Gejevi su mi omiljeni gosti. Cisti, uredni, pametni, kulturni. Sve suprotno od Srba, Crnogoraca i Rusa.
Jednostavno samo kazem sve je puno veliki pozdrav, ako bukira online, uljudno posaljem mail da je doslo do greske i da moramo otkazati booking, ako nece nadjem mu smjestaj u cjenovnom rangu mog i to je to.
Desavalo mi se recimo u aprilu ili oktobru, skoro mi sve prazno, ja odbijem familiju iz CG ili 12 ljudi iz Srbije sto su dosli na neki seminar. Za novu godinu mogao bih da zaradim fine pare (par hiljada laganih), ja nikad ne radim, jer jednostavno bolje se osjecam kad znam da mi niko nece zapaliti smjestaj ili slomiti sve ili urezati nozem ime u krevet ili vrata
Jednostavno kao ugostitelj imam pravo na odbijanje usluge. Ili kao jedan Podgoricanin kad je pokusavao da zapali vatru sa gorivom

Bio spusten cug on sve dosipao, dosipao, i onda provalio dje je cug, odvrnuo ga, i kad je sporet povukao tako je i eksplodirao
Recimo u frizerski salon ti udje izuzetno prljava i neuredna osoba, koja se nije kupala mjesec i ima vashke. Reci ces toj osobi da ti je sve zakazano izvinuti se i pozdrav.
Ovo mi je 5ta sezona da ovako radim i u Kotoru i na Zabljaku i nikad nisam imao problem. Mada inace moje cijene nijesu ni malo primamljive nasim ljudima posto bi nasi ljudi da spavaju za 3eur po osobi

Dok ja recimo sobu sa bracnim krevetom prodajem 50 sa privatnim ili 40 ako je sa dijeljenim kupatilom
P.S.
Nasi ljudi su najjaci kad zovu da pitaju pa onda izbace jednu od recenica.
"To mi treba samo da prespavam"
"Ne treba mi nikakav luksuz, samo krevet"
"Cuo sam da ima nedje cetvorokrevetni apartman za 15eur"

Bookmarks