Znacu ludim od poruka luisu i niku tipa ostadoste bez goriva...pazite kocnice...usporite...a niko od vozaca iza njih ne moze da smanji razliku...nego je i povecavaju...
Kako me pizde ova dvojica majmuna-komentatora na SK1.
Kakvi konji,auh!
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Znacu ludim od poruka luisu i niku tipa ostadoste bez goriva...pazite kocnice...usporite...a niko od vozaca iza njih ne moze da smanji razliku...nego je i povecavaju...
I onda neko dodje i kaze da je danas sve do bolida, a ne do vozaca.
Evo dokaz danas
Raikkonen vs Vettel
Isti broj zaustavljanja, isti bolid, jedan sa zacelja drugi sa vrha grida
Razlika 5-6 sekundi na kraju.
Kakvu kaznu?
5.5 sec mislim da je trajao, nesto ih je zezao zadnji tocak.
Inace njegova voznja je za primjer.
TAKUMI
I da se nijedan Mclaren ne zaustavi na stazi već doođoše do box-a, nevjerovatno da ne bi SC-a u Kanadi. Mercedes je ovo izveo na limitu sa gorivom a ispade lagano.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Prave oni lapsuse, imali su problem pri prvom stopu, bio je 6,1 cini mi se.
Pa ta dva supka navijaju za Lojzeka pa misle da i Merdjo ima Hondin motor kao McKvaren.
TAKUMI
U pravu si,ali valjaju gluposti,brate. Strašno.
James Tiberius Kirk
gotovo sam siguran da su bukvalno skoro svi bili na 99 i nesto.
bas sam sa bratom komentarisao kako su dobro izracunali koliko ce im biti dovoljno goriva da zavrse trku.
Last edited by Nikola PG; 07-06-15 at 22:47.
Odjednom Rajko neznalica..Vazi.
Ono sto se okrenuo nije njegova greska. Ono je greska tima.
TAKUMI
Vozio je regularno skroz Rajko (sem okretanja). Tu je izgubio poziciju i kiksao sa gumama pa nije mogao ranije da juri Botasa.
Ne vjerujem da bi Fetel napao Mercedese da je krenuo 3ci. Odvozili su na vr' gasa ona 2 retarda.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Rekao je da nije mogao da kontrolise gas, sad koliko je to tacno ne znam. Opet kad pogledas ono izgleda kao da je na pola krivine upro gas do daske i nije pustao dok se nije izokretao, spalio je gume u 5 sec koliko i massa u 30+ krugova.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks