Ima li Lob kladionica u blizini 5 udovica ili kod tehniških škola?
Hvala!!!!!
Bilbao 1 1.7 kv Villarrealu opet fali gomila igraca
Eibar SP 1.85 kv vec vidjena pobeda, Cordoba treba da igra bez dosta prvotimaca
Granada 1X&0-2 2.27 kv kvota na X je 2.3 ista situacija kao Arsenal Sunderland pre koji dan, ocekujem slican mec
slabije kvote ali po meni teske sigurice
BMGladbach 1 1.55 kv. mogu da se nadaju drugom mestu, kuci sve same pobede, probati i SP za kv. 3.15 ako Wolfsburg i Bayer nisu mogli da im daju golove ne vidim kako ce Augsburg
Lorient 2 1.45 kv. Monaco najjaci gost lige, samo pobeda obezbedjuje LS
mozda jos
Barcelona 0-3 1.9 kv. Deportivu treba bar bod za opstanak a posto Eibar skoro 100% dobija sigurno ce se braniti ceo mec jer ne mogu nikako da pobede. Barcelona nema motiv da ih sada dere golovima.
Ne moze se uticati na majmuna retardiranog koji dobija i to direktan crveni. A i posto je prelaz ko zna da li su tu cista posla.
Last edited by Severnjak; 23-05-15 at 16:09.
Ne mogu da vjerujem da me Hertha ovako izj'eba.. X2 igram.. izjednacise i primise ga posle u 80ti, pih... Ebo me pas usta..
Umjesto na golove da je igram..
no vidi gladbaha, boze sacuvaj
Tu es mon héro!
Namjestaljka jbg
Tapatalk bullsh!t.
Citavi dan sve me po jedna baca, kako na tiket tako i na uzivo.. Ovo je nevjerovatno..
Cekam na jedan Levante-Elche go da pane JEDAN jer sam igra' 1+ oko 50.minuta i ostaje 0-0..Ove kese iz Elche-a penal promasuju..
Sad cekao Sevilla pp1+, nidje gola a na svaki drugi mec pljuste golovi.. Pih sto je ovo..
A mene atletico, igram 12 parova 1-4 i ova govarija sutnu zajedno 5 puta na go... mrs u pm
Tu es mon héro!
Pa jbg onda kombinujes kao za ona prva 3 meca sto sam postavio. Stuttgart sam imao dvojku ali nisam smeo nista od Nemaca da stavljam na glavni zato sto su bili najraniji ali sem namestenog Gladbacha dodjose dosta realno. Jos Monaco i PSG da dodju, taman sam krenuo da se malo bahatim sa tiketima.
A i Sevilla pp1+ kolika je to kvota mogla ako ti je malo 1.3 (sem ako nije da bas Sevilla da) Ja ovako za Sub. i Ned. kvota do 4-5 da nakupim dosta mi je.
Last edited by Severnjak; 23-05-15 at 20:26.
Englezi
C. Palace 1 2.1 kv Swansea-ju fali dosta igraca
Newcastle 1 1.65 kv zbog opstanka a ne znam stvarno sto je na 1&0-3 kvota cak 2.75 mada nije ni kladionica luda sto postavlja tolikacku kvotu jer je juce bar po golovima 90% doslo po kvoti ali ovo moram negde da uguram
ova dva su mi od sigurnijih, City, Leicester to bi trebalo u golove i mozda Chelsea iz keca.
Koja kladionica iz crne gore ima aplikaciju na ios-u da se igra uzivo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
dajte neki prijedlog za tenis? mogu li nadal, djokovic i serena u manje?
bogami se vise nema sto igrat...
Penzija do septembra.
Copa America momci.![]()
Mozete li se log in na bet365? Eo 15-20 minuta nema sile...
edit: proradi.
Last edited by efamouspg; 26-05-15 at 16:11.
Eo zadnjih 10 postova, niko predlog da bači.. Stvarno sramota
Horford >15.5
James >30.5
Caroll >11.5
0011 27-05 11:10:00 Verdasco F.-Becker B.
Hendikep(-8.5) H2 1,85
0075 27-05 12:30:00 Nishikori K.-Bellucci
Uk. gemova[34.5] > 1,85
0088 27-05 14:30:00 Berdych T.-Stepanek R.
Hendikep(-8.5) H2 1,95
moglo bi se probat ovo za sjutra,kvota 6.67
takodje
federer vise gemova
Last edited by AdO_pG; 26-05-15 at 23:24.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks