanje za CT, pred BD?
Vazda su tamo i uvijek degenericko zaustavljaju.
Do Not Disturb.
Ima ih nego nisi valjda mislio da ce njih zaustavit'...
Do Not Disturb.
E moracu nabavljat kameru za kola... jer da pricam necete vjerovat na kakve sam sve nailazio...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks