View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjutra stize

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,633
    Thanked in
    1,018 Posts

Možda u njemu dobijemo novog Pekovića, ko zna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

----------------------------Bonja--------------------------
    --Vukcevic-------Savic--------------Basa--------Balić---
    -------------------Djidjo-----------Zverotic---------------
    --Grbic---------------------Mugi------------------Jovetic--
    -------------------------Damjanovic-----------------------

I đelji.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Sjutra stize

To je fratelo Bog i batina

Thanks Thanks Given 
    3,360
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    240 Posts

http://fscg.me/selekcije-2/8067-u21-...h-i-moldavijom

Na spisku selektora Radonjića nalaze se golmani: Marko Kordić (Vojvodina, Srbija), Lazar Carević (Grbalj). Odbrana: Momčilo Raspopović, Andrija Vukčević, Boris Kopitović (Budućnost), Miloš Vučić (Sutjeska), Igor Vujačić (Zeta), Ilija Tučević (Grbalj), Ilija Martinović (Lovćen); vezni red: Deni Hočko (Budućnost), Goran Milojko (Grbalj), Vukan Savićević (Crvena zvezda, Srbija), Nebojša Kosović (Standard, Belgija), Marko Janković (OFK Beograd, Srbija), Mirnes Pepić (Paderborn, Njemačka), Dušan Lagator (Mladost); napad: Luka Đorđević (Sampdorija, Italija), Miloš Pavićević (Budućnost), Aleksandar Boljević (PSV Ajndhoven, Holandija), Luka Vujanović i Milan Vušurović (Lovćen).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko je ona prosla generacija bila igracki jaca.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Jovović, Zorić i Kosović na sredini, dovoljno. Teško ćemo gledati u narednih 10 godina bolju generaciju.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Made in Niksic
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Sjutra stize

Braćenka je ovaj argentinac.Nesto pozitivno u ovom zakopanom nasem fudbalu.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Koliko je ona prosla generacija bila igracki jaca.
    Ne bih baš rekao. U najgorem slučaju su na istom nivou što se tiče kvaliteta, a po meni je ova jača. Provjerite đe su bili igrači iz prošle generacije na početku ciklusa. Jedinu prednost prošloj generaciji bih dao kad je u pitanju golman, jer smo već znali Petkovićev kvalitet iako je branio za drugoligaša, dok je Kordić većini nepoznanica, uključujući tu i mene. Inače je ovaj Lazar Carević '99 godište.
    Treba još izdefinisat štoperski tandem. U prošloj generaciji smo imali sreće da nam štoperi Alić i Bakrač budu zdravi i da napreduju u toku samog ciklusa, pa je taj tandem bio fiksan do samog kraja kvalifikacija.

Dodajte Jovovića i ovoj generaciji, ako već pričate o prošloj. Sredina i napad su top, odbrana najslabija karika ali dosta iskusna - 3 od 4 igrača Budućnosti koji igraju zajedno već dvije godine na seniorskom nivou.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Sto se dešava sa Banom Jankovicem iz Grblja zna li iko?

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Baš se i ja pitam. Već pola godine ga nema ni na klupi. Ja se sve nadam da je neđe pošao kao Jovović već izvjesno vrijeme jer mu ugovor svakako ističe, no se bojim da je neka teška povreda u pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije u pitanju ni jedno ni drugo. Sjedio sam sa njim prije 15 dana,ceka da se zavrsi ova sezona pa kao ima nekih ponuda da ide nedje,nijesam ga zapitkivao ni sta ni dje,covjek je pun bijesa prema ovima iz Grblja,zubima kolje...
    1908.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ne bih baš rekao. U najgorem slučaju su na istom nivou što se tiče kvaliteta, a po meni je ova jača. Provjerite đe su bili igrači iz prošle generacije na početku ciklusa. Jedinu prednost prošloj generaciji bih dao kad je u pitanju golman, jer smo već znali Petkovićev kvalitet iako je branio za drugoligaša, dok je Kordić većini nepoznanica, uključujući tu i mene. Inače je ovaj Lazar Carević '99 godište.
    Treba još izdefinisat štoperski tandem. U prošloj generaciji smo imali sreće da nam štoperi Alić i Bakrač budu zdravi i da napreduju u toku samog ciklusa, pa je taj tandem bio fiksan do samog kraja kvalifikacija.

Dodajte Jovovića i ovoj generaciji, ako već pričate o prošloj. Sredina i napad su top, odbrana najslabija karika ali dosta iskusna - 3 od 4 igrača Budućnosti koji igraju zajedno već dvije godine na seniorskom nivou.

A koji je to vezni red iz ove generacije koji je bolji od onoga od prosle Jankovic,Kosovic,Vukcevic,Zoric,Jovovic??? Jedva cekam da mi kazes
    1908.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Kosović je godište 1995, Jovović 1994. Oni su članovi ove generacije, tako da ti oduzeh dvije petine argumentacije :mrgreen:

Ostaju Branislav Janković, Marko Vukčević i Darko Zorić. B. Janković je iza sebe imao dvije sezone igranja kao prvotimac Grblja, ali je bio daleko od nosilaca igre i u većini susreta je zamijenjen (mislim na sezonu 2012/2013). On je napredovao u toku samog ciklusa, ali kažem da do samog ciklusa nije bio ni približno toliko dobar. M. Vukčević je imao samo jednu sezonu igranja kao prvotimac u Budućnosti, a prije toga je bio rezerva. Zorić je od iskustva imao samo jednu sezonu u drugoj ligi i osvojeni Kup Crne Gore.
    Ne znam po čemu je Zorić, koji je imao isto godina kao sad Marko Janković ispred njega. M. Janković već ima sezonu u drugoj ligi Srbije, zatim sezonu igranja u omladinskoj Ligi šampiona sa Olympiakosom, te sezonu u prvoj srpskoj ligi sa OFK Beogradom. Nije to sve, naravno, već je takođe igrač koji posjeduje zavidnu tehniku. Treba reći da su svi igrači koje si nabrojao ofanzivni vezisti (dodaj tu i Bakića) i da je B. Janković igrao defanzivnog veznog iako to nije njegova pozicija. Primjera radi, u ovoj selekciji imamo Hočka i Lagatora koji imaju po 3 sezone igranja kao standardni prvotimci u crnogorskoj ligi i to ne u timovima sa dna tabele, već u onim u gornjoj polovini tabele. Takvo iskustvo konstantnog igranja nije imao niko u prošloj selekciji izuzev (djelimično) Rista Radunovića.
    Vukana Savićevića kao još jednog ofanzivnog vezistu ne mogu komentarisati, jer nijesam upoznat sa njegovim mogućnostima. Mirnes Pepić je takođe nepoznanica.

To je, uglavnom to.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve si rekao a u stvari nista nijesi rekao.
    Ajde sad fino ako ti nije muka izbaci prvih 11 prosle i prvih 11 ove generacije jedan do drugog,pa ces vidjeti koliko nijesi u pravu. Ako stavis Kosovica u oba tima i Jovovica,jedino ces tu imati egal,od ostalih 9 pozicija samo je mozda ova generacija bolja na jedno.
    i molim te ne mijesaj Lagatora u ovu pricu jer ne pripada. Ako ga nijesi gledao ove sezone,ja jesam bar 6-7 utakmica,primijetio bi da igraca predriblao nije nijednom.
    Hocko je vec druga prica cini mi se. Ima potencijala koliko sam primijetio,mada ga stvarno nijesam puno gledao.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Očigledno je da se nećemo saglasit, ali 'ajde. Neka bude formacija 4-2-3-1. Ovo je prvi tim u prošlim kvalifikacijama. Bio je promijenjen jedino onda kad je bilo povreda ili parnih kartona. Godišta i tadašnji trenutni klubovi:

Petković (1993 - Bokelj)

Gojačanin (1993 - Jedinstvo Bijelo Polje); Bakrač (1992 - Sion II); Alić (1992 - Rudar); Bogdanović (1992 - Grbalj)

Kosović (1995 - Vojvodina); B. Janković (1992 - Grbalj);

M. Vukčević (1993 - Budućnost); Bakić (1993 - Mogren); Đorđević (1994 - Zenit)

Mugoša (1992 - Budućnost)

Kao što vidiš, nema ni Jovovića ni Zorića u prvih 11. Jovović je bio planiran, ali onda se desilo da uoči nekih prijateljskih utakmica tražio poštedu te nakon toga nije dugo dobijao poziv. Zorić je bio starter jedino onda kad zbog povrede ili kartona nije bilo Bakića. Još treba napomenuti da Bakrač nije nikad debitovao za prvi tim OFK Beograda, a mislim da nije igrao ni za drugi tim Siona u trećoj ligi, no uzmi to sa rezervom.

A sad sadašnja generacija. Teško je reći kojih će startnih 11 biti u ovom ciklusu, ali da probam

Kordić (1995 - Vojvodina)

Raspopović (1994 - Budućnost); Kopitović (1994 - Budućnost); Vujačić (1994 - Zeta); A. Vukčević (1996 - Budućnost)

Hočko (1994 - Budućnost); Kosović (1995 - Standard Liege)

Boljević (1995 - Jong PSV); M. Janković (1995 - OFK Beograd); Jovović (1994 - Sutjeska)

Đorđević (1994 - Sampdoria)

Možeš formaciju i u 4-4-2 ili 4-3-3 slobodno, ali ja ovako stavih. Po meni, ti praviš grešku što upoređuješ prošlu generaciju u periodu tokom kvalifikacija sa sadašnjom na početku kvalifikacija. Ovđe govorimo o početku kvalifikacija u oba ciklusa. Ne možemo tadašnjeg i sadašnjeg Zorića upoređivati. On je prije toga za u19 selekciju odigrao svega par mečeva i nijedan zvanični, ako me pamćenje dobro služi.

I treba još nešto napomenuti. Kao što smo u prošloj generaciji očekivali u startnih 11 Kaluđerovića, Jovovića, Radunovića (ili Stijepovića), Hasana Pepića, kao i Vujačića (na mjestu štopera), ništa od toga se nije desilo. Sigurno će i sad biti iznenađenja zavisno od forme i drugih stvari. Jedna od prvih stvari koja se nije ostvarila u odnosu na moje razmišljanje od prije godinu-dvije dana kad je ova generacija u pitanju jeste ta da nema Batrovića. On je prije dvije sezone prilično igrao u poljskoj ligi, a sad se čini da će teško i debitovati u ovom ciklusu kvalifikacija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Srce mi je puno uzivam.Sto vise ovakvih fotografija jer mi smo srpska Sparta bre!Dejo majstore pa ti boooog!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A đe ovo je melem za oči. Samo da se igra taj fudbal što nam fali? Ajde jan..

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

A dje ,grama ne osudjujem ove momke jer su Srbi jel tako.I ja bi se pozivu Paragvaja odazva,krivi su ovi sto ih zovu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O cemu se radi,ne mogu sliku da otvorim?
    1908.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Vova i ekipa dižu tri prsta u crnogorskom plićaku.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Default Crnogorska reprezentacija - Fudbal

I ko jos?

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Vova,Marušić i Simić.

Page 1753 of 2250 FirstFirst ... 7531253165317031743174917501751175217531754175517561757176318031853 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)