Je li ovo nocas? Kad je po nasem vremenu?
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Je li ovo nocas? Kad je po nasem vremenu?
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
dusane, salim se ovo za fedora, nego reko cisto da vidim kako ces da reagujes
, ali sto sam htio da kazem, ovaj weidman mi je nesto nervozno djelovao.. moze svasta bit veceras.
mada evo tek sad vidjeh da je sa razlogom, jer je izgleda belfort ponovo na trt.
Last edited by 1ucid; 23-05-15 at 19:26.
istrajan budi.
....."I'll probably go to heavyweight for one or two superfights at some point and then get back down to light heavyweight," Jones said in April.
With Jones widely regarded as the sport's top pound-for-pound athlete, the heavyweight champ says he doesn't need to beat 'Bones' to prove anything.
"As far as any legacy fight between us, I don't look at things that way," Velasquez said. "I just look at what's ahead of me. I don't think about, 'For my legacy, I need to do this, this and this.' I just focus on every fight and how to win that fight."
Al se cimeri pošibaše. Old skul Andrej, čovjek se preporodio
Kakav šlag od runde.. Pravo cijepanje od 5 minuta, ljepota.. Čoek je iznenadio noćas, vjerovatno dobija šansu za belt nakon Werdum-Cain. Zaslužio je..
Brown je bio no.3 contender u heavyweight, veliki upset je AA noćas napravio.. Miočić isto oće borbu za titulu tako da će vjerovatno UFC njih dvojicu uparit, da to bude meč koji će odlučit ko će na pobjednika Cain-Werdum..
Veliki Iron Mike prati event.. Već ovo nazivaju rundom vijeka![]()
A volio bih i da se sad nastavi old skul dominacija. Jeste Weidman favorit i prejak borac, ali ga ne podnosim,posebno nakon onog slavlja nakon Andersonove povrede
Cerrone slomi vilicu ovome jbt.. Ima ludačke udarce nogom.. 8 pobjeda zaredom a još nije dobio borbu za titulu.. Mislim da je vrijeme za meč sa Dos Anjos-om
Prepecak je Weidman no aj da vidimo kako će se Belfort držat..
Pojeo ga je.. Kako je los Belfort na podu, nevjerovatno..
Ima' ga je u saci dok nije takedown dozvolio, onda je sve gotovo bilo.. jbg nema TRT, nema pobjede![]()
Imao je šansu, ali prelako izduši. Sa više srca (testosterona) se branio na podu od Jonesa nego noćas
Izdusi vitor posle jedne serije.
To je to.. Izmorio se posle one serije udaraca totalno i posle ga je ovaj sabio dolje... Weidman prozvao hejtere tj. mene da prepoznaju njegovu snaguvodi ovo polako ka Weidman-Silva III, mada Rockhold takodje želi šansu za belt..
ufc187 mnogo zabavniji nego što sam očekivao.. Samo da DC-Rumble ne razočara..
Mada, niko me ne može ubijediti da se Weidman ne puca steroidima.
Čekam ga sa Jacareom, Rockhold sumnjam da ima šansu.
Može sad i ova brzo završiti, pa da se spava.
Ima i na fajt canal ko ima total.
DC ni ne pokušava da udari.. Kakav GSP od momka..
Lud mec.
Kakav cardio.. Vidi se da ga je Cain nečemu naučio![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks