Nekate lubenicomrzci
Poslato sa Garret turbine.
Nekate lubenicomrzci
James Tiberius Kirk
TAKUMI
Znaci, kanta do kante.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
dobar ti ovaj djaolji fotoshop vrhkunski bajo....![]()
Odlican photoshop !
Najštedljiviji Golf benzinac svih vremena
Volkswagen je predstavio novi Golf TSI BlueMotion sa 1.0 litarskim trocilindrašem koji prema fabričkim podacima u proseku troši 4,3 l/100 km.Model kojeg nemački proizvođač opisuje kao “najekonomičnijeg Golfa benzinca u istoriji” opremljen je TSI jedinicom sa tri cilindra.
Motor proizvodi 115 ks (85 kW) i razvija 200 Nm maksimalnog obrtnog momenta, a snaga se prenosi na točkove pomoću šestobrzinskog manuelnog menjača ili sedmostepene DSG transmisije sa duplim kvačilom.
4,3...
7 kunem ti se.
TAKUMI
Minimum!
(Na nase gorivo)
Ovako u Kini zavrsavaju oroblem nepropisno parkiranih auta. Njih ne interesuje ko vozi i na koga se vodi auto hahahshah
Za nepropisno parkiranje u Kini se ne piše kazna, već nešto mnogo gore
Utorak 2.6.2015 | 11:19 → 09:17 | Izvor: Bulevar
Neodgovorni vozači i nepropisno parkiranje se uglavnom kažnjavaju dolaskom pauka. Međutim, parking servis u Kini ima drugačije rešenje.
Foto: YouTube
U Kini se ne isplati nepropisno parkiranje, jer “pauk“ ne odvozi automobil već ga doslovno uništava.
Parking servis u Kini odlučio je da neodgovorne vozače kazni bagerom koji će gurati automobile po parkingu sve dok ih ne ošteti.
“U ovom trenutku nismo sigurni zašto je 'pauk' uništio automobile, ali jedno je sigurno, neko će morati da plati štetu vlasnicima automobila“, rekao je jedan od nepropisno parkiranih vozača, prenosi “Metro“.
Kako izgleda kada kineski “pauk“ odnosi autobomile, pogledajte u video-klipu.
Last edited by .:.; 03-06-15 at 08:47.
Ako dje interesuje ko je ko to je Kina, mogu zamislist da se ovo desilo nekom vodji komunisticke partije, vjerovatno bi ovoga sto je vozaca i ovoga sto je snimao ubili na trg neki.
Ljudi moze mala pomoci imam VW passat b6 3C limo kako god... uglavnom imam problem, nekud ulazi voda sa suvozacke strane se spusta dje su noge dolje tako da se natapa onaj patos i one izolacije i cuje se onaj tuzni vonjavi miris... sve sam izvrnuo i digao, ne mogu da shvatim o cemu se radi, cak sam makao one plastike dje su brisaci ispod soferke i ne mogu da provalim u cemu je fora dje to ulazi... sve izgleda zdravo nidje rdje nema cisto kao suza nikakve rupe(bar ne vidne) bas nemam prestavu... imal neko neki savjet ideju majstora bilo sto...
Provjeri spoj suvozacevih vrata i tapacira. Moguce da ces tu naci tragove vode. Imas li siber?
TAKUMI
Nemam sibera, a gledao sam ovaj spoj suv je... nesto se desava u onoj rupi ispod brisaca, a ispod sajvne to je onaj kanal sto odvodi vodu u one rupe pud blatobrana...
Kad gledam iznutra voda se tacno sliva po sredini suvozackog dijela dje dodju noge ... i to vjerovao ili ne samo kad je auto pod malim padom tj kad je nos auta malo prema dolje... meni je parking pred kucu malo pod padom...
Vjerovatno je uslo lisce i blokirao kanale.
TAKUMI
Volkswagen Passat B8 2.0 TDI Comfortline
![]()
![]()
Wolkswagen Passat 2.0 TDI Comfortline
zapremina motora 1968 ccm snaga 110 kW (150 KS) pri 3500-4000 o/min maks. obrtni moment 340 Nm pri 1750-3000 o/min menjač ručni, 6 stepeni dimenzije (d/š/v) 4767/1832/1456 mm međuos. rastojanje 2791 mm prtljažnik 586/1152 l rezervoar 66 l masa 1475 kg pneumatici 225/55 R 16 maks. brzina 220 km/h ubrzanje 0-100 km/h 8,7 s emisija CO2 109 g/km
Ovaj pasat B8 je po mom ukusu, auto koje izgleda bas katastrofalno kad ima najslabiju opremu, a bas jebeno dobro sa full opremom.
E slusaj ocistio sam ispod moze se jesti... i probao i opet ulazi... sve moguce... te sam juce silikonisao... nemam sliike trenutno ali cu postaviti... nzm jel samo u mom ali u onom kanalu za odvod dje su brisaci ima uslovno receno metalna "fleka" djeluje kao fabricki savrseno uklopljeno parce metala koje iz nekog cudnog razloga ide preko standardnog metala i ima kao neke otvore... sve zivo sam probao pa rekoh da zasilikonisem to parce sa mislju da eto nedje ispod ne podlijeva... jos nisam probao sa vodom al se nadam da sam rijesio stvar, vidjecemo kad se silikon dobro osusi :P
Stavi crijevo gore a ti zavuci glavu ispod.
TAKUMI
Čemu ovo?
James Tiberius Kirk
ovaj Phaeton je smijesan,a ovaj novi pasat je kanta(pogle mu jeftinu unutrasnjost iz 2005')
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks