I ja koliko znam je mjesec dana.
28.05.sam zavrsio tehnicki,I ostalu papirilogiju,dobio polisu na navedeni datum ,normalno,znaci produzenje reg,ne mijenjam tablice,juce me zaustavlja kod Golubovaca,I kaze kazna ti je za ovo 50€,cini mi se da toliko rece,ok napisi nije problem,odustade,I ja mislim da mora pasti na sudu,od 28 05 ce pisati na saobracajnu,nece od datuma kad je podignem(logicno)
Ali je bezobrazluk sto "cimaju"
Acs,mislis u zakonu pise 30 dana?
A rekose mi da saobracajna nece biti gotova do kraja iduce sedmice.
I ja koliko znam je mjesec dana.
Forever young, i want to be forever young
KOd nas nemas bez one 'obicne' sto 'skupljaju' zrake radara i upozoravaju na njih (mada, kako su nam putevi krivudavi, vecinom ce 'skupit' zrakove koji su ti odredili brzinu vec.
"Skuplja", tj. detektuje zrake na talasnoj duzini na kojoj ih salje radar i obavjestava o prisustvu istih. Kao sto rekoh gore, zbog toga sto su ti zraci usmjereni kod nas ce te rijetko upozorit unaprijed jer su putevi krivudavi, dok bi na pravce mogao 'ulovit' zrake koji su 'prosli' pored drugih kola a dovoljno su daleko da se nece vratit do radara tvoju brzinu da kazu.
Imas rada jammer-e, oni su dobri, ali se lakse i otkrivaju - ugradjuju se u branike i blokiraju svaki radar time sto salju more razlicitih informacija na talasnoj duzini radara i time 'zbune' isti da ne moze da ocita brzinu... Jammer-a ima cak i za laserske radare.
I jedni i drugi su u krv skupi - a ilegalni za imat
Do mejsec dana se moze vozit ako iams tablice
Ako nemas tablice - treba ti potvrda da je predmet u proceduri (kad ti je prva registracija) i opet mozes do 30 dana da vozis na istu + polisu
Fidele - mogu se nabavit blokatori iz Srb oko 400€ su oni koji blokiraju i ove nove turske radare, problem je sto kad te uvate ide krivična.
Rakune - kako procjenjuješ koliko se kreće vozilo sa druge strane, pa radis selekciju blicanja? Ja neznam koliko ja idem sto nebih pogledao u kazaljku.
Blicam svima, pun mi je q. pandurije i njihovim domisljatih nacina kažnjavanja, presretaca i radara.
ACAB
Ja blicam svima, iako to nije zdravo za xenon.
TAKUMI
Pa ugradi posebno jedno svijetlo za blicanje,da ne oštetiš xenone.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Tako je, blicam svima jer je sve bolje od korumpirane policije, cak i divljaci, i ne , te pare ne idu u budzet kako neko to gore napisao, nego u dzep pojedinih likova, tako da blicajte dokle vam ne pregori, cinite dobro djelo
Blicam svima izuzev q7,gl-ima,panamerama,ostalim svabenzima iznad 50k eura.Njih ne zaustavljaju nikad. Talijanskim makrama uvijek i japanerosima. :P
Tako da sam selektivan po tom pitanju.Juce me put Tuza 15 min drzala policija 1 sat posle ponoci.Provjeravali me kao da sam terrorist,ime oca majke,okle sam...
Ako ga vidis da leluja i strca ide masu brzo
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Poneke odavde bi trebalo zaposlit' u policiju da mjere 'odokativno' brzinu, masu bi ustedjeli na radare..
--------------------------
Do Not Disturb.
A inace se Rakun razumije u auta ka mara u krivi k****,posebno da odredi kolko ko ide...Sto ovdj enecu sve procitat...
Evo ga ponovo se javlja "vozač" koji pretiče na punu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Aj rakune idi kopaj kanale,posto za bolje nisi kao sto si i pokazao na ovom topiku
Sjeca li ko filma Taxi 1?
Scena kad onaj policajac udje u taxi i ovaj ga brzo odveze do posla - tj. policijske stanice. I povede ga cajkan sa sobom unutra i kaze mu: "Vozio si (npr 200 kmh) a ogranicenje je 50 kmh!".
A taxista mu odgovara: "50 kmh? To je za pjesake i ove sto voze skejt!"
Ahahahahahahahah
Hahahahhaha
Imaš na EBay koji nisu skupi (pričam o detektorima )
Od 13 $ pa naviše
http://www.ebay.com/itm/GPS-Radar-De...3D301646397317
![]()
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Detektori bi mi i trebali, 'jammer'-i me ne zanimaju...
Ali detektori da mogu detektovat' malo siri snop, tj. kad cigan gadja onoga ispred mene a ne samo kad snop ide direktno u uredjaj...
Do Not Disturb.
Detektori ne rade vise.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks