Krajnje jednostavno
Ako ide baš divljački i u najmanjem skretanju se vidi malo zanošenje . ako si na pravini možeš uporediš brzinu sa nekom šklopocijom koja ne može da razvije 120 u slobodnom padu.
Sve u svemu ako ti voziš nekom konstantnom brzinom lako je vidjeti da li je onaj ko ti dolazi u susret divljak koji će sasvim moguće prije ili kasnije ubiti svoje putnike ili neke iz drugih kola koji su se zadesili u njegovoj blizini.
Nisam ni ja cvjećka jer tamo gdje je ograničenje 60 uglavnom vozim 80 (ako je pravina malo dalje od naseljenog mjesta), gdje je 100 vozim 120, već kod 120 vozim i po 150. Samo što ja za razliku od 80% CdM Šumahera ne pravim pitanje ako me kazne za bilo kakav prekršaj jer sam svjesno prekršio zakon. Ako me policajac pusti zahvalan sam mu, a ako me kazni kaznio me je jer mu je posao da sprovodi ono što je zapisano koliko god to glupo bilo.
Zaustavili su me nebrojeno puta i kaznili dva puta
Jednom kod krivog mosta jer sam vozio 60 (dozvoljeno je 50). Glupo do zla boga, ali je u pravu i nemam šta da se bunim.
Drugi put jer nisam dao žmigavac prilikom prestrojavanja kod mosta Millenium. Glupo ali nemam nikakvo pravo da kukam
Takođe su mi u BG dva puta dignuli auto i jednom pisali kaznu jer sam prekoračio 10 min. na parking mjestu. Od ta dva dizanja jedno je bilo bespravno i jebo sam im mater
A za šta su me sve puštali:
za vožnju kada sam imao 0,6 promila (bilo je dozvoljeno 0,5 ). Tada sam išao do Maksija i kupio čokolade i sokove koje sam im odnio u znak zahvalnosti
za vožnju kad sam imao 0,5x promila
za divljanje kod Cetinja kada sam kasnio na jednu svadbu u Maestralu (mislim da sam vozio preko 100 )
nadomak Kolašina kada sam vozio 80 gdje je dozvoljeno 60
za brzu vožnju na izlazu iz Tunjela (od PG prema NK)
za nevezivanje pojasa
za korišćenje svjetala za maglu
za neispravan far
za neispravno štop svjetlo
I nikada mi nije ni nagovješteno da dam mito

Reply With Quote

Bookmarks