Ovo je npr. bas tesko provalit'...
Ovo je npr. bas tesko provalit'...
--------------------------
Do Not Disturb.
AL G9 je jammer, nije detektor
She is only here to annoy herself!
Nisam ni rekao da je detektor a iz snimka se jasno vidi da je 'jammer'.
Do Not Disturb.
a znam no gore napisa da te ne zanimaju pa što znam![]()
Pa zanimaju i dalje![]()
Do Not Disturb.
Evo ti jedan jeftin sa odličnim revizijama i ima prodavac koji ga šalje za CG, mada koliko izađe poštarina duplo ti je jeftinije da ideš preko shipto-a
http://www.amazon.com/Whistler-XTR-1...P5GR6CTDVVZ0Z4
Last edited by Rakun; 03-06-15 at 00:06.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Momci, jos jedan put (da ne bacate pare bezveze). Imao sam najbolji radar detektor na svijetu, Valentine One. 520 dolara placen. Ne detektuje ni presretace ni nove radare. Detektuje samo laserske ali oni se ne koriste vise.
TAKUMI
radi li jammer sa novim radarima? znam da ne radi na presretače
Ovo sto oni koriste trenutno je laserski radar. A ocigledno ima detektora koji mogu upravo taj Tru Cam da detektuju.. E sad jel' ovaj sto je Rakun postavio medju njima... ne znam. Ne nadjoh da se idje pominje tako da nisam siguran...
Do Not Disturb.
Dzaba i da je dolar ako ne radi... Ne kazem da ne radi nego ne znam a iz tih ocjena i recenzija se nidje ne pominje ni Tru Cam ni njemu slicni...
Do Not Disturb.
Radari sa kamerama nisu laserski i njih ne detektuje nijedan detektor.
TAKUMI
jesi li siguran? ne znam kako može pouzdano da mjeri brzinu bez lasera ili radara samo sa kamerom
btw postoji li CCD detektor "za mase"? Znam da ga ima po malo većoj cijeni i nije problem da se napravi ko umije samo ne znam dal to iko radi.
Tako je, a taj neko sam ja.
TAKUMI
Evo sam pircao sa covjekom koji se navodno jako razumije u radare, lasere i detektore istih... Za one kojima nesto znaci - Radar Roy Reyer.
Kaze da (makar za sada) ne postoji detektor za Tru Cam (koji koriste nasi dragi policajci) sto me mozda malo i cudi ali smatram da on zna bolje... Kaze da jedino mogu da se koriste 'jammer'-i a kad sam mu objasnio situaciju (kao gore sto pomenih da je meni besmisleno da policajac ne moze da ocita brzinu i da je to ocigledno sumnjivo) rekao mi je da postoje odredjeni modeli koji recimo jave vozacu kad se posalje prvi zrak (koji je ometen/blokiran) a nakon toga se recimo automatski iskljuci, tj. pri ponovnom mjerenju pokazace pravu brzinu a u medjuvremenu ce vozac imat' vremena da uspori. Ovo automatsko iskljucenje moze da se podesi vremenski ili nakon odredjenog broja 'mjerenja' sto makar zvuci obecavajuce.
Inace 'sprava' koju mi je preporucio je 'BLINDER HP-905 LASER JAMMER' koja navodno kosta citavih $600 sto je 'malo' mnogo, rekao bih... Ali ko zna... mozda bi se na duze staze i isplatilo...
Do Not Disturb.
Ali opet taj jammer ne detektuje kamere.
TAKUMI
Kakve mi to kamere imamo?
Koliko sam ja shvatio (nakon detaljne price), detektuje i ometa uredjaj kao sto je Tru Cam a to je onaj koji su svi nasi saobracajci poceli da koriste...
Do Not Disturb.
Presretaci imaju kamere.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-06-15 at 00:01.
TAKUMI
Koriste li nasi vake?
P.S. obrati paznju na ulovljeno auto.
TAKUMI
TruCam ima i laserske radare sa mogucnoscu cuvanja slike vozila na SD, bez mogucnosti videa, TruCam sa video kontrolom jedino ako je onaj stacionarni na tronozac, rucni su laserski.
Znam ja odlicno sta nasi koriste... od samog pocetka pominjem 'Tru Cam', izlizah se vise... Nije to obicna kamera nego mora da salje neke (laserske) signale kako bi odredila brzinu, odstojanje od auta itd. Najosnovnija fizika u koju stvarno ne bih ulazio sad...
Ponavljam, taj se navodno ne moze detektovati kao vecina (makar za sada, sigurno ce moci),posebno ne onim uredjajima od 20-30 dolara ali se mogu 'ometati' na odredjeno vrijeme (moze da se programira i podesi) kako bi dalo vozacu vrijeme da smanji briznu...
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks