Ja ne znam što se ođe ljudi nerviraju zbog komentatora rtcg. Ja to ne palim bez muke tj kad sam prisiljen. Kako sam počinuo od kad imam sportklubove mada eurosport prenosi RG em bolja slika em ne slušaš one degenerike
Serena je tenk.. Koliko sam vidio igrala je bolesna i opet dobila
Evo sta kazu kladionice
Novak 1,18 - Andy 5,5
Tačan rezultat
Novak
3-0*2,25
3-1*3,10
3-2*6,00
Andy
0-3*13,5
1-3*12,00
2-3*12,00
Mislim da Marej sjutra nema nikakve sanse ali bi eventualni duel sa Vavrinkom u finalu mogao da bude zanimljiv. Kad se uzme u obzir Marejev losiji servis i nacin na koji on psihicki pada tokom meca sjutra prognoziram dosta brejkova i laganu pobjedu Novaka. Najvise sto moze je da mu okine set ako Novak zabudali ka sto zna ponekad.
Da je baba muško imala bi muda.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Sve to uzeto u obzir, opet je Rafa iz 08.-me najkompletniji igrac u istoriji. Fizicki spremniji od Novaka danas, top spin ubija, passing shot najjaci u istoriji od mezozoika do danas, motivacija ka da mu zivot zavisi od svakog meca, a sto je najvaznije po meni ima je samopouzdanje ka Muhamed Ali, ali ono skromno, znaci ne samopouzdanje za konferencije za novinare, nego na terenu. Ovim povredama je vjerovatno dobio strah i poljuljale su mu ga (vjerovatno je sam kriv za povrede, trenira je vise od svakog tenisera, preforsira se i ginuo po terenu za svaki poen, cak i one nebitne). Ima je veliku nesrecu da je jos na pocetku karijere ima Federera, tehnicki najpotkovanijeg tenisera, na vrhuncu karijere. Ovo sve pricam kao Novakov navijac, prateci tenis od neke 2004.-te, al od cinjenica se ne bjezi. Naravno i Rafa mi je gotivan, obzirom da mi je dosta puta donio veselje gazeci omrznulog i arogantnog Svajcarca (bas ga nisam podnosio).
Forever young, i want to be forever young
Samo da prodje danasnji dan kako treba jer me evo od jutros ziga u stomak. Dako bude ka sa Nadalom inace cu se namucit danas!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne znam kad su vagali Vavrinku, ali šanse da ovaj masak ima 81kg...
Vavrinka igra najbolji tenis trenutno...
Kako se posra Sten na sebe u taj brejk... A volio bi da ugasi ovu smaracku publiku.
Varvrinki se ugasio bekend a Congi proradio servis ... 1:1 u setove ...
deuscroix
Koliko sere Congu, ovo je nerealno.
Uh, los treci set za Vavrinku, al odigra dobro kad je najpotrebnije bilo.
Odma brejk na startu cetvrtog za Stena.
Sten u finale, Conga cini mi se 1/18 brejk lopte, uzas.
Drago mi je sto se Vavrinka plasirao!
Kakva sjenka od aviona :P
Ali evo krivca
![]()
deuscroix
Idemo![]()
deuscroix
10 stepeni toplije nego protiv Nadala ...
deuscroix
Paskal Marija sudi, aooo...
Oko 6-pola 7 se očekuje provala oblaka u Parizu ali možda zaobiđe kompleks RG. Bumo vidjeli.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks