ovo da,samo je problem i ispred zgrade.ima dosta naroda koji nisane kad voze posebno kad se uparkiravaju.....grozota jedna.
Da se nadovezem na pricu o cukanju na parking vratima i kolicima. Ne znam za vas,ali ja se uvijek ovako parkiramProblem solved
ovo da,samo je problem i ispred zgrade.ima dosta naroda koji nisane kad voze posebno kad se uparkiravaju.....grozota jedna.
Ja sa tim dijelom nemam preoblema,kuca-garaza.... Mada generalno bas biram dje cu se parkirat...
ma ja sam u zgradi.to je katastrofa.jednom rijecju-stoka.
Imas li dje blizu garazu sa parkingom koji se placa?
nemam.parking je dosta uzak.
ovaj citroen cactus je po ovim pitanjima dobar,gumiran sa strana.
Spas jedini,kuca I nema brige
A malo je reci stoka,nego sam I vise odustao,nemam zivaca vise,svaki,ali svaki dan nova tacka,linija,ogrebotina,vrata,retrovizor,branik,ma pi,po gradu i nekako,parkiram ko Cena,uvijek gledam da sam u milimetar kad parkiram,nikad,ali nikad nijesam drugo auto ogrebao,pazim I ja I saputnici,koji su na vrijeme upozoreni,ali mi se smuci,kad svaku noc moram na parking kod zgrade da ga ostavim
Da me castis stan ja ne bih mogao u njega zivjet. Kuca i dvoriste je zakon
isto i kod mene,sto kazes muka me uvati.nije mi jasno da niko ne pazi jer i ja pazim ne dam djeci da se ludiraju,uvjek ja otvorim i drzim vrata.moram nazalost ponovit-stoka.
Ali mene fascinira da sa svakim takvim ostecenjem oni nagrde i svoje auto,i boli ih uvo. Ja bih se ziv izjeo...
ma kuca je akon,nego odje na primorje jos je ludilo sa ovim cijenama zemljista,svi bi da prodaju milione.al neka nema vise rusa da ih blanjaju.dako panu cijene da se pazari komad zemlje.
Desavalo mi se da pred market sjedim u kola i cekam, dodje covjek, ubaci se u rikverc, ugasi i opali me vratima.
Ostane ogrebotina manja ili nesto, on se izvini i sto cu mu onda?
Tacno me muka za to da mu trazim da plati, jer ce rec sto se mizerise ovaj, a posle sam to popravljam ili platim nesto malo da se uradi..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ne razumijem u potpunosti pitanje? obicno kad dodjete, cekate bar trku, dvije... jer je full non-stop
ako ste drustvo pitate ima li u sledecoj trci slobodno x mjesta ... ako ima uzmete karte i kad dodje vasa trka na red sijedate u kartinge i fijuuuuu
dok cekas trku, sjedis u kafic, popijes pice, kafu, caj![]()
Bilo bi mnogo bolje kad bi se pokupili sa foruma mi...
Al kad je ovako jadan odziv, nista od toga.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ne ne, odje svi u isto vrijeme krecu i zavrsavajugrupa od 10,11 ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valja jedan dan organizovat kvale, pa onda trku.
TAKUMI
Kakve kvale crne, odma trka.. Na kraju ima svako svoj najbolji kruv, ima prosjecno vrijeme kruga....
Je, ali kako krenut? Sa koje pozicije?
Uz to ja bih morao da se upoznam sa stazom, pjeske...
TAKUMI
Kreces iz boksa, a sa pozicije u koji karting sjednes)
Pa tako, nego, da vozim a ne znam stazu?
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks