firma iz pg koja radi one staklene ograde za kucu. kao sto ima po ovih lokala.ono debelo staklo
Neka Mitrandile..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
firma iz pg koja radi one staklene ograde za kucu. kao sto ima po ovih lokala.ono debelo staklo
f6
Je li moguce da je sajt nasih tender oglasa ovako RETARDIRAN da nema informacije o datumu kad je oglas postavljen, pa kad zovnem da pitam za nesto, cude se ljudi jer su to prodali jos prosle godine :roll:
A to nije sajt uopste
Ima li dje da se iznajmi gopro kamera?
Zna li neko kolko košta iznajmljivanje bilborda?
Na kolko vremena se iznajmljuje, dal je ista cijena svuda u CG ili ima neki cjenovnik?
Ima li neki kontakt telefon/sajt..?
montepano co
020665750
Treba mi pomoc dje da pratim oglase za jedan konkurs drzavni posao, koji se treba pojaviti u oglasima ili dje vec ali vidim da sajt zavod za zaposljavanje ne radi, barem ne kod mene...
???
Kako da nađem broj Agencije SAB Security. 1181 ne radi, a na Google ih ne mogoh naći...
Jel ima još ko problem sa pristupanjem Pirate Bay-u preko Chrome-a?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Koje je najbolje sredstvo za ubijanje 'puzecih insekata' ? (bubasvabe i sl.)
Treba mi nesto jako a da opet ne steti ljudima posto ima i takvih 'naprava'...
Treba za jednu stariju kucu starijim osobama dje NEMA male djece koja bi bila posebno osjetljiva na ta sredstva...
--------------------------
Do Not Disturb.
Gdje kupiti kamp stolicu ili stolicu na sklapanje i neki sesir sa mrezicom(protiv komaraca) ?
U Gintas je nema, u Okov sam je nasao, ali mi se ostetila poslije drugog dana, anywhere else ?
Dvije stvari me zanimaju:
1. Jeli i dalje ona rampa na put za Ivanova korita tamo, i koliko se placa po kolima/osobi da udju u nacionalni park?
2. Da mi neko napismeno nadje na net nas zakon o nosenju tablica, i toj obavezi.
Fala vi
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
1. Vjerujem da sam zadnji put (prije mjesec dana) platio 3e (po osobi!) za ulazak.
Do Not Disturb.
Da oprostis, ***** im sve na svijet.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sto se glupi sa tim ulaskom u NP Lovcen? Ako oce da vam naplate ulaz (zadnjih godina nisu, ne znam kako je ove godine) izadjete ispred rampe na krivinu, prepjesacite 4 metra do krivine iznad, onaj koji vozi auto plati ta 3€ za sebe i udjete u auto poslije rampe.. Simply..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
A ko je rekao da je besplatno za 'pjesake' ?
Do Not Disturb.
Pa on je rekao da zaobiđu rampu ali iznad neđe, vjerovatno neki brežuljak i tako da ih samim tim ne vidi taj što naplaćuje.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
A i da ih vidi sto im može? Ostavice rampu da njih juri? Naravno da neće.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks