Na kakve ja utakmice i kvota padam, ovo je smijesno..
Trottur pp1+ ..0-0 poluvrijeme... 1.30 kvota j'ebena, najmanja na tiketu..
Samo sam to za pare cekao..
Ocekivano je to bilo..Melju jednostavno svakoga u toj ligi..
Svi ce svedjani doc na golove osim ovi sto meni trebaju,pi..
Na kakve ja utakmice i kvota padam, ovo je smijesno..
Trottur pp1+ ..0-0 poluvrijeme... 1.30 kvota j'ebena, najmanja na tiketu..
Samo sam to za pare cekao..
ocemo li trpati ovaj armani?
Sad Milano vodi 10 razlike kad ih ne igram, tacno kao sto sam predvidio..Samo meni u inat..pihh...
Trottur alo, cuss Trottur...to me baca..
ja sa 20 igrah za 35... i odradih cash out 32e hahahahaha... ko ce cekati kraj i nervirati se mozda?
a odma posto odigrah su gubili 5.razlike i bila 2.20 kvota... i ne stigoh i na nju da ih uplatim...
ajde miha oli gadjat te igrace nocas...
Zašto je kvota na rukomet Portugal-Mađarska 3.5 na Mađare
Jbao me jbeni Efes da me jbao. I jos se razmisljam ocu li hendikep da imam 10 poena fore i stavim kec. Gvna mrtva.
Razmisljao sam se da stavim na Pinar H2 ili na vise, ali nemah muda.. Eo dolazi i jedno i drugo trenutno..
Nocas predlozi
James >33.5
Shumpert >7.5
Curry <28.5
Thompson >8.5
Klay Thompson <21.5
Cleveland - Golden State >194.5
Granice su iz Bookmakersa.. tu moze da se vezu igraci i utakmica, ko oce..
Komotno ce i to prebacit.. Naucili su iz GSW da zive sa tim sto ce im uvalit 40+ poena svaku noc, cuvanje njega im nije toliki prioritet koliko je da neutralisu ostale..Plus, na njegov teren se igra..
Curry ce dat oko 20 poena ja mislim ali ne vjerujem da ce biti neka eksplozija kao odgovor na ocaj u game 2..
Mislim da je vrijeme da JR Smith granicu prebaci..
Kad sam znao da ce biti X. Ali kad sam znao. Ovi iz Efesa su nevidjeni retardi a pukli bi sigurno da im nije bilo Krstica. A ove iz Karsiyake kako seru trojke da je gadjaju iz publike dali bi je. Jbala me turska kosarka.
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Last edited by stefke; 09-06-15 at 21:32.
gleda ko realvalencia? koliko je dao dubljevic?
Tu es mon héro!
aj jos taj jedan vala![]()
Tu es mon héro!
Kako je moguce da se ova Bologna opet ovako gvnarski provukla? Evo sta pise na Wiki:
If scores are tied after both games in the semifinals the higher placed team progresses to the final. The same conditions apply to the final except for there being extra time played if scores are tied after both games, the higher placed team will be promoted if scores are still level at the end of this period
Dva puta se ko zadnje pdercine provukose a po pravilu gola u gostima, da se ono postuje, nisu trebali ni u finale da udju. Ali sve moze u supackoj italijanskoj ligi, najvece ljige koje postoje.
Last edited by Severnjak; 09-06-15 at 21:40.
ja se cudim, prvi mec 0:0, ovaj 1:1 i oni idu dalje?
ocemo li trpat real na hendikep? 6,5 - 7,5 se krece![]()
Ebo me partizan što ga stavljam na tiket H2, na smanjeni hendikep..pih.. Eo Valencia h1 ladno dolazi..
Da sam na Metalca igrao h1 kunem vam se Partizan bi dobio 20.. Slična situacija sa CZV sinoć.. Jedva pobjedu izvlače,kakav šljam od lige..
e pa sprdnjaaaaaaa sto mi se sve desava danas
sto ponistise ovu trojku?
dubjevicuuu jbo ti pas mater
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks