Aj ako Bog da, nego prije ce bit da ce Sarici davat premije![]()
Eto go protiv Mladosti u 93... Jad.
Slazem se.
Steta za prosutu titulu.
Mali Vorotovic danas debitovao bas se vidi da ima fudbal u malom prstu.
Junacki je izvozao igrace Mogrena.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Jbg. od 2 zla se bira manje, prelomila veca mrznja prema Pljevljacima![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sandor se ni ne nada.. On je stari Fapovac.
Slazem se.
Nije isto.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
solidna predstava u kupu, donekle uzbudljiva utakmica. ovaj šćepanović ima vrhunsku tehniku, kao da je igrač malog fudbala
Svaka cast Petrovcu....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Srecan kup Mladosti i titula Rudaru...
Noge teske, produzeci, umorni smo...
Slazem se.
singlat rudar sa 5,6 hiljada....
Sto je solidno odje druze?? Kakvo ruglo majku im ***** no sma primoran bio da ostanem do kraja radi posla a ne bi me poslije 45 stadion gledao.Jad i bijeda ,Mladost raspala koja ne umije sansu da stvori sa igracem vise 120 minuta.Sram ih bilo trce kao babe.Greote sto Petrovac koji se isto raspada ali je bio manje los nije ovo uzeo.Zamislite vi taj fudbal dje ona kesa od Knezevica izgleda kao Mesi i sali se sa protivnicima.Kakav gadluk ,kakvo finale bez atmosfere na tribinama i najgorim fudbalom na svijet.
Ali sudija, koji nije svirao igranje rukom makar 5 puta, sto sam ja vidio, a pola utakmice sam blenuo u telefon. Linijski kod juzne tribine samo neka je zdravo. Ni on 2-3 puta nije svirao ofsajd ili je svirao aut dje ga nije bilo, pa korner ili dva je isto zajebao...To je brat.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/kraj-...ati-reflektori
U ponedjeljak će kraj Bistrice početi izgradnja reflektora.
To su nam dvije najbolje ekipe u kupu bile pa kakve god da su,zamislite onda ove kakve bi bile sto su ispale
Scepo je doktor fudbala,i kad pogrijesi to lijepo izgleda
odlična stvar. nadam se da će kroz 5-6 godina svi prvoligaški stadioni sadržati i reflektore. noćni termini su atraktivniji za gledaoce. takođe bilo bi odlično da prvenstvo počinje ranije, kao što se to radi u hrvatskoj, pa da se ne prave odvojene pripreme za evropu i prvenstvo. značilo bi mnogo da se odigraju barem dva meča takmičarska prije nego što se uđe sa evropskim takmičenjima. trenutno se kod nas prvenstvo što više odlaže zbog teških ljetnjih uslova, ali uveče su temperature podnošljivije i reflektori bi pomogli da se to ostvari
Dzaba to kad dva puta godisnje odrede nocne termine jer skoro nikom ne odgovara da igra pod reflektorima.Sjecam se cini mi se kad su zecani gostovali pa im je smetalo
Podgorica Podgoricanima!
Zecanima smeta sto su zivi..
Slazem se.
Sjutra mladost igra protiv rudara u ful sastavu,bez ikakvog opterecenja jer im nista ne treba,vidjecemo oce li ih zakinuti...
Tesko.. Skoro pa nemoguce.
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks