Evo ga, kapitalac:
TAKUMI
Je8em li ga, ne znam zasto, al kad si rekao da imas kapitalca znao sam da je Golf II ili III.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Hhaha fabia previse si spor kad te duje preticu
Ps meni ovdje nista cudno. Ovakvih degena sretnem kad god idem na duzi put.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
pa dobro pretiče te đe je pregledno![]()
She is only here to annoy herself!
da je degenerik jes, da nijesam kod iste pumpe gledo gore - jesam
isao sam iz pravca PG, pretico me coek ovo trakom za skretanje na pumpu, njega je lik ovo trecom pretico... ne mogu vam opisat kolicinu srece kad ga je policija koja se steka tamo iza krivine posle pumpe (I snima kroz zbunje koliko se ide i sta se radi) zaustavila...
Ja očekivah u najmanju ruku da si se ćerao sa Šinavatrom pud Budve i da te 4-5 puta iskidao sa A8L jer se jedino u njega vozi kad ide na Sveti Stefan
Kad ono trt. Meni svaki dan dešava da me neki degenerik pretiče preko pune, ništa strašno...
Vala sam i ja ocekivao nesto mnogo bolje... Ovoga ima bukvalno svaki dan na skoro svakoj relaciji...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne znam za vas,ali u zadnje vrijeme sam nasao "resenje" pa ove pacijente koji preticu na punu,bar kad sam mojim autom.Svi znamo da je zakonom zabranjeno ubrzavati ako te neko pretice na isprekidanu,ali,kad ovakvi degenerici krenu da me preticu na PUNU i u krivine,ja lagano dodam gas tik prije nego se prestroje u lijevu traku.Tako pokusaju 2-3 puta na punu pa ne ide,e onda ih pustim na isprekidanu da preteknu kao sav normalan narod.
Sad ne znam je li to dick move,ali goveda drugacije ne mozes prevaspitat.
Ali najace mi je od svega kad se iznerviraju pa "pokusavaju" da drze korak samnom i da voze u branik...Da mi je da par dana vozim presretac,jebava bi im majku za preticanja na punu,dozivotno oduzimanje dozvole
Kakvo dozivotno oduzimanje dozvole???
Uzmes mu dozvolu i zapalis mu je na licu mjesta.
.....isto vazi i za frajere sto prolaze pun gas na crveno......
S' obzirom na OCAJNO obiljezavanje 'linija' (ne vjerujem da se to ubraja u horizontalnu signalizaciju pa da ne lupam) ne znam sto bi vam rekao... Na mnoga mjesta gdje je isprekidana linija je opasnije prestizat' nego na neka gdje je puna. Posebno pricam za dionicu Bar - Podgorica a sigurno se ista stvar desava i na ostalim samo na njima ne vozim nesto cesto... Ne kazem ja za ovaj slucaj konkretno niti pricam o degenericima koji prestizu u krivine (a ima ih 'fala bogu kol'ko oces) nego inace... Nadam se da ste toga svi svjesni. Citava signalizacija je katastrofalna kod nas. Evo se ne mogu cudu nacudit' vezano za onaj znak za dozvoljeno preticanje (ili kraj zabrane preticanju, kako ocete) pred sam kruzni tog, pred zaobilaznicu kod golubovaca. Kontam da je taj znak prije stajao a kad su napravili kruzni, zaboravili su da ga maknu. I dan danas tu stoji... Neko ko prvi put prolazi, mogao bi se fino zajebat'...
Elem, povratak na temu... sad uvatih krug biciklom do zeljeznicke stanice (Bar) i krivo mi bi sto ne uzeh telefon da slikam malo, vec bi imao kolekciju za kratko vrijeme. Na jedino mjesto dje pjesaci mogu da hodaju (od kruznog do stanice) bar jedno 10-ak auta parkirano, ukljucujuci i kamion sa Subotickim tablicama i neke MN/CG tablice ispred restorana dje cak stoji znak za zabranjeno parkiranje i zaustavljanje. I to se redovno desava. Da bi co'ek prosao tuda normalno (pjeske) mora na ulicu da prolazi, narijetko i sa kolicima dje vuce bebu itd. I ovo se svaki dan desava...
Do Not Disturb.
ne vjerujem sta se odje prica.ispade sad da niko ne krsi pravila
,a kladim se da preticete svaki dan preko pune
ja da sam svjesan u svoijeh 15 godina voznje nikad nijesam preteko na punu auto koje se kretalo (izuzetak su ona sto stoje)
Desavalo se da zavrsim rpeticanje na punu, ali ne i da ga pocnem tamo.
Sto se ostalih prekrsaja tice - manje/vise sam vazda do +10 u odnosu na ogranicenje - ruku na srce i to je prekrsaj
I ja smatram da je prica za preticanje na punu prilicno glupa s' obzirom da ocajno obiljezavanje istih.
Ne preticem na punu svaki dan ali ne bjezim od toga kad su je degenerici iscrtali na pogresno mjesto. Isto kao sto na mnoga mjesta dje je isprekidana mi ne pada na pamet da preticem jer se ne vidi nista.
Do Not Disturb.
Pogledaj onaj klip gore i javi mi da li se vidi puna.
TAKUMI
Kao prvo, nisam pricao za tvoj klip... Kao drugo, nisam pricao o lose iscrtanoj liniji kao liniji nego isrtanoj na pogresnom mjestu. Ono sto sam pominjao i na drugoj temi, tj. da ima pune na mjestima gdje mozes regularno da preteknes i sleper dok ima isprekidane tamo dje ne vidis dja'ola...
Do Not Disturb.
Ne kazem da nema toga. Ima nepravilnosti masu ali ako je isprekidana ne mora da znaci da je bezbjedno da se pretice.
TAKUMI
Nego sto znaci isprekidana linija ako nemas vozila iz suprotnog smjera? Da nije bezbjedno preticanje?
Do Not Disturb.
Pa ako nije pregledno, ne valja. To je stavio neki degenerik koji, u slucaju karambola, nece imati nikakav bol u polni organ.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks