Kako bi ovom vozilu fino palo jedno pranje sundjerom i voskiranje. Eventualno i poliranje.
pi stoke..ja sam par puta kod mene zatekao nešto ovako u blažoj formi...kao da je neko korbačom izmlatio po haubi i sve crni gumeni tragovi ostali...srećom makoh nekim sredstvom za polen i insekte....
Kako bi ovom vozilu fino palo jedno pranje sundjerom i voskiranje. Eventualno i poliranje.
Samo jedno pranje, a ne pada mi na pamet da ga perem dok su ovakve prljave kise jos aktuelne.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kako ti nije slomio ovo gornje "carbon" krilo.
TAKUMI
Karbon ga je spasio
Slazem se.
Naprijed
Ada naprijed naravno, prednja je vuca, kvatro eventualno. Dje nazad, totalisa' bi ga
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Nego ga treba dic pozadi pa onda naprijed.
TAKUMI
Normalna osoba bi ga tako izvukla.
ALI, ovdje ide nenormalno izvlacenje, jer normalna osoba ga prije svega nikad ne bi ovako "parkirala"....
Znaci (degenericno izvlacenje): rikverc + pun gas, a onda prva (ili D ako je automatic) + pun gas i pravo u ovaj zid.
Pa mene boli kako je covjek parkirao auto. Ili je mislio "Ima senzore - mogu nazad dok mi senzori kazu da drugacije"....
Last edited by .:.; 23-05-15 at 19:34.
Haha zato sto je izbacenije ovo donje. Mene vise fascinira kako mi nije slomio citav branik kad je uspio da dodje kukom do ovog krilca da ga slomi. Uglavnom postade sad i donje carbon i "popravih" ovo za 2eNe vrijedi ulagat kad ga degeni citavog izlomise i iscukase.
A inace "carbon" sam radio jer su i farovi crni unutra pa da bude black od naprijed
![]()
Last edited by Archi; 26-05-15 at 15:32.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Snimi kako je sakrio tablicu.
TAKUMI
Pa čovjek čuva svoj indetitet
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Vele da teget i crno ne idu zajedno... bem ti modu
Jel zabranjeno ako napišemo da su
![]()
Nema vise te tablice.
P.S. Mislio sam da on ne pravi ovakva sranja.
TAKUMI
Kako je ovome Bronx-u dosadno u zivotu
Bronx te su promijenjene odavno. Fabia zna nove
Fabia ove nove necu da reklamiram po forumima kao stare. Ima ovdje svakakvih ljudi.
Last edited by Archi; 26-05-15 at 22:03.
17 Al-Isra, 37:
A sto rade ovi degenerici kroz bar sa policajkama i jurnjavom od 120km/h kroz bulevar.. A policija stoji sa strane i kulira... Bice se zna ciji su sinovi...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Oko 10:30, vracamo se iz BD, neki Scenic naprijed ja i jos neki auto iza mene, guslamo, tri trake, pa dvije, pa onda ide puna linija.
Pretekao nas je neki drkadzija u Puntu, crni, mislim da je imao CT tablice, komplet ovu crnu liniju je vozio lijevom trakom, i tu je ful nepregledno zbog zidova. Pretekao nas sve i nestao.
Ja ne mogu da vjerujem!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks