Ne znam, da li u degenerike ili ovdje?
![]()
juče oko 5ipo popo`ne bijela e klasa posle prvog skretanja za rijeku crnojevića, pg mn 122 čini mi se
Ne znam, da li u degenerike ili ovdje?
![]()
TAKUMI
Nećeš pogriješit đe god…
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Vazda su bili uzor gradjanima..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Jedan dan put Kolasina vidjeh policisku tojotu neku karavan idu za tobom i kad prekoracis ili napravis neki prekrsaj upale rotaciju i zaustave te .A oni voze divljaju preko pune kolonu preticu da bi zaustavili nekog radi prekoracenja.
Ja ti ne vjerujem. Oni da divljaju?
TAKUMI
E ti su meni oduzeli vozacku put Budve. Marko Cetkovic poznavalac motora daje instrukcije sa suvozacevog sica dje moze, a dje ne moze da prodje... Go#nari
But if you never try, you'll never know..
B klasa ordinira ulicom Oktobarske revolucije. Upravo je ulovio Megana karavana.
TAKUMI
E klasa ima PG FH tablice??? Zar smiju? Zar nije bilo price da moraju MN biti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Efikasnost presretaca je spala
ispod 10%, narod ih provalio, barem Pg-Ct,ne vjerujem da
preko 2-3 prijave dnevno
naprave
Ni prema NK nisu nista bolji
mijenjaju tablice mercedes i laguna i toyota, a pasat je bio na mn940 standardno, a mislim da je protiv zakonito, sretnemo li se dje necu im ga stajat bar ne jedno 4-5 km, recu im ja mislio da se sprda neko vidim nemate oznaku nikakvu policije itd, pa cemo se na sud gonit![]()
![]()
![]()
Imaju svirku i svijetla.
TAKUMI
Ja ne znam sto je ova pomama po PG od policije po gradu na svaki su cosak... ubijaju ljudi sta ovim novim opelima sta presretacima pogotovo ovaj crni mercedes B klase...
Mene su u decembru zaustavili na Meterize bez svijetala, rotacije, čak bez svjetleće palice a mrak je bio... Samo je policajac istrčao sa običnim znakom stop i mahao kroz mrak, u zadnji čas stadoh... Pitah ih dje im je ona tabla "Stop policija" na gepek, kažu pokvarila se... E jbg, ja bio pošten da stanem i da ih ispuštujem, a oni mi uzeli lagano vozačku... Tako da ne znam...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
od postenja nista.....
Naravno da ne. Pola njih ima regularne tablice, namjerno.
--------------------------
Do Not Disturb.
Jedno vrijeme izmedju PG I NK,patrolirao je sivi pasat,sa ZB tablicama
Po Baru je haos sto se policije tice. Patrolira B klasa PG-CG po citav dan (pogotovo na nadvoznjak) i uzima vozacke. Prije neku noc prolazim i vidim parkiranu B klasu na skretanje tacno posle nadvoznjaka (iz pravca Ul) ali tablice BR-BN, a unutra ne vidjeh tacno ko sjedi, ali vidjeh da je imao neku kosulju nalik na uniformu i drzao je neki displej u ruke (tablet?). Je li moguce da su i ovamo poceli tablice da mijenjaju?
A situacija od prekjuce, policija stoji uz bulevar parkirana (odmah kod glavne raskrsnice u Bar, u 2 popodne). Policajac izlece na bulevar, znaci stoji kod "spoljasnje trake" i pritom zaustavlja obje trake (zeleno na semaforu, nastaje haos), kako bi zaustavio auto iz spoljasnje trake. Sto je najgore, auto iz tog polozaja nije mogao da se parkira nego je morao tockovima preko ivicnjaka kako mu zadnji kraj ne bi bio na sred ulice. Morah da demonstriram slikom jer nisam mogao da vjerujem.
![]()
I can't explain and I won't even try
Br Bn je civilna B klasa.
Najjače je sto su se povampirili ovi sa Opelima pa misle da su presretaci, prekjuče prolazi bijela calibra bulevarom(oko 100km/h), a posle par sekundi oni se lome da je stignu i pale rotaciju kad su joj napokon prišli. Neiscrpan izvor gluposti na ulicama.
Da, sad se sjetih. Ne sjecam se da li je bila BR-BN ali je izgledao kao da samo ceka da neko projuri pored njega. Svi su ih provalili pa me ne bi cudilo da su i oni poceli sa mijenjanjem tablica.
Jednom su me jurili rotirkama taman na taj bulevar kod nadvoznjaka, uvece nedje. Prekinuo sam se potpuno iako nisam brzo vozio. Kad ono samo da provjeri jesam li pio sta i pustio me. Kao da sam kakvu drogu nosio. Uzas.
I can't explain and I won't even try
Tol'ko ih ima da vise nije ono 'stizem na vrijeme ako me policija ne zaustavi' nego 'stizem kasno, mora me jedna od 10 patrola zaustavit'... Na relaciji od 50-60km ne mozes a da ne sretnes makar 5-6 patrola i jos kojeg presretaca usput'...
Do Not Disturb.
Ја не знам али прије два дана Пг-Бд ниђе једне патроле/пресретача не виђох. Но мора да су се добро сакрили, преваре те
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Da si isao malo brze otvorili bi ti se 'novi vidici'![]()
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks