Preporuka za dobrog plasticara... U pitanju je blatobran na klija 2 ... Ciknuo je na par mjesta...
Sent from my iPhone ШЕС
Danas kad sam se parkirao u garazu pri zidu, rikvercom, kucnem branik. Uvijek na retrovizore radim ali ovaj put otvorih vrata jer sam uso sa direktne svjetlosti a unutra mracno. Cimnuh ga malo jace i tup.
Na branik mi je ostalo malo ispupcenje u obliku kruga, precnika oko 1cm, ispucala boja i ispupcenje. Kako to da saniram? Koje je resenje?
Preporuka za dobrog plasticara... U pitanju je blatobran na klija 2 ... Ciknuo je na par mjesta...
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Dado je doktor,korektar i posten momak.Svaka preporuka
Jel to onaj momak sa konika, onamo kod mrskovic serivsa na krivinu se skrene lijevo u onu usku ulicu a radnja mu je sa desne strane ?
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Zvacu ga danas. Ima li jos koji? Sparco, znas li ti koga?
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Ne vala plasticare nisu mi trebali srecom za sadjednom sam kod tog dada nosio far pukla mi bila kopca na jedan auto da mi to zavari 5e i to je to
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Evo i Milan 069155557 nedje na Zlatici ili Masline.
Ima u Masline preko puta vrtica!
Kod onog kasapa?
E neznam je li kasap![]()
Iz licnog iskustva ti mogu reci da jestee
Kasap je i onaj u dalmatinsku... Tj na kraj dalmatinske pa lijevo...Odavno goreg plasticara ne vidjeh))
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako to ljudi,daju li kakve garancije za posao koji kao rade....
Dosta majstora se ponasaju kao da su ti "ucinili" da ti zavrsi posao.
bez garancije na ucinjeno??
Meni dokle god placam niko nista "ucinio" nije. Pitam koliko, za tebe brate toliko. Jos sam siguran da je za mene skuplje no inace, tako da kad zajebu ocu oci da im izvadim. Ne placam nista dok ne urade kako treba. Rados mi je 3 puta farbao gepek od auta dok nisam platio
tako i treba.sto rade kad ne znaju.
Ziva istina. Najvise mrzim ono : dogovoricemo se bico te nesto simbolicno ne brini. A onda simbolicno bude da mi treba secera i vode hahahha... Ali srecom evo dvije godine ne cuh tu recenicu niti cu dok mogu sam da radim oko svog auta.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks