Kako je crka' Mariano Di Vaio. Džaba mu sva ljepota ovoga svijeta kad se ponaša gore no bilo kakva starleta po instagramu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nemoj da si ljubomoran, ja ću vazda reć kad je nešto očigledno
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Imate li takve frke oko Exit-a?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Slucajno naidjoh na ovaj FZM i ne mogu da vjerujem kakvim "projektima" oni daju pare. Cisto bacanje para i to nije par stotina nego par hiljada i to jednoj osobi koja nece raditi ni mjesec dana da se taj projekat zavrsi. Sramota. Ma kakvih mjesec dana. I to nije u pitanju samo jedna osoba, vec vise koje dobijaju za njihove projekte po par hiljada eura. O boze, parodije od ovoga, a koliko NVO, ja mislim da imamo najvise NVO na cijelom svijetu.
Kad mi oteknu i bile krajnici na ovo vrućine
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Poseban krug pakla za penale sa statusima i prskanja na Djovaka...
Bravo NOLE legendo, oplodi me. Nole ♥ itd... aooooo
One Ring to Rule them all...
Ponos sa kojim ljudi šeruju slike sa Cecinog koncerta. Taman jedan album koji pokazuje zašto smo tu đe smo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
sto vam je ljudi
Tu es mon héro!
Hahaha...
Ne, Gandalf_White bi najviše volio 'Oplodi me, Milo!'
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
vrucina.....
hahahaha,sto se radi sa oplodnjom.....
Zbog ovoga bi kaznio i klub i ovo smeće od igrača! Pih!!!!!
Jel' to Piqué?
Mene nervira Vodovod doo Kotor.
Vec danima nestaje voda i uz to jos nije upotrebljiva za piće.
A sve regionalan vodovod ovo ono...
Uh, sad će tek kukanje da nastane..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Too soon? Lel.
nemam ja problem sa djovakom, nego sa ljudima kojo toliko prskaju na njega da je to smijesno.
Idemo bre Stanislave trpaj malenog Djovaka
One Ring to Rule them all...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks