Meni se na 2 auta u zadnje vrijeme palio check engine na gorivo sa Petrola, sjutra cu bas da sipam na CMC da vidim oce li ugasit.
Takodje ja sam sipao do skoro na luk i petrol isti djavo,ok je. Jugopetrol najgori benzin definitivno. Onda sam posao na cmc i usuo cuveni inin i osjetio sam da mi auto ljepse radi i vuce i da vise predjem. E sad to je bas na ovaj prelaz zima/toplo pa je i zato manja potrosnja.
Mada zadnje sipanje nesto mi ga je brzo pofukao kroz lokal a vise vozim ovim bulevarima nego po centru i uvjek posle 16h kad je manja guzva.
Ja sam ubjedjen da svaki pistolj krade + da vlasnici pumpi mjesaju ovo gorivo da bi dobili na kolicinu.
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova i Guma.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Last edited by Sparco_CG; 20-05-15 at 23:49.
Meni se na 2 auta u zadnje vrijeme palio check engine na gorivo sa Petrola, sjutra cu bas da sipam na CMC da vidim oce li ugasit.
Pa gori li ti i dalje chek ili se ugasio ? Ne mora sa znaci da je to od goriva, obicno senzor neki crkne pa odma pali chech engine. Uradi dijagnostiku za svaki slucaj.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
gori i dalje ali se ponekad ugasi, a na dijagnostiku greska vezana za katalizator.
Nista sjutra 30e goriva na CMC pa vidi oce li bit bolje i malo ga 3-4 brzinom put cetinja drzi 4k obrtaja sto duze mozes da malo produva sto se kaze
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
CMC iza delte ? najgori dizel u SCG! mislim da sa "20l" nisam presao ni 150km.... i prelose mi je auto radilo.... nikad vise ! (i to je skoro nedje bilo)
Petrol.me
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zar nije prije Fabia (čini mi se) pisao kako je najbolji dizel na pumpu pored Delte?
Evo 10 god je kako ganjam, 3će auto kako rabim, i benz i plin i naftu sam vozio, meni je da prostite sve to isti kuras...ja te razlike o kojima vi pricate nikad nisam primjetio...
Sad je na Petrol najbolje gorivo.
TAKUMI
Jeste potvrda. U cetvrtak krenem za nk. Ajde da uspem 10e na cmc. Imao sam oko 9-10lit u kola. Uvjek sa 10e benza odem do nk i nazad i ostane mi po gradu da se vozim 20tak km.
Krenem ja lagano do dg sve 70-80km po ogrwbicenju i kad prodjoh orju luku malo po gasu i vidim nesto mi cudno auto kao da ne vuce dobro... Dodjoh do bogetica pocinju tri trake idem 4 gas u patos auto ide do 120i ni makaccc raspada se... Kaf sam se vracao nazad vozio sam laganica nizbrdo u 5tu 80-90... Upali se crvena prije pg na 2km.. Znaci upuva mi je 8l benzina na 110km sto odkad imam auto evo 3 god nije mi se desilo da preko 6l potrosi na ti relaciju.
I tu sam pozdravio Cmc za sva vremena. Odem na petrol uspem 20e i jutros u Bilecu uspem 20e jos. Predjem 300km otvorenog puta sa 4 odrsle osobe i to bgm ostre voznje ( pg-vilusi-bileca-meka gruda) 140km za sat i 35min efektivne voznje ne racunam granicu i cuda..
Na kraju preracunam bord, gorivo u rezervaru sto je ostalo i prosjek je bio 19lit benzina na 300km.
Petrol u Pg, Nestro u Bilecu. Svaka preporuka.
________
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Dje je ovaj petrol u pg?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ma kod autobuske stanice i kod mupa u zagoric
Ja sipam kod mupa u zagoric,novi tankovi
ja sipam na lukoil na stari,i auto mi odlicno ide i malo trosi...
Sipala sam na Nestro u Trebinje u cetvrtak dizel 2.15. Juce do cepa na Gazprom u Konjic, dizel 1.96. Vidjecemo kako ce se pokazati. Inace je u Federaciji jeftinije gorivo nego u Trebinje.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
U pg petrol u Zagoric95/8,a plin na eko,jeftiniji je i imam neki dodatni popust.Nije nista gori od petrolovog plina,na oba ide isto,isto trosi.
neki stari htc
57€ nafte do čepa = 48 litara i 997km
Prosječna 4,8l na 100km ja zadovoljan .
Koje auto?
Dje je najbolje sipat dizel?
Autobuska?
nothing comes from violence and nothing ever could
Razumes?
![]()
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks