Moze li mi neko reci kakve su gume SPORTIVA?
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Barum, sportiva , unirojal, sve je to contievo, taman ovim redosledom
Hvala Vam dobri ljudi. Dje da kupim 225/45/17?
Sent from my iPhone ШЕС
069/100-100
Posto su ti 225/55/17???
Ljudi moze malo pojasnjenje sto mislite o kastelani i njenim gumama, ja sam kupio ( toyo proxes cf2 94v 235/45/17 ) 17/03/2014-datum kupovine 90ak eura komad i sad nakon godinu dana volan mi trese, precesto mi se pali ABS na ovaj zaropek Podgoricki na ultra suv asfalt... ne kapiram nikako o cemu se radi dal da ih reklamiram i mogu li nzm kako to ide ?
Balansiraj ih i neces imat problema sa tresanjem. Inace gume su im skart.
TAKUMI
Ja ne znam brate... tuga nema nista od drustava za zastitu potrosaca i drzave da ih satre sto valjaju skart okolo... meni neko rece da imaju stare gume...
Proslo ljeto sam vozio na istim gumama (samo druga dimenzija). Nakon vrlo kratkog vremena nisu imale los grip, posebno ljeti kad je asfalt prasnjav, kao i cim padne kisa - to je bilo zeznuto voziti sa njima (posebno preko mokrih zebri).
A nakon njih isto auto sa Continentalkama (set ljetnjih i set zimskih) - nista se od toga ne desava.
SAMO da se nadovežem na priču. Naime, posljednjih 4-5 godina na dvoje kola sam svake sezone mijenjao gume kod Vujačića i uvijek sam bio uslužen maksimalno i posao urađen u najmanju ruku korektno.
Ove godine kupim gume u castellanu (uradim to samo jer sam tamo mogao na rate) i sve suprotno u odnosu na vujačić. Čak sam morao da se vraćam jer nije dobro očistio felnu i postavio lijepak pa je guma dušila.
Dobro je da jos neko potvrdi pricu za CF2 iz Castelane....potpuno isti simptomi se desavaju.
Mada, ja sam ove ljetnje CPC5 uzeo u januaru na 3+1 (iliti -25% popust); a da nisam uzeo Conti, uzeo bih Dunlop kod Banja (tada nisam znao da ih drzi).
Koliko si platio CPC5,koja ti je dimenzija?
U kastelanu vise ni sijalicu ne kupujem.
Uniroyal Rain sport 3 odlična guma! Ko oće gumu koja dobro drži,i na suvom i na mokrom,neka nju uzme!
James Tiberius Kirk
Jeste zaista top guma. Nekome smeta smo je sara asimetricna lijeva desna strana ali drzi extra na mokro i suvo. Ja sam kad je onaj veliki snijeg pao 2012 na Alfi imao tad sve 4 samo rain sport 2. Vozio sam sa njima lagano bolje no neki sa jeftinim zimskim gumama jer je meka i prijenja dobro.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
i ja sam cuo za Uniroyal Rain sport 3 da je top guma... ali ovo za kastelanu ubuduce nista kod njih... razmisljam eto kao da probam da odem do kastelane cisto da vidim koja ce im prica bit kad se pozalim na gume... cuo sam neke price da uzimaju stare gume pa im se nalivaju na bokove oni datumi mozel to biti?
E kakva je to prica za Trebinje i jeftine gume?
Ja sam davno jednom uzeo u kastelanu neke savine gume i na dvije gume su mi se pojavila 3 "bubrega" i onda uzeh dvije tigrove ne u kastelanu i bez ikakvih problema sa njima...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koje gume mi preporucujete za oktaviju 195/65/14 a da nisu skupe![]()
Ajd posalji cijene 195/65/15
Nemas sto ici,osim da se nerviras,ne vjerujem da ces ista uraditi.
Ja sam do ovih prokletih Toyo,gume kupovao u BiH,ali u Grude,Siroki brijeg,naprave mi povrat pdv-a,I banja,mada ne znam da li se isplati samo zbog toga,ja sam obicno kupovao kad se vracem sa puta.
u castelanu sam jednom uzeo pirelli gume na akciji 3+1.na prvu kisu auto mi je klizalo umalo se nisam slomio.odma sam vratio stare michelinke .tada.i nikad vise castelana,za nista.licno mislim da je michelin guma naj za nase puteve.
Kako su se pokazale Sportiva gume? Super z+
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto ima veze sto je sara asimetricna??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks