Omogućite mi pls.
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Мислиш како је добро што зна да кува па схватиш да можда ипак не.
Јбт бујон да те јб.
People are like music. Some speak truth, others are just noise.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
qq, potresno!
http://www.vijesti.me/caffe/ukradena...si-siva-837550
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam koliko godina ucestvujem na ovom forumu, prica se o svemu, i za to vrijeme 3 puta sam ukupno postavila pitanja ocekujuci bar pokusaj odgovora, ako ne i resenja.Ni na jedno nisam dobila ni tolicko.
![]()
Alal vjera.No, caskanje je ok.. tralala.
Hvala Lepo
Mozda ne znamo.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ovdje ce pokusati i "naucno" da vas ubijede da vanzemaljci ne postoje, religijski da vas prosvijete, politicki da vas svrstaju gdje i ne sanjate uz koga mozete bit', a kamoli bar pokusaj za neku realnu i potrebnu info.
3 - dosta.
Hvala Lepo
predivna marija vicković...
The first time I saw her...Everything in my head went quiet.All the tics, all the constantly refreshing images just disappeared.When you have Obsessive Compulsive Disorder, you don’t really get quiet moments.
Last edited by Zedd; 10-06-15 at 22:32.
One Ring to Rule them all...
Ukratko, 4 od 5 ljudi Majo te ne bi preporučili najboljem prijatelju ili porodici.
A jel moguce da i vanka pricas o forumu... ?
Dobro je, nije lose zivota mi![]()
Tu es mon héro!
idi i ponesi sa sobom sve,
idi i ne okreći se,
jer ovde divlji glume pitome,
zaključaj srce i ne veruj nikome
i neka tuđa jesen možda ti donese
tamo negde nekoga
kad pogledaš sa strane, čitav ti život stane
u jednu tačku ničega
i pijem za tvoje oči,
pijem da tugu napijem i ove noći,
pijem da te is srca izbrišem
idi, al' ne zaboravi sva ona mesta
što smo voleli,
idi, jer znam da te nije strah
u ovom moru mi smo ronili na dah
i neka tuđa jesen možda ti donese
tamo negde nekoga
kad pogledaš sa strane, čitav ti život stane
u jednu tačku ničega
i pijem za tvoje oči,
pijem da tugu napijem i ove noći,
pijem da te is srca izbrišem
a nebo u proleće je prepuno zvezda
što liče na tebe...
Last edited by goozica; 11-06-15 at 14:51.
Bruka..
Vi pricate o fiktivnim osobama na forumu tj. koje ne poznajete licno?
Svaka cast.
Mi koji se znamo sa foruma godinama, nikad nismo pricali o ostalima, pa ni o onima koje vjerovatno pojedinacno znamo.Ili jos da komentarisemo neke koje "ignorisemo"..
Pa sta bi uopste komentarisali kad je takva krajnost u pitanju.
hahahahahaha
![]()
Nije da nema iritantnih likova i za nas, ali prica o tome bi bila zaista bespredmetna.![]()
Ao.......
Sta bi tek bilo za one koji im nisu na ignore.... Boh.. Nema veze.![]()
Sto se tice potrebnih info koje nisam dobila na forumu, ok je i to, da bih se i ja suzdrzala da ne dajem odgovore iz moje struke.. Znam da bi bili korisni, ali "u Rimu se ponasaj kao Rimljanin", pa.. snaci ce se i bez mojih sugestija.
Svako dobro, i ugodno caskanje sa drustvom.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-06-15 at 14:58.
Drago mi je da sam Vas nasmijala ponekad.
![]()
Hvala Lepo
Tooooo bre
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Majo, uz "rizik" da budem pogrešno protumačen od strane pervetiranih likova iz jedne uzane sredine a koji sebe smatraju ekspertima svjetskog ranga iz oblasti od autoindustrije, preko seksa, sedme i sedamdesete umjetnosti pa sve do politike, religije i čak filozofije, želim da ti prenesem moje viđenje tebe kao forumašice, naravno, jer te u RL (kako lijepo i neobično reče Rakels), na žalost, ne znam. Elem, predstavljaš svijetao primjer sinteze balkanskog porijekla lišenog gorepomenute uzanosti i zapadnjačke kulture oslobođene, tako česte u današnje vrijeme, izopačenosti, dakle civilizovanosti, vaspitanosti, ili u dvije riječi, reda i rada. Još jednom, oprosti nam na našem neznanju uz jedno podsjećanje...zar nije na ovim prostorima uvijek teško bilo priznati i reći "ne znam". Jer, kako da ja to ne znam kad sam ja sin babine tetke, stričevog ujaka onoga đeda po bočnoj liniji malog od đeverovog brata koji je uvijek bio na pravoj strani istorije. Pozdrav.
There are currently 17 users browsing this thread. (1 members and 16 guests)
Bookmarks